sağ sağlim gelsınlerde zaman gecse bıan oncee 3 ay gecınce daha tutamıycaz zamanı
Aagol canim sukur. Yarin 9.30 da canim ilk randevum bakalim insallah keseyi gorebiliriz ikiz cok istiyoruz ama ikize gore cok artmamis dimiOooo baya yüksek çıkmış canım maşallah, dra ne zaman gideceksin kontrole ?
Sende gidince dr hakkinda goruslerini yaz canim paslasiriz
Hayirli olsun bende erken ogrendim adetime 4gun kala 18 cikmisti ins guzel artar onemli olan oMerhaba degerli anneler.kismetse bende aralik sonu ya da ocak basi annesiyim.daha cok minnakiz.adetime bir hafta kala test yapip ogrendim.bugun uc gun kala da kan tahlili 40 cikti.sizce iyi mi sizin kac cikmisti acaba kac gun geciktiginde baktirmistiniz.tecrubelinizle beni aydinlatirsaniz sevinirim.allah hepinizin meleklerini kucaginiza almayi nasip etsin ins.
gayet ıyı çıkmış canımMerhaba degerli anneler.kismetse bende aralik sonu ya da ocak basi annesiyim.daha cok minnakiz.adetime bir hafta kala test yapip ogrendim.bugun uc gun kala da kan tahlili 40 cikti.sizce iyi mi sizin kac cikmisti acaba kac gun geciktiginde baktirmistiniz.tecrubelinizle beni aydinlatirsaniz sevinirim.allah hepinizin meleklerini kucaginiza almayi nasip etsin ins.
Merhaba degerli anneler.kismetse bende aralik sonu ya da ocak basi annesiyim.daha cok minnakiz.adetime bir hafta kala test yapip ogrendim.bugun uc gun kala da kan tahlili 40 cikti.sizce iyi mi sizin kac cikmisti acaba kac gun geciktiginde baktirmistiniz.tecrubelinizle beni aydinlatirsaniz sevinirim.allah hepinizin meleklerini kucaginiza almayi nasip etsin ins.
Tesekkurler.sizinde hayirli olsun.Evet bende boyle olanlari okuyunca acaba dedim dusuk mu ama bunyeye gore degisiyormus sanirim.yine de su an mide bulantim cok var.acaba ikiz ucuz mu sizinkihayırlı olsun. benim de adetime 5 gün kala 140 çıkmıştı ama bu değer normalin baya üstünde. sizinki çok normal bence. <3
Tesekkurler.sizinde hayirli olsun.Evet bende boyle olanlari okuyunca acaba dedim dusuk mu ama bunyeye gore degisiyormus sanirim.yine de su an mide bulantim cok var.acaba ikiz ucuz mu sizinki
Belli olmaz canım, değerler ilk hafta normal gidip ikiz çıkanı da okudum forumda. Hayırlısı olsun canım.Aagol canim sukur. Yarin 9.30 da canim ilk randevum bakalim insallah keseyi gorebiliriz ikiz cok istiyoruz ama ikize gore cok artmamis dimi
Her gunu yeni bi heycanla bekliyoruz canim ya bu sefer de kese goruncek miBelli olmaz canım, değerler ilk hafta normal gidip ikiz çıkanı da okudum forumda. Hayırlısı olsun canım.
Güzel haberlerle gel
Kese görünür canım ama kalp atışı için sanırım 1-2 haftamız daha var. Yine de belli olmazAminn sagol canim
Her gunu yeni bi heycanla bekliyoruz canim ya bu sefer de kese goruncek mi
hem de nasıl :)))kızlar göğüslerimin acısından hareket bile edemiyorum. size de oluyo mu?
Bende aynı soruyu soracaktım ben ilk hamileliğimde gökçen erdoğana gitmiştim ama şuan çok ünlü oldu sürekli tvlere çıkıyor o yüzden ilki gibi ilgi görürmüyüm şüphelerim var ama ilk kontrolümü yine ona gitmeyi düşünüyorum memnun kalmazsam başka doktor arayışına gireceğimANKARADA ki arkadaşlarım hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
Hayirlisi bakalm insallah cok beklemeden kalp atislarinida duyariz miniklerinizinKese görünür canım ama kalp atışı için sanırım 1-2 haftamız daha var. Yine de belli olmaz
ilki gibi lgi görürsün de ilki gibi uygun olmaz sanırsamBende aynı soruyu soracaktım ben ilk hamileliğimde gökçen erdoğana gitmiştim ama şuan çok ünlü oldu sürekli tvlere çıkıyor o yüzden ilki gibi ilgi görürmüyüm şüphelerim var ama ilk kontrolümü yine ona gitmeyi düşünüyorum memnun kalmazsam başka doktor arayışına gireceğim
Anladım çok enterasan yaciğer et dogradıgın ne olursa olsun ellerı ıyıce yıkamak gerekıyo es kaza kaşındıgında boş bulunup kaşımamak gerekıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?