- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
O kp yi bana gonder sinler cenemle bogarim onu adama bak hele aheeee oldu cnm cok biliyordu baska cocukta yapsaymis senn cocuna ne karisyor haspam yaaKp kendi mi bakacakmış. Ay allahm ya adamı zorla sinir eder bunlar.
Çok ustume gelirlerse kim ne der diye düşunmem patlarım zatenVal
Valla zrlaarlarsa kiarrim umrum olmaz cocugum dsha kiymetli
Braz daha beklesin ya, bebek kac kilo ki?Bende nstdeydim şimdiye kadar 3 kere çekildi en son iyi cikti haftaya tekrar cagirdi 37 yi bitirelim 38 de alirim bebeği dedi carsamba sezeryan gunu verecek
3. Nst iyi cikmasa bugün alacakti bebeğicok sukur iyi cikti
Tatlim bi dur once doğsun bebiş bi onun heyecanını yaşa, diğer seyler gerceklestiginde care dusunuruz hep beraber :)Bi istiyorum bi istemiyorum,ne yapayim cok kiskaniyorum bide bebekten sonra esimin tarafindan elim kolum baglanacak gibi hissediyorum.bu dusunceler yuzunden cogunuzdaki o heyecan yok bende
Aysem allahım yar ve yardımcin olsun, kuzunu saglıkla doğur.Bebeğimin suyu bitmiş beni doguma alıyorlar kızlar. Kiloda almamış lütfen dua edin çok uzgunum
millet strese girse sancısı olur ağısı sızısı başlar. ben geberdim stresten sinirden sabahtan beri. afedersiniz domuz gibiyim derler ya öleyim.. sancım kaçtı ya resmen.. sabahtan beri sinirden yapmadığım iş kalmadı. hiç te zorlanmıyorum nasıl oldu anlamadım. ne belim ağrıyo ne karnım kasılıyo, eğilip kalkabiliyorum rahatça.. temizlik yaptım kaç çeşit yemek yaptım tatlı kek.
Nami kurtlu diye kaldi bn takmiyorum kimsede bunlari dusunup uzulmesin istiyorum napim
planlarım bu yönde yarın gelip evimi temizleyeceklermiş ohhh bu iş 40 50 60 gün sürebilir
hehe çok fenyım yaaa kuzum ben büük olanı aldım ama ben kelebek uçla emzirmedim kelebek ucu kalkan gibi kullandım kremi sürdüm ve ucu taktım şimdi süper yaralar daha çabuk iyileşti meme ucu ve memeler uzayıp boyut değiştrdi emdikçe büyüdü ucuda memede aldığım emzirme süteyenleri küöçük oldu bir değil iki beden büyük olsa daha iyi olurmuş
bu arada benim kremim lansinoh değilmiş demin fark ettim lanolin milkway miş lansinoh diye kullandım ama yanlı görmüşüm ama buda harikaymış bence
amaan olsun cnm.. zaten onu bekliyorum. hazır kimsecikler yokken ..Ohh ellerine sağlık canım. Ama bu doğum öncesi yaşanan enerji patlaması olmasın dikkat et de.
canim insallah iyisinizdir bebeğinle,yeni gordum mesajiBebeğimin suyu bitmiş beni doguma alıyorlar kızlar. Kiloda almamış lütfen dua edin çok uzgunum
Plesenta yaşlanmiş ondan canimNiye alicak canım sorun mu var
iyiyim canim sağol sen nasilsin kontrol nasil gectisen nasılsın gülo?
bebek 3 kg canim iki hafta daha beklese daha iyi yinede ama saglikli olsunda varsin zayif olsunBraz daha beklesin ya, bebek kac kilo ki?
Gerci senn eşte yaşlanma vardi di mi?
Bizim sıpalar usluuu usluu aralığı bekliyolar meltemcimdinlen evde misler gibi enerji topla daha ne
Sağol tatlim hepimize.Tamama canım çok sağol inş döner sizin gibi hayırlı doğumlar sana
İznine az kaldi canm, izne ayrılır ayrılmaz bol bol yürürsünben onu da yapamıyorum yaa off nası doğurcam ben(
Bana ek olarak plates topuna oturup hafif hafif zıplama ve squat da onerdiSadece yürüyüş dedi canim bana
Doktorun mu onerdi?Normal doğum yapacak arkadaşlar rahmin yumuşaması için papatya çayı önerdi benim doktorum bi hastasına günde bi kere dedi çok faydası varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?