deazıcık makarna yedim hemen şişkinlik yaptı ve kustum. şimdi açım ve dediğin gibi midemde ekşiyor. bu bulantı işi oğlumda 12 14 hafta arası bitmişti ama oğlumda daha fenaydım. mutfağa girmezdim kapıyı kapatırdım. bunda çok şükür öyle değilim ama işte iştahım yok. hiç kilo almadım hatta 1.5 kg vermişim. zaten zayıf hamile kalmıştım
Ayyy çok saol inşallah fayda eder mutlaka denicem Tskr ettim çokBen basindan beri asiri kabizdim. Bu verecegim formulle kurtuldum. 4 5 tane kuru kayisiyi cok kucuk parcalara bolup az suyla kaynatin. Icine dovulmus 4 5 ceviz koyup hepsini karistirin. Bu karisim marmelat gibi oluyo. Her sabah 1 2 tatli kasigi kahvaltida yiyince kabizlik hic kalmiyo. Gecmis olsun.
Anladim canim evet tavsiye uzerine gidiyorum netten de arastirdim olumlu gordum yarin kendi goruslerimi de yazarim. Camlica erdemi bilmem ama cakmaktaki erdemi hic begenmedimYoK cnm bende hastane arıyorum camlica erdemde Ayşegül hanımı önerdiler oraya mi gitsem die düşünüyorum derdem çok önemli doğuma kadar aynı doktordadevam etmek istiyorum
hoşgeldin. çok geömiş olsun ben de iyileştim çok şükür ama öksürük kaldı azcık. adaçayı ile gargara yapabilirsin ama içmek yok.. çok az zencefil çayıda içebilirsin yarım çay bardağı. iyi gelcektir.Annislerr nasilsiniz allahima sukur bogazim indi biraz oksuruk var hala ama buna sukur odum kopuyo tekrarlicak diye tabi biraz ayaklanip yiyince mide bulantisi costu ama buna şükür yine yat yat psikolojim bozulmustu deneyimli annisler var aramizda bu bulantilar ne kadar suruyor acaba benim altinci haftada basladi hala devam ediyo aşırı degil ama rahatsiz edici
Baska biseyler uydururum o zamanGecen hafta esim yapti,dun kayinvalidem geldi 15 gun falan kalir,o gider annem gelir kiyamazlar bana bu donduyle 9 ayi tamamlarim
Anladim canim evet tavsiye uzerine gidiyorum netten de arastirdim olumlu gordum yarin kendi goruslerimi de yazarim. Camlica erdemi bilmem ama cakmaktaki erdemi hic begenmedim
SendeÇakmak Erdemi bende beğenmedim :)
Sende gidince dr hakkinda goruslerini yaz canim paslasirizÇakmak Erdemi bende beğenmedim :)
Oooo baya yüksek çıkmış canım maşallah, dra ne zaman gideceksin kontrole ?Evet canim aslinda pzsti vermistim bugun cikti 2900 olnus canm gecen pazartesi 160 ti nasil sence
ben daha yeni atlattım ya gecmiş olsunof grıp oluyorum sanırım kızlar
saolasın canım oyle bı vurdu ama durdu ınsallah agır tutmaZben daha yeni atlattım ya gecmiş olsun
Bende pek farkli sayilmam aslinda,hic halim yok elimde telefon yatiyorum butun gun aksam esim gelince yataktan kalkip salona yatiyorumne guzel ıste en azından yanında senı oyalıycak ınsanlar var ben butun gun yatakta pc basında yatıyorum
bu donemde en cok uykuya ıhtıyac duyuyoruz hamılelık oncesı yaptıgımız yorgunluklar hamılelık donemınde uyku olarak cıkıyo ortayaBende pek farkli sayilmam aslinda,hic halim yok elimde telefon yatiyorum butun gun aksam esim gelince yataktan kalkip salona yatiyorum
karnımda cok sancı var canım dunde sag kaburgamda vardıBugun sanki kaburgalarim agriyordu ya karin sancimal birlikte sizde oldumu
senin 2 cocugun vardi yanilmiyorsam,2 cocukla nasil yatiyosunbu donemde en cok uykuya ıhtıyac duyuyoruz hamılelık oncesı yaptıgımız yorgunluklar hamılelık donemınde uyku olarak cıkıyo ortaya
Veririm cnmAyh bana da haber ver bakalım kaçlar canlarm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?