- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 35
Hayirlisi olsun cnm bebisin geliyo çarşamba günü kavusuyosun :))Selam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorumsabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
yani son 2 gunum. hala inanamiyorum
Bende çok korkuyorum canım ama benim sezeryanda sonra ayılmamda çok zor olmuştu ağrılarımda çoktu annem kızım sen bebek yolundaysa normal yap diyor senin çok zordu dün geceden beri düşünüyorum çarşamba gelsede dr son kararını açıklasa oğlan döndümü naptıBen kendimi biliyorum canim cidden cok korkuyorum,esimde bunu bildiginden hic istemiyordu normal dogum yapmami.muayene olurken o koltugun tepesine kadar kactim,dogumda bizimle isbirligi yapman lazim dediler yoksa bebek takilabilirmis
Sagol canim,oyle olacak insallahHayirlisi olsun cnm bebisin geliyo çarşamba günü kavusuyosun :))
Sirma sirma esimede dyi t um okadar tepikler nere gdyor evde coduyorum is ypmktab agrilarda var ama covuk gelmiyor rahat desem degil dyotum guluyorAy canım ya bende de tık yok bakalım dün temizlik yaptık o kadar iş yaptım ama bebis rahat galiba
O zaman senin için hayırlısı olmuş canım ay ne güzel 2 güne yavrunu kucağına alacaksın sağlıklı bir şekilde ınşBen kendimi biliyorum canim cidden cok korkuyorum,esimde bunu bildiginden hic istemiyordu normal dogum yapmami.muayene olurken o koltugun tepesine kadar kactim,dogumda bizimle isbirligi yapman lazim dediler yoksa bebek takilabilirmis
çatın mı darmış canim ondan mi zorlanirsin dedilerSelam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorumsabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
yani son 2 gunum. hala inanamiyorum
Çok seker canim güle güle kullansin misil misil uyusun prensesin:)Kizimin besigi geldikendide
hayirlisyla gelir ins
Kimi insan cok kolay atlatiyormus,kimiside cok zor atlatiyormus.ben cok nazli degilimdir kolay atlatacagimi dusunuyorum.tibbi olaylarin hepsinden cok korkuyorum simdide nasil sezaryan olucam diye cok korkuyorum,korkum heyecanimi bastiriyorBende çok korkuyorum canım ama benim sezeryanda sonra ayılmamda çok zor olmuştu ağrılarımda çoktu annem kızım sen bebek yolundaysa normal yap diyor senin çok zordu dün geceden beri düşünüyorum çarşamba gelsede dr son kararını açıklasa oğlan döndümü naptı
Bilmiyorum ben ilkinde normal doğumu yaşayıp sezeryana girdim onun etkisimi kötü oldum 3 defa düşüklerden dolayı kürtaj oldum ikisinde bayılttılar biri canlı canlı oldu annem sen o kürtaja dayandıysan normal onun yanında hiç kalıyor dedi çok stresliyim sezeryanı hem istiyorum hem öksüğüm var diye korkuyorum senin için en hayırlısı olsunKimi insan cok kolay atlatiyormus,kimiside cok zor atlatiyormus.ben cok nazli degilimdir kolay atlatacagimi dusunuyorum.tibbi olaylarin hepsinden cok korkuyorum simdide nasil sezaryan olucam diye cok korkuyorum,korkum heyecanimi bastiriyor
Az kalmış gelir artık inşallah bir avazda atlatırsın suni sancı olmadanBenm kızın gelmeye hiccc niyeti yok keyfi yerinde suni sancı yedirtcek bana diye korkuyorum 39 olduk bugün
Amin ins cnm saolçatın mı darmış canim ondan mi zorlanirsin dediler
Hayirlisi olsun canim sağlikla gelsinde bebişin sende iyi ol gerisini boşver.
Yinede Allah gönlüne göre versin Bi bakarsin carsambayi beklemedi geldi ve cok rahat bir doğum olur kim bilir:)
Çok seker canim güle güle kullansin misil misil uyusun prensesin:)
Amin ins cimcimem gelirde kullanirzÇok cici güle güle kullanın
Bende merak ediyorum evde ki beşiğim boyu aşa yukarı onun gibi lastik alıp lastiğe o ölçüde tütü dikip arka tarafından bağlasammı diye düşünüyorumKızlar hastahanede bebeği plastik bi Beşik gibi bişeye koyuyolar ya ona dantelden örtü faln yapıyolar, onların ölçülerini bilen Yada hazır satılan bi yer var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?