2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ccanım normal doğum görünüyorsa 38 39 da oluyor eğer bir problem yoksa41 görenler bile oluyor 37 haftada kontrole gittiğinde gidişata göre karar verin iyiyse durumun geç gelir sancı açıklık çıkarsa 38 gelir benimde hiç birşey belli değil anneciğim ona göre gelicek

Selam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorumsabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
yani son 2 gunum. hala inanamiyorum

evet çok şükür problem yok o zaman 15 aralık sonrası gelse yeterli olur galiba annemin oyyyy

Ay canım hayırlısı olsun başka dr göründü mu belki farklı bisey söylerdi tabi sen ve bebis önemli ikinizide riske aticak bişey olmasın varsın sezeryan olsun

Ay canım hayırlısı olsun başka dr göründü mu belki farklı bisey söylerdi tabi sen ve bebis önemli ikinizide riske aticak bişey olmasın varsın sezeryan olsun

Hakkinizda hayirlisi olaun cnm insallah saglikla sihhatle kucagina almak nasip olsun :)

Hım hayırlısı olsun canım benimde kontrolüm çarşamba bakalım ne olacak

Aynen ya kaç defa girdim baktim düzelmiş mi diye baya alismisiz bagimli olumsuz :)

Ben kendimi biliyorum canim cidden cok korkuyorum,esimde bunu bildiginden hic istemiyordu normal dogum yapmami.muayene olurken o koltugun tepesine kadar kactim,dogumda bizimle isbirligi yapman lazim dediler yoksa bebek takilabilirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…