Birde kızlar bir öneride bulunayım şimdi bebeklerimizi her emzirdiğimizde iki goğustende sıt vermemiz gerekmiş birde birdahaki emzirmede enson verdiğimiz memeden vermemiz gerekmiş çünkü sut oraya öncesinde inmiş oluyormuş dutumuzun kaliyeside sutumuzde artıyormuş kızdayken dr söylemişti
Ben hep dönüşümlü emziriyorum gayet de doyuyor her memeyi de her seferinde emzir demedi hemşireler de hep dönüşümlü yaptırdı hastanede.
Zaten dönüşüm yapmasam kesin yara olur uçlar zaten hassas çok(
aynı şeyi düşünüyorum ben de @nilbebekveannesi içinEpiduralde yaptilar demi sana o yuzden cok hissetmemissindir sancilari.insallah bizleeinkide oyle kolay gecer.suna bak nerden nereye cok korkuyorum dizlerin titriyor nasil dogum yapicam diyodun,simdi oldu bitti hrsey kac gun gecti uzeeinden bide bizlere nasihatler veriyorsun
Aman iyi ol da cnmNe bileyim uyandim oylesine,sancim yok cok sukur,senin kontrol nasil gecti bugun
Evet evet hatirladim yazdiklarini,uyku sersemi unutmusum.sevindim herseyin yolunda olmasina.Aman iyi ol da cnmSana cvp yazmıştım cnm akşam gelince, yanlış anlama diye diyorum, bildirim arada kaynadı heralde. İyi geçti kontrol, bi sıkıntı yok, her şey yolundaymış, 3 kilo olmuş. Çatı ve nst istemiyor dr. Şu anda kasılma, sancı vs olmasından doğal bişey yok, nst'de bunun çıkması bizi bir yere götürmez, ha illa giricem diyosan yaziyim git gir" dedi tam bnm kafadan adam ya psiko! Gelecek cuma tekrar bekliyor. Çıkışta eminönüne gittik eşimle, son birkaç eksik vardı o bahaneyle gidip battaniye , birkaç zıbın falan aldık. Dr iyi olduğumu söylemese her an doğurabilirim korkusuyla ev civarından uzaklaşamıyordum, iyi geldi bugünkü tur o yüzdn
Neler aldın Canım memnun musun bi de :)Ben aldım cnm ama şu an sadece yan yatış yastığını kullanıyorum beşikte diğerleri duruyor
Yavastan basladi belim bacaklarim sizlamaya.offff nerden cikti simdi bu yaaa.sen ne zaman ayrilacaksin izne
Bugün doktora gittim. 2900kilosu 49 cm boyu. 35+4 teyim amaonden gidiyo. ben hic alma isim kilo bu sefer o almış. Nst iyi cikti. tahlillerim iyi. Anesteziden onay aldim. 19 aralik 9:30agun verdi 7 de hastanede olu caz kismetse.
35/36 haftada sizin bebeklerinizkac kiloydu?
Arkadaşlar cok şükür meleğim dogdu sezeryan ile inanın anlattıkları gibi degil çok rahatti sondayi takarken cikartirken bele vurulan igne inanın hic acimiyor içiniz rahat etsin ameliyatta hicbirsey hissetmiyorsunuz bebegimi gorunce sadece ağladım oglen 12 de dogdu sadece ayağa kalkınca dikislerim agiriyor
Canım hayat çok zor ve boş her şeyin bittiği yerdeyim son sözü yaşadım bir varsın bir yoksun babamı yolcu ettim çok özledim sesini kendisini şimdi annemleri bekliyorum memleketten şimdiden çok kıskanıyorum anne ve babası yanında olanları kıymetini bilin istedim çok şanslılar benim babam torununu goremedi bende babamın mezarını
Gözünaydın canım benim inş bir an önce yoğun bakımdan da çıkar her şey çok güzel olur Dualarım seninleTeyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
Zaten normal dogum yapan cok az bu topicte hepimiz icin hayırlısı olsunUyku düzeni filan kalmadı allak bullak oldum belli bi saatte yatıp belli bi saatte kalkanlara özeniyorum gerçekten, o değil sancı filan da yok, anca aşağı kısmımda bıçak batması oluyor o da arada, gidişatıM sezeryana döncek die korkuyorum off off
Canım Allah yardımcınız olsun neyiniz varKkizlar normal dogum icin yattim 7 saat suni sanciyla oldurduler beni sonra sezeryana aldilar dun aksam 8 de dogum yaptim hayatimin en zor anlariydi dua edin nolur kizimda bende pek iyi degiliz.
Allah difalar versin ins en kisa zamnda toparlanirsinzKkizlar normal dogum icin yattim 7 saat suni sanciyla oldurduler beni sonra sezeryana aldilar dun aksam 8 de dogum yaptim hayatimin en zor anlariydi dua edin nolur kizimda bende pek iyi degiliz.
Allah yardimciniz olsunKkizlar normal dogum icin yattim 7 saat suni sanciyla oldurduler beni sonra sezeryana aldilar dun aksam 8 de dogum yaptim hayatimin en zor anlariydi dua edin nolur kizimda bende pek iyi degiliz.
Saglikla sihhatle insallah bekliyoruz bakalim beyefendinin keyfini zamani nezamansa hayirlisiyla gelsin diyorj ; )merak etme bu bebekler gelecekleri zamanı bilirler sen rahat ol yeter hayırlısı diye düşün
Ahh canim yaa cok gecmis olsun Allah sifa versin sizeKkizlar normal dogum icin yattim 7 saat suni sanciyla oldurduler beni sonra sezeryana aldilar dun aksam 8 de dogum yaptim hayatimin en zor anlariydi dua edin nolur kizimda bende pek iyi degiliz.
Yatak odasii mi yok artık Senn durumbenim kp düşüncesiz adam gelin rahatsız olur mu olmaz mı.evde dünür(annem) olacak rahat eder mi edemez mi.birde bi iş yapmaz ayağına bekler herşeyi. gecen ay gelmişti evimi didik didik gezdi kurdaladı yatak odama bile girdi.zaten sinirim ona düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyor.birde çocuğu şap şup öpecek.yanımdan ayırmıycam vermıycem kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?