yenıden selam kızlar butun gecmısı okuyamadım benım zilli gelmedı gece boyunca sancı cektım acılmam 4 cmı geçtı doktor bugun dogar dedı ama zıllı gelmedı sabah doktor bıle şaşırdı nasıl 4 cmle senın sancın durdu dıye sunı sancı vercektı ıstemedım ımza atıp cıktım hastaneden en ufak bıseyde sancı leke su gelmesı gıbı yıne gıtcem
Niloş belki de cdden eşinn dediği gibi bu dr daha hayrlisi olur Kendini oyle telkin et, zaten elinden bişi gelmez, bosuna stres etme kendini
Kizlar biz dogduk dün sabah normal diye gittik suni sanci verdiler açılma var diye akşama çektim açılma ilerlemedi sezaryena girdik oglusum doğdu çok çektim cok
Walla ben su anda nst deyim sanci 0-1-2 arası geziniyo, sekreter kız, ben boyle bişi gormedim diyo :) doğmaz bu cocuk :))
Bebeğimin suyu bitmiş beni doguma alıyorlar kızlar. Kiloda almamış lütfen dua edin çok uzgunum
hayırlısı olsun bnm bu ikinci doktorum, ilki hastane değiştirdi. buna da güven duyamıyorum 7.ayda takibime başladı, aramızda bağ kurulamadı, çorbadan gebe gibi hissediyorum kendimi
Kızlar ben birazdan rutin kontrolüme gidiyorum, "çatı muayenesi yapmıyorum ve yapmayacağım" diyen doktorum nst'ye de sokmadı beni hiç. Bakalım bugün ne olacak...
Kizlar sabhtn beri doktrdydm oglen 1 de anca isim bitti alttarafi nst ye baglndm doktra goster fln tahlillerm kotu cikmis kum dokuyorum hala gecmems ilacimi cogaltti bebege gecme riski vrmus ins gecmeden kurtulurum acayp yorgunum haftaya nst icin gel dier haftada kontrol dedi
İyi gidiyor tatlım bebişle alıştık birbirimizeMasallah sana,bebis nasi bebis nasil gidiyor annelik
Oy maşallahİyi gidiyor tatlım bebişle alıştık birbirimize
Kizlar 39+1'den selamlar kontrolum vardi bugun ne sancı ne acilma beklemedeyiz 2 aralikta cagirdi oglum gununu bekliyor sanirim ama bnm icin gunler aci veriyor ozellikle geceleri etimi kopariyolar sanki kasiklarimdan oluyorum sanki her sabah aglayarak uyaniyorummm ; (( bu neydi yaa yuruyusumu yapiyrm evde surekli hareket halindeyim oturmak ve yatmak canimi acitiyor cunku ; ((( 91 kilo olmusum 14 kilo almisim yanii hersey zorlasiyor bnm icin ; (((
Seviyorum hepinizi
Ayy Nurcan
Ben de sürekli acaip sesler çıkarıyorum , ah - uh ayyyy ayy:) eşim her seferinde "noldu" diye Soruyor... O sordukça deliriyorum. " ne olmuş bak bakayım halime ne olmuş acaba, hep senin Yüzünden geldi bunlar Başıma diye :))" geçen akşam eşimin bir Gösterisi vardı, ben de gittim. Elbise bileklerinden kısa anneanne ayağı gibi ayağım , Damacana gibi bileklerim , zaten sırf rahat olsun diye hiç Tarzım olmayan ayakkabılara deli gibi para bayılmışımarkadaşlar demez mi "ah hale sen bu hallere düşecek kadın mıydın? Topuklu ayakkabılarla çıtır çıtır salınırdın şurda" diye. Sabır dedim ya sabır :)) ben normale döneceğim siz dombili kalacaksınızxzx
Kizlar doktorumun sekreteri aradi simdi sali gunku randevumu pazartesiye cekti ve hazirlikli gelin dedi.nasil yani cantamla falan mi dedim evet dedi.ne oluyor ne degisti 1 gunde nerden cikti simdi bu yaaa
Aslinda bende kalp kırmaktan korkuyorumValla kuzum ilk kez duydum biri bana dese kabul etmem yani ben bebegimi koynumda hissetcem ne o oyle tuhaf geliyor o an poskolojim heralde cok gergin olurum umarim bana birileri karismaz cok kalp kirarim yoksa
Valla kusura bakmasınlar annenin yerini tutamiyolar bende geçen gün tartistim esimle benim annem İstanbul da KV burada hiç arayıp sormaz ben cagirmadikca gelmez hamile kaldığım günden beri bana hiçbir faydası olmadı anca oğluna yardım eder din gelmiş diyorki içim gidiyor acaba yapılacak bi işi varmı diyor bende Allah'a şükür yapabildigimi yapıyorum dedim esimede söyledim şimdi gelmiyor çocuk doguncada gelmesin istemiyorum dedim oda gelmesin diyor valla benim zor anımda yanımda olmayanın normal zamanda benimle işi olmasın hiç umrmda degil
Bende oyle yapiyorum acik ve aleni sekilde birsey soylemiyorum esime, kendi kendimi yiyip bitiriyorum birde burda sizlerin basini sisiriyorum
offff offf daha birde ilerisi var. çocugu sevmeye gelecekler. ikimizde çalışıyoruz çocuga bakamazmışız 2 yasına gelince kp yanına alacakmış. aayyyyy nasıl gıcık oluyorum anlatamam
Kafaniza takmayin hanimlar bnm burda kp hikayemi bilenler bilir bana smdi neler diyor dogsun alip goturcem.size vermiycm diyip diyip duruyo yani nere goturcekse hicte alamazlar sizden merak etmeyin)))
Bide gelip kalcakmis yanimda gunlerce ona bakcam bide beni dusunen yok)))
kızlar ya bir kız doğum yapacak annesi yakınında oturuyor ve hiçbir zaman yanında olmayan kaynana kayinpeder doğuma geliyor başka şehirden. hani kaynana gelsin az çok yardımı olur ama bir kayinpeder ne halt yemeğe 1 ay kalmaya gelir yaaa. ya benim kimsem olmasa ben çağırırım. benim annemin olduğunu bile bile maydanoz olmak için geliyorlar. sanki doğumu bunlar yaptıracak. It sinir oluyorum. Allah hepimize sabır versin. zaten kaynamam in hep torunları erkek . ilk kız torun nasılsa bizim olacak kendi adını koydurmak istediler ama basaramadilar. yanI tamam eşimin ailesi ama gerçekten bana gelin diye bir maddi manevi desteği olmadı ama şimdi kız torun kıymetli oldu. ama ben tavrımı koyacağım. Eşime de söyledim biz hastanede annemle 2 gece kalcaz onlar evde oturacak kendileri rahatsız olmazsa ben hiç olmam dedin. lohusa kadının yanında ne işi var kayinpeder in yaaa. biraz kültür çatışması var bizde ben Karadeniz eşim Adanalı. neyse artı bebeğimize kavuşan herkesi saf dışı bırakacağım. kirmaM ama karsimaalrina asla izin vermıycem. Hepimize sabırlar diliyorum kızlar sabır sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?