- 25 Nisan 2015
- 5.386
- 4.146
- 123
- 46
hahah hem de ne yemek patır patır döktüm yemekten Zeynep birde herkes hediye çikolata almış bana yemedim büyük gün diye anlatamamYa canım çikolatanı yedin mi bak aklıma geldi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah hem de ne yemek patır patır döktüm yemekten Zeynep birde herkes hediye çikolata almış bana yemedim büyük gün diye anlatamamYa canım çikolatanı yedin mi bak aklıma geldi :))
Hak ettin canım sen çikolatayı.. Darısı meltemin başına.. O da çok savaştı yememek için..hahah hem de ne yemek patır patır döktüm yemekten Zeynep birde herkes hediye çikolata almış bana yemedim büyük gün diye anlatamam
Fotoğraf varmiydi bebisin ben göremedimFarkettiysen nazar değmesin diye dudaklara hiç deyinmedim bile
Sezeryanla aldılar canım. Çok şükür bugün emzirdim bebeğimi. Çok şükür iyiye gidiyor. Ama önlem olarak bi haftayı doldurduktan sonra kuvezden çıkarcaklar.
Bana da ayni seyi dedi canim kafasi zaten indeydi daha da ilerledimi rahimden cikamiycak kadar cok merak ediyorumBıgün bana da artık ölçüm olmaz kilosuna göre gösterir artık cihaz dedi. Kafqasını da ölçemiyorum kanala girdiği için demişti
KIZLAR. ..
buy muayenem vardı. . 80 lerde sancı çıktı ama ben sadece tuvalet hissi olarak hissediyorum bunu. . Bebeğin suyu çok az dedi sabah 7 de yatış yapıyorum seEryan ile Bebeğime kavuşacagim inşallah. . korkuyorum sabah olmaz bana.suyu az diye çok kafama taktım. . birde grip oldum salya sumuk gözler sapir sapır akıyor doktor bişey olmaz dedi anestezi için sorun yok dedi. spinal ayda genel konusunda yarın sabah anestezi doktoru bilgi verdikten sonra karar vereceğim. . allah hepimiz in yardımcısı olsun. Hepinizde sağlıkla kavusun inşallah canlar
Ay utandım şimdi yok ben daha dogurmadım heveslendim sanırsam merak iştecanım ya sende mi doğum yaptın ben kaçırmışım kusura bakma tebrik ederim seni
süt için ben lavctamil ve bol su içiyorum dengeli besleniyorum falan ama suyu çokkkk içiyorum bebek içinde erken doğum olduğundan çene kasları güçsüz dahaemerken uyukuya yenik düşüyor dr prematüre mamasaı verdi preaptamil kullanıyoruz siz ne yaptınız süt ve mama olayını
Kızlar bugün randevumuz vardı , nst de biraz sancı çıktı . Ultrasonda da bebişin kanala doğru yerleştiğini gördük :) doktorumuz 1 hafta sonraki nst randevumuz da doğum yapmış olabilirsin dedi :))) kızımız yola çıkmış geliyor teyzeleri inşallahbugün izne de ayrıldım , bebişimle hergün konuşuyorum kızım anne izne ayrılsın 1 hafta sonra gel emi diye , annesinin sözünü dinleyecek anlaşılan benim minik kuşum
![]()
gülaycım çok sağol evet ya atlattık sarılığı düşüşe geçti şükür bende çok iyi olmaya başladım tabi kızım iyi ya daha ne isterimMaşallah Nil bebeğe
Allahım esirgesin cok tatli yerim onun kiraz dudaklarini
Cok sukur sariliğida atlattiniz sayilir bundan sonra güzel güzel büyüyecek insallah niloş.
Sen nasıl oldun peki leylacım daha iyi misin?
@remya canim sanada yazdim ama gormedin sanirim
Ama güzel haberlerini aldim masallah sizede insallah dahada güzel olacak hic ayrilmayacaksiniz bebişinle![]()
ay canım kusura bakma ben yanlış anladım amöa sağlıkla gelsin bebeğin ayrıca merak değil bunları paylaşmak için buradayız canım heveslenmede gayet nıormal ama zamanında gelsin bu bebeklerA
Ay utandım şimdi yok ben daha dogurmadım heveslendim sanırsam merak işte
Masallah subanallah çok seker :)niloş iyi olmaya başladı sarılık değeri düşmeye başladı cumadan beri kiloda artışda var 100 gr kadar umarım daha iyi olur
buda resmimiz meltem teyzesi deniz teyzesine de söz vermiştim @Dekalpy
evet yaa ne sıktım kendimi anlatamam ama fazlası da zarar mış ya nasıl kaşıntılı döküntüm var Zeynep cim anlatamamHak ettin canım sen çikolatayı.. Darısı meltemin başına.. O da çok savaştı yememek için..meltemcivil
Aslında genel olarak çok olumlu ve rahatım. Doğuma dair hiçbir korkum yok. Fakat teyzemin kızının yaşadığı önce saatlerce suni sancı sonra da sezeryan olması beni endişelendiriyor.
Aslında kolay bir doğum yapacağımı düşünüyorum. Kaç aydır hamile pilatesine gidiyorum. Onun sayesinde kolay bir doğumum olacağını, zaten genetik olarak da annemden dolayı hızlı bir doğum olacağını düşünüyorum.
Senin epuduralsiz normal doğum mu?
Hiç korkma canım. İnşaallah güzel haberlerini alacağız.
Ayy hadi bakalım. Grubumuzun bebekleri artıyor. @siyah__papatya ve seninkiyle birlikte yiğenlerimiz çoğalıyor.
![]()
Amin canmSagol canım darısı başınıza ..
sağol anım ya sen nsıl oldun dün dr ne dediMasallah subanallah çok seker :)
Ayy cnm bnm ya vallahi Allah cc yuzunuze gulms zor vallshi karninda bi canliya bkmak dikkat etmzsen kotu seyler olma riski cok yuksekSagol canım. Allah yüzümüze baktı. Hareketleri azaldı diye doktora gideyim dedim. Yolda bi sıcaklık hissettim. Doktorum baktı bebegin suyu kalmamış. Bide kordonu koluna çok sıkı dolanmis. Doktorum dogum sırasında cozmekte cok zorlandim dedi. O yüzden alta vurup duruyomuş kuzum. Sanirsam o yüzden de donememis. Baya stres yaşamış icerde
:))) olsun boşver o kadar sabrettin .. Ye bol bol tatlı da süt yaparevet yaa ne sıktım kendimi anlatamam ama fazlası da zarar mış ya nasıl kaşıntılı döküntüm var Zeynep cim anlatamam
evet ya hdoğru hehe süt yapar bend eyerken çyle diyorum kilo yapar kısmını boşverdşm artık:))) olsun boşver o kadar sabrettin .. Ye bol bol tatlı da süt yapar
Evet canim Bende sordum bugun cikarken yukselmus fiyatlar maalesef,sen yarin gidecekmisin yinenicki nick Bugun muhabeseye doğum ücretini sordu eşim doğum 1500 TL epidural parasi 500tl olduğunu söylediler zam yapmislar
İyiyiz şükür bugünde kontrole gittim suyumuz birazcik yükselmiş Pers.günü bida gitcemsağol anım ya sen nsıl oldun dün dr ne dedi
Hyr gitmicem.Pers.günü gitcem cnm sen nasilsin var mi hareket sanci falanEvet canim Bende sordum bugun cikarken yukselmus fiyatlar maalesef,sen yarin gidecekmisin yine