• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
8 kg vermişi canım göbik az bişey kaldı gibi ama daha var sadece eşim şok oldu bir şey kalmadı falan dedi ama yani daha çok kg vermem lazım emzirme de işe yarıyor zeynepcim daha hızlı kalori yaklıyor keinlikle
Ooh maşallah canım en çok şu göbekten kurtulmak istiyorum umarım sezeryanda da gider .. İnşallah sütümde gelir..

Ooh maşallah canım en çok şu göbekten kurtulmak istiyorum umarım sezeryanda da gider .. İnşallah sütümde gelir..
inan bebek doğunca umurumda olmuyor zaten emzirdikçe rahim kasılıp küçülüyor ben sadece sütüm varmı yokmu ona takıntılıyı bu aralar

teşekkür ederim zeynepcim ya u doğduğu gün hastane resmi şimdi daha zayıf ama hala çok pembiş yanaklı ve kiraz dudaklı kzım canım ciğerim bitanecik kızım
Canım şişlik olurmuş zaten tam kilosu olmazmış Zayıf olarak düşünme.. Dogdu ya sag salim elbet kilo alacak kiloyu dert etme .. Sarılığı da geçiyormuş ne güzel.. Maşallah size

inan bebek doğunca umurumda olmuyor zaten emzirdikçe rahim kasılıp küçülüyor ben sadece sütüm varmı yokmu ona takıntılıyı bu aralar
Yine onları düşünüyoruz desene 9 ay düşündüğümüz gibi. Kilo göbek hepsi unutuluyor.. Ay ay heyecan bastı beni de

Canım şişlik olurmuş zaten tam kilosu olmazmış Zayıf olarak düşünme.. Dogdu ya sag salim elbet kilo alacak kiloyu dert etme .. Sarılığı da geçiyormuş ne güzel.. Maşallah size
evet zeynepcim ya bende başta çok üzüldüm ama şimdi yükselişe geçti kilo alımı daha ,y,y,m umarım kızımda 3 kg bulur hemen

Ben de 38.haftayı bitirdiğimden beri günde 2 hurma yiyorum. Sağlık ocağındaki hemşireye sordum. "Tıpta biz yiyeceklerin doğuma yardımcı olduğuna inanmayız" dedi. Söz nce diyorsunuz bu konuda?

İlk defa duydum. Doktoruna sor elbette. Ama bir bildiği vardır bence.
Hurmayi bende duydum canım ama bilimsel açıklamasını bilmiyorum

niloş iyi olmaya başladı sarılık değeri düşmeye başladı cumadan beri kiloda artışda var 100 gr kadar umarım daha iyi olur
buda resmimiz meltem teyzesi deniz teyzesine de söz vermiştim D Dekalpy

masallahhh annesi pek tatli bi kiz:KK51: opesim koklayasim geldi.. darisi hem burdaki arkdslara hem bize olur ins:KK60:

Yine onları düşünüyoruz desene 9 ay düşündüğümüz gibi. Kilo göbek hepsi unutuluyor.. Ay ay heyecan bastı beni de
aynen öyle pek de umrumda değil zaten benim göbek suyum geldiği anda küçülmeye başladı çok da sorun etme bebekler iyi olsun yaa göbekler sonrada erir

Ay ay Maşaallah al yanakliya bak sen. Allah ım nazarlardan saklasın bu guzelligi
ya ayşecim sanki makyaj yapmış gibi ama deme ya bizlerin bebekelri hep güzel sağlıklımolsun beaşka ne isteriz kzuum ben stresle sana sormayı unuttum sen normal doğummu yaptın ve efe bebek nasıl oldu güzel haberler ver lütfen

aynen öyle pek de umrumda değil zaten benim göbek suyum geldiği anda küçülmeye başladı çok da sorun etme bebekler iyi olsun yaa göbekler sonrada erir
Canım maşallah size biz mama falan vermek istemiyoruz sen neler yapıyorsun ilave bişeyler alıyormusun kendi sütün içinde ne yaptın

Back
X