2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
de
ben de ayniydim. ben de yemek yapamasam da diğerlerine gore iyiyim

Ayyy çok saol inşallah fayda eder mutlaka denicem Tskr ettim çok

YoK cnm bende hastane arıyorum camlica erdemde Ayşegül hanımı önerdiler oraya mi gitsem die düşünüyorum derdem çok önemli doğuma kadar aynı doktordadevam etmek istiyorum
Anladim canim evet tavsiye uzerine gidiyorum netten de arastirdim olumlu gordum yarin kendi goruslerimi de yazarim. Camlica erdemi bilmem ama cakmaktaki erdemi hic begenmedim

hoşgeldin. çok geömiş olsun ben de iyileştim çok şükür ama öksürük kaldı azcık. adaçayı ile gargara yapabilirsin ama içmek yok.. çok az zencefil çayıda içebilirsin yarım çay bardağı. iyi gelcektir.
Baska biseyler uydururum o zamanGecen hafta esim yapti,dun kayinvalidem geldi 15 gun falan kalir,o gider annem gelir kiyamazlar bana bu donduyle 9 ayi tamamlarim

çoook şanslısın. benim geldi ama geri gidecek k.validem.

Devil E="chnb, post: 40617447, member: 257670"]hayirlisiyla gecsin 9 ayin insallah. sevdin mi dr ni? ben de istanbulda serklajimi yapan perinatologumla konustum. 30 mayisa randevu aldim. uçak bileti bakmam lazim.[/QUOTE]
Sevip sevmedigimi cok anlayamadim acikcasi ama hekimligi ve ultrason cihazi cok iyi,pahaliya patlayacak borax ama buyuk ihtimal devam ederim,

Iyi akşamlar kızlar aranızda izmir de olan var mı ?'hastane tercihinizi nasıl yaptınız ben hala karar veremedim tam olarak.

Bende pek farkli sayilmam aslinda,hic halim yok elimde telefon yatiyorum butun gun aksam esim gelince yataktan kalkip salona yatiyorum
bu donemde en cok uykuya ıhtıyac duyuyoruz hamılelık oncesı yaptıgımız yorgunluklar hamılelık donemınde uyku olarak cıkıyo ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…