2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende nstdeydim şimdiye kadar 3 kere çekildi en son iyi cikti haftaya tekrar cagirdi 37 yi bitirelim 38 de alirim bebeği dedi carsamba sezeryan gunu verecek
3. Nst iyi cikmasa bugün alacakti bebeğicok sukur iyi cikti
Braz daha beklesin ya, bebek kac kilo ki?
Gerci senn eşte yaşlanma vardi di mi?

Bi istiyorum bi istemiyorum,ne yapayim cok kiskaniyorum bide bebekten sonra esimin tarafindan elim kolum baglanacak gibi hissediyorum.bu dusunceler yuzunden cogunuzdaki o heyecan yok bende
Tatlim bi dur once doğsun bebiş bi onun heyecanını yaşa, diğer seyler gerceklestiginde care dusunuruz hep beraber :)

Hastane çantalarının içini hazırlamıştım ama bir türlü tam bitirip yerleştirememiştim. Akşam akşam bir his sen kapat şu çantaları hazır dursun dedi :) Ve kapattım :) Çantalar alıp çıkmalık oldu :) Süsler, püsler, araba koltuğu ile baya kalabalık olacak ama anca sığdık ... Sağlıkla, neşe ile olur hastane çıkışı toplanmaları inşallah

Eklentiler

• IMG_1460.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 111

Ohh ellerine sağlık canım. Ama bu doğum öncesi yaşanan enerji patlaması olmasın dikkat et de.

Amanın deme canım ya o kadar büyüyor mu? Benimkiler zaten büyük, hamilelikte büyümediler diye seviniyordum. Bir bedeni kabul edebilirim de iki beden fazla olur ya.

Kızlar merhaba.Yaklaşık 2 aydır doktorum çocuk kilolu erken doğuma neden olacak dedi ve mutlaka diyet yapmalısınız dedi.Bende çok korktum bir de tüp bebek zaten yılların özlemi var ciddi bir şekilde diyet yaptım.Kilo alımı devam etti.Ama hiç ekmek falan yemedim.Bugün gittik bebek geçen haftakiyle aynı kiloda hiç kilo almamış, bu sefer de doktor demekki iri bebek değil normal hale dönüyor dedi.Ya çok kafam karıştı, moralim de çok bozuldu acaba bebek hiç gelişmemiş mi ben biraz AC kaldım diye kizlar

Slm kızlar. Bende bugün kontroldeydim tahlil sonuçları hiç iyi çıkmadı. Magnezyum demir b12 kalsiyum vs hepsi çok düşük dedi doktor kanın hiç kalmamış dedi sadece demir ilacı kullanıyordum aylardır. 10 tane b12 iğnesi yazdı bi de kan yüklemesi lazım dedi sabah gideceğiz yükleme için 5 saat filn surerms. Su halde ameliyata bile girsen girmeden önce ve sonra takviye kan gerekir dedi. Çocuk dogsa nefes nefese dogar ddi

Bebeğimin suyu bitmiş beni doguma alıyorlar kızlar. Kiloda almamış lütfen dua edin çok uzgunum
canim insallah iyisinizdir bebeğinle,yeni gordum mesaji

Niye alicak canım sorun mu var
Plesenta yaşlanmiş ondan canim

sen nasılsın gülo?
iyiyim canim sağol sen nasilsin kontrol nasil gecti

Braz daha beklesin ya, bebek kac kilo ki?
Gerci senn eşte yaşlanma vardi di mi?
bebek 3 kg canim iki hafta daha beklese daha iyi yinede ama saglikli olsunda varsin zayif olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…