Ccanım normal doğum görünüyorsa 38 39 da oluyor eğer bir problem yoksa41 görenler bile oluyor 37 haftada kontrole gittiğinde gidişata göre karar verin iyiyse durumun geç gelir sancı açıklık çıkarsa 38 gelir benimde hiç birşey belli değil anneciğim ona göre gelicekkızlar yaaaaaaaaaaaaaaa birşey sorucam normalde bebeğim iki hafta önden gidiyor ama sat a göre olur bunun doğumla alakası yok diyorönden gitmesinin. neyse şunu sormak istiyorum şuan 35+3 deyim yani 36. haftanın içerisindeyim. 1 ocak görünüyor doğum sat a göre . asıl konu şu annemin şehir dışında olması sebebiyle yanıma gelme tarihini bilemedik yaaa 38 haftadan sonra her an doğum olablir gibi geliyor o yüzden acaba annem ne zaman gelse yanıma yaaaaa. normal doğum u bekliyrum ama ne zaman geleceği belli olmaz ise evde yanlız olmamı istemediler annemler. bu arada 15 aralık civarı annemin kendi doktor kontrolleri var. o yüzzden de sizce ne zaman gelmeli annem yanıma offffffffff bu hafta 5 aralık cumartesi zaten kontrol var ama normal doğum bekliyeceğimiz için bilemiyoruz doğum ne zman olur. sizce hangi tarihte gelmeli annem yaaaa.
Ay canım ya bende de tık yok bakalım dün temizlik yaptık o kadar iş yaptım ama bebis rahat galibaBnmde belim kopacak 2 gundur sanki gece mahvetti bel agrisi bakalim minnosunda gelmeye niyeti yok zaten
Su bardagi cnmSu bardayla mi kendiliginden gitmez mi ki dogurunca cok canimi yakiyo
evet çok şükür problem yok o zaman 15 aralık sonrası gelse yeterli olur galiba annemin oyyyyCcanım normal doğum görünüyorsa 38 39 da oluyor eğer bir problem yoksa41 görenler bile oluyor 37 haftada kontrole gittiğinde gidişata göre karar verin iyiyse durumun geç gelir sancı açıklık çıkarsa 38 gelir benimde hiç birşey belli değil anneciğim ona göre gelicek
Sorma cnm ya annem gelsi temizlemeye evimi annem yapti ama ben daha cok yoruldumAy canım ya bende de tık yok bakalım dün temizlik yaptık o kadar iş yaptım ama bebis rahat galiba
Gule gule kullanin cok sirinKizimin besigi geldikendide hayirlisyla gelir ins
Ay canım hayırlısı olsun başka dr göründü mu belki farklı bisey söylerdi tabi sen ve bebis önemli ikinizide riske aticak bişey olmasın varsın sezeryan olsunSelam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorumsabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
yani son 2 gunum. hala inanamiyorum
Ay canım hayırlısı olsun başka dr göründü mu belki farklı bisey söylerdi tabi sen ve bebis önemli ikinizide riske aticak bişey olmasın varsın sezeryan olsunSelam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorumsabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
Hakkinizda hayirlisi olaun cnm insallah saglikla sihhatle kucagina almak nasip olsun :)Selam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorumsabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
Hım hayırlısı olsun canım benimde kontrolüm çarşamba bakalım ne olacakSelam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorumsabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
Sorma cnm ya annem gelsi temizlemeye evimi annem yapti ama ben daha cok yoruldum[/QUOT]
Tabi canım ister istemez ayakta kalıyorsun beşik te çok tatlı bu arada güle güle kullan
Çok cici güle güle kullanınKizimin besigi geldikendide hayirlisyla gelir ins
Aynen ya kaç defa girdim baktim düzelmiş mi diye baya alismisiz bagimli olumsuz :)Günaydın kızlar nasilsiniz sükür kavuşturana.
İki gün cok sıkıldım meger sizlere cok alismişim gittim face actim aralik annelerine istek attim kabul edilmedi hala onada sinir oldum.
Ay neyse acildi cok sükür:)
Ben kendimi biliyorum canim cidden cok korkuyorum,esimde bunu bildiginden hic istemiyordu normal dogum yapmami.muayene olurken o koltugun tepesine kadar kactim,dogumda bizimle isbirligi yapman lazim dediler yoksa bebek takilabilirmisAy canım hayırlısı olsun başka dr göründü mu belki farklı bisey söylerdi tabi sen ve bebis önemli ikinizide riske aticak bişey olmasın varsın sezeryan olsun
Gule gule kullanin coo guzel olmus yastiklarBenimde koltuklarıma yastıklarımı dikmiş annem halımızıda aldık beşiğimizin örtüsünüde dikmiş yıkanıyor şuan her yer maviş maviş oldu oğluşumda gelsin vaktinde çok bekletmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?