Nami kurtlu diye kaldi bn takmiyorum kimsede bunlari dusunup.uzulmesin istiyorum napimSenin kurtlu kp i tenhada kıstırıp korkutmak lazım canım.
kesinlikle katılıyorum sana. aynı sözleri kullandım üstelik. bizimkiler bi de yarın geleceklermiş.. (bizimkiler dediysem benle alakası yok eşimin çekirge sülalesi ilk torunda değil neyin görmemişliği anlayamadım)
bütün suç eşimin ama bu sefer. dün abisi aramış. o da demiş ki bu ara ağırlaştı zorlanıyor baya. yardıma ihtiyacı var artık. o da eltiyi yollayayım diyor. elti de görümceyi çağırıyor. beni arıyolar sabah. sanırsın ben ölüm döşeğindeyim yaw bişiyim yok daha var doğuma deyip zor savdım başımdan. bakalım ama ne olacak.
eşim anneme sardı. annem de bi alem. evi dibimizde ama gelip gitmez. iş varsa gelir. bildiğin gündelikçi nasıl gelir işi yapar gider. annem öle. eşimde deliriyor ne olacak gelsin otursun yesin içsin yalnız bırakmasın seni. 7/24 bizde kalsın istiyor kadın. annen bakmayacaksa ben sana bakan bulurum son günlerin yat uzan hizmet etsinler sana. ne diye abartıyosun bu kadar anlamıyorum. akrabalık nedir bilmiyosun. görüyorum sizinkileri birbirine el gibiler yabancılar. oooooooo saydı da saydı.. tabi ben o aradahönküre hönküre başladım ağlamaya..
sonra tamam aşkım sen nasıl istersen öle olsun.. ortalığı karıştırıp bıraktın dedim. ya abin yarın elti ile görümceyi başıma bırakıp giderse ne yapacam.. oooff
çok doldum kızlar kusura bakmayın uzun oldu..
Oyyyy masallahİyi gidiyor tatlım bebişle alıştık birbirimize
Doğum öncesi anneye müthiş bi enerji gelirmiş Cmmmillet strese girse sancısı olur ağısı sızısı başlar. ben geberdim stresten sinirden sabahtan beri. afedersiniz domuz gibiyim derler ya öleyim.. sancım kaçtı ya resmen.. sabahtan beri sinirden yapmadığım iş kalmadı. hiç te zorlanmıyorum nasıl oldu anlamadım. ne belim ağrıyo ne karnım kasılıyo, eğilip kalkabiliyorum rahatça.. temizlik yaptım kaç çeşit yemek yaptım tatlı kek.
Buyuk ihtimal plani degisti canim nomalde sali cagirmisti simdi pazartesi dediler.sende gidince bi sor sali gunu birdaha gitmeEe pazartesi minegul yok nuray var cnm haberin olsun bende paztsi Dr.dayim
bu enerji ben sabah eşimden aldım cnm.. resmen pimi çekilmiş bomba gibi bırakıp gitti işe.. akşam gelince 2. raund var dahaDoğum öncesi anneye müthiş bi enerji gelirmiş Cmm
Tamam zaten orda olursa mendebur suratliya gorunmem boşu boşuna :))Buyuk ihtimal plani degisti canim nomalde sali cagirmisti simdi pazartesi dediler.sende gidince bi sor sali gunu birdaha gitme
Ben emziriyom 15 dk yoruluyor ara veriyor 10 dk sonra tekrar ayni memeden devam ediyorumHımm tek gögüsten devam et emzirmeye mi diyosun sen yani?
aynene denizcim şimdilik böylesi işime geliyor amamn uzunda sürebilirHeheytttt arkadaşıma be helal olsuniş fln sakın yorma kendini sadece bebişe zaman ayır lohusalar dinlenir 40ımız çıksın da yaparız her şeyiiiiii
Donusumu 15 dk arayla yapmiyorum canim zaten yorulup uyuyor aradaBen hep dönüşümlü emziriyorum gayet de doyuyor her memeyi de her seferinde emzir demedi hemşireler de hep dönüşümlü yaptırdı hastanede.
Zaten dönüşüm yapmasam kesin yara olur uçlar zaten hassas çok(
planlarım bu yönde yarın gelip evimi temizleyeceklermiş ohhh bu iş 40 50 60 gün sürebilirGeçme zaten lohusalığın tadını çıkar bida nezaman yardım etçekler naza devam et
altını açınca nasıl top böceği gibi toplanıyorlar ama beni benden alıyor resmen birde istemsizce gülmeleri oyyyy allah herkese nasip etsinEvet canım bende altını açıyorum son çare gözler açılıyor hemen :)) kızlar muhteşem bir duygu Allah kimseyi evlatsiz birakmasin ben kızıma aşık oldum :)
hehe çok fenyım yaaa kuzum ben büük olanı aldım ama ben kelebek uçla emzirmedim kelebek ucu kalkan gibi kullandım kremi sürdüm ve ucu taktım şimdi süper yaralar daha çabuk iyileşti meme ucu ve memeler uzayıp boyut değiştrdi emdikçe büyüdü ucuda memede aldığım emzirme süteyenleri küöçük oldu bir değil iki beden büyük olsa daha iyi olurmuşSeni uyanık leyloş :)
Derdim hep bu kız işini bilir die, özlemişiz kız seni forumda görmek cok güZel leyloşum :)
Leyloş ben de bişi sorayım, gögüs ucu kelebek için iki boy var (avent marka) biri 00 (küçük boy die geçiyo) biri de 01 (standart boy die geciyo) sende hangisi var? Benm meme ucu hala mınıcık hangisini alsam?
Ay annen bakar ozaman onlara ne yaa 2 saatlik yol cocuk onlardami kalicak hep su olaya bak yaaramız 2 saat. annem boşta babam yok kardeşim evli ama annem gelse kaynanam durmaz o da gelir.ay kafayı yiycem hamile kaldıımdan beri düşünüp kendimi yiyorum defalarca kavga ettik. köyde kalıyorlar ve kendini geliştirememiş bilmeyen görmemiş insanlar.ay çocuguma nasıl bakacak kv merak ediyorum
Oyy masallah subhanallah Rabbim saglik sihhatle buyutmek nasip etsin cnmm cok tatli yaaa ikinizede muthis bir melek gelmis esin ve sana off super bisi ya sabirla bizde bekliyoruz bakalim nezaman gelecek beyefendiİyi gidiyor tatlım bebişle alıştık birbirimize
Ayyy deme Deniz, o zaman emzirme dönemi bitince düzelsinlerrrr :))Emzirdikten sonra bakma o zmn hiç memişlerin tiplerine
Valla zrlaarlarsa kiarrim umrum olmaz cocugum dsha kiymetliAslinda bende kalp kırmaktan korkuyorum
Duzelmez kuzum duzelmez bebeleri sirtimiza alip memeleri sagli sollu attirip emzircez okadar sarkicak yaniAyyy deme Deniz, o zaman emzirme dönemi bitince düzelsinlerrrr :))
hehe çok fenyım yaaa kuzum ben büük olanı aldım ama ben kelebek uçla emzirmedim kelebek ucu kalkan gibi kullandım kremi sürdüm ve ucu taktım şimdi süper yaralar daha çabuk iyileşti meme ucu ve memeler uzayıp boyut değiştrdi emdikçe büyüdü ucuda memede aldığım emzirme süteyenleri küöçük oldu bir değil iki beden büyük olsa daha iyi olurmuş
bu arada benim kremim lansinoh değilmiş demin fark ettim lanolin milkway miş lansinoh diye kullandım ama yanlı görmüşüm ama buda harikaymış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?