2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canim döndün mü dr den
Evet, dondum. masallah hersey cok guzel cikti, kesesi,bebegin boyu,yolk kesesinin boyu,rahim agzinin boyu simdilik iyi.12 haftada tekrar gidicez tekrar olcum yapilacak, onlem amacli serklaj yapilacak belki, hayirlisi artik

Peki Şubat 28 gün onlar etkiliyor mu

benim midemde eksilik var surekli. ve hep midem agzimda sanki.

Aaa ne enteresan hiç mi dokunmamak gerekiyormuş

Evet, dondum. masallah hersey cok guzel cikti, kesesi,bebegin boyu,yolk kesesinin boyu,rahim agzinin boyu simdilik iyi.12 haftada tekrar gidicez tekrar olcum yapilacak, onlem amacli serklaj yapilacak belki, hayirlisi artik
hayirlisiyla gecsin 9 ayin insallah. sevdin mi dr ni? ben de istanbulda serklajimi yapan perinatologumla konustum. 30 mayisa randevu aldim. uçak bileti bakmam lazim.

benim midemde eksilik var surekli. ve hep midem agzimda sanki.

azıcık makarna yedim hemen şişkinlik yaptı ve kustum. şimdi açım ve dediğin gibi midemde ekşiyor. bu bulantı işi oğlumda 12 14 hafta arası bitmişti ama oğlumda daha fenaydım. mutfağa girmezdim kapıyı kapatırdım. bunda çok şükür öyle değilim ama işte iştahım yok. hiç kilo almadım hatta 1.5 kg vermişim. zaten zayıf hamile kalmıştım

Annislerr nasilsiniz allahima sukur bogazim indi biraz oksuruk var hala ama buna sukur odum kopuyo tekrarlicak diye tabi biraz ayaklanip yiyince mide bulantisi costu ama buna şükür yine yat yat psikolojim bozulmustu deneyimli annisler var aramizda bu bulantilar ne kadar suruyor acaba benim altinci haftada basladi hala devam ediyo aşırı degil ama rahatsiz edici

gecmıs olsun canım 12 13 haftalık oldugunda geccek bulantıların ondan sonra sadece acıktıgında olcak

Baska biseyler uydururum o zamanGecen hafta esim yapti,dun kayinvalidem geldi 15 gun falan kalir,o gider annem gelir kiyamazlar bana bu donduyle 9 ayi tamamlarim
ne guzel ıste en azından yanında senı oyalıycak ınsanlar var ben butun gun yatakta pc basında yatıyorum

gecmıs olsun canım 12 13 haftalık oldugunda geccek bulantıların ondan sonra sadece acıktıgında olcak
Ayy hadi inss ona raziyim daha fazla surmesinde 2 kilo vermisim zaten bebis vitaminsiz kalacak diye korkuyorum ama sanirim o beni somuruyo

Ayy hadi inss ona raziyim daha fazla surmesinde 2 kilo vermisim zaten bebis vitaminsiz kalacak diye korkuyorum ama sanirim o beni somuruyo
yok canım korkma bebek 12 haftalık olana kadar senın yedıklerıne ıhtıyac duymuyo kucuk oldugu ıcın senın vucudunda var olanı emıyo ama 12 haftadan sonra duzenlı beslenmelısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…