2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Leyloşum bana hastane liste verdi gaz yapan besinlr süt yapan besinler fln ben resmen gaz yapan hiçbir şey yemiyorum korkudan
denizcim süpermiş bana vermediler o listeden resmini atarmısın listenin eğer elinde varsa zahmet olmazsa tabi ne yiyeceğimi şaşırdım yaa zaten kaşık kadar bebeğim var birde sancıdan kıvranmasın canım bebeğim

Maşallah bebeğine.
35.haftada benim bebeğim 2600 gr.ve 49cm.idi.
37.haftada 3200 gr.ve 51cm.olmuş.

Canım bolbol pekmezde tüket geçmiş olsun

Teşekkürler canım. Sana en başından itibaren mi suni sancı verdiler? Doğumu neden erken başlattılar? Şimdi bebeğin ve sen nasılsınız?

Ah canim benim Allah baska acilar gostermesin,hayat boyle iste bur taraftan doganlsr bir taraftan olenlersende yawrun icin guclu olmak zorundasin

Gözün aydın canım. Bebeğini sağlıkla büyüt.

Teyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
Gözün aydın inşallah hemen iyileşir alırsın kucağına

Epiduralde yaptilar demi sana o yuzden cok hissetmemissindir sancilari.insallah bizleeinkide oyle kolay gecer.suna bak nerden nereye cok korkuyorum dizlerin titriyor nasil dogum yapicam diyodun,simdi oldu bitti hrsey kac gun gecti uzeeinden bide bizlere nasihatler veriyorsun

Cnm aynı şeyi söyledik ztn ben sana katıldığımı belirtmiştim bi arkdş ikisini de aynı anda emziriyomuş ya neyse srun yok
Benim kızım emdiği zaman 20 dk emerdi 10 dk biri 10 dk diğerini verirdim dr ozamanlar birdaha meme vericeğin zaman en son hangisini verdiysen ondan başla dedi ama süreklide misal solu verme bu sefer öbür memede süt çok beklediği için çcuk emince kusar demişti 2870 gr domuştu bir haftada 700 gr almıştı ek gıdayada sütüm yaradığı için sekizinci ayda geçirmişlerdi

Gözünüz aydın ne güzel bir doğum hikayen olmuş darısı başımıza

Canım başın sağolsun allah rahmet eylesin sabır versin

Aynısı bendede oluyor canım çok zor nefes alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…