2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Hadi inşallah sağlıkla en kısa zamanda gelir canım kızın.

Niloş belki de cdden eşinn dediği gibi bu dr daha hayrlisi olur Kendini oyle telkin et, zaten elinden bişi gelmez, bosuna stres etme kendini

Elimden birşey gelmeyeceğinin bende farkındayım canım, oğlan ne zaman isterse o zaman gelecek bunu da biliyorum da işte öyle birşey beklemeyince birden şaşırdım. Bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Walla ben su anda nst deyim sanci 0-1-2 arası geziniyo, sekreter kız, ben boyle bişi gormedim diyo :) doğmaz bu cocuk :))

Gelir gelir canım badiş, valla bir günü bir gününü tutmuyor bu hamileliğin tatlım. Çatı ağrım kalçama vuruyor diyordum ya o gitti. Şimdi dün akşamdan beri kemiğim acıyor. Kalçama vuran ağrı daha iyiydi geri gelse kabulüm.

hayırlısı olsun bnm bu ikinci doktorum, ilki hastane değiştirdi. buna da güven duyamıyorum 7.ayda takibime başladı, aramızda bağ kurulamadı, çorbadan gebe gibi hissediyorum kendimi

Aynen öyle canım. Seninki yine 2 aydır görüyor seni. Benimki olursa doğurtup kaçacak.

Geçmiş olsun canım. İnşallah ilaçlar ile kısa zamanda düzelir.

millet strese girse sancısı olur ağısı sızısı başlar. ben geberdim stresten sinirden sabahtan beri. afedersiniz domuz gibiyim derler ya öleyim.. sancım kaçtı ya resmen.. sabahtan beri sinirden yapmadığım iş kalmadı. hiç te zorlanmıyorum nasıl oldu anlamadım. ne belim ağrıyo ne karnım kasılıyo, eğilip kalkabiliyorum rahatça.. temizlik yaptım kaç çeşit yemek yaptım tatlı kek.

İnşallah kucağımıza alınca bu sıkıntıları unutacağız canım. Az kalmış biraz daha dayanmaya çalış.

Vay terbiyesizler.

Ne güzel yazmışsın canım. Aynen öyle arayıp sormuyorlarsa bizden de beklemesinler.

Senin kurtlu kp i tenhada kıstırıp korkutmak lazım canım.

Hepimizinki ayrı bir telden çalıyor canım. Bir tek seninkiler değil. Sen aldığın kararları uygula gerisini boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…