• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Biz bugün 1 haftalık olduk teyzeleri darısı sizin bebişlere 41 "e kadar yolları var son 2 hafta nasi olsa çıkacaklar aceleye gerek yok bol bol uyuyun diyecem ama ağrı sızılardan uyuyamazsınız da:KK43:
Yok walla agri sizi da yok, aksam 22:30 gibi kafayı koyup sabah 6 ya kadar uyuyorum, oğlen 11 gibi de 1 sa uyuyorum :)
Enerjim gtti bı anda :)

niloş iyi olmaya başladı sarılık değeri düşmeye başladı cumadan beri kiloda artışda var 100 gr kadar umarım daha iyi olur
buda resmimiz meltem teyzesi deniz teyzesine de söz vermiştim D Dekalpy

Maşallah süphanallah, yanaklar al al, cok sağlıklı gözüküyo leyloş, güzel de bi bebek, sansi bahti da güzel olsun kuzuşun :)

Teşekkür ederim kızlar, dünden beri oldukça gerginim ve bebek her zaman gün boyu hunharca tepiniyor normal şartlarda, bilhassa akşam yemeğinden sonra coşardı. Ama birden bıçak gibi kesildi bugün :KK43: yani tamamen hareketsiz değil ama adeta eli ayağı bağlanmış gibi, sanki zorla hareket etsem etmesem mi der gibi bi havası var sabahtan beri. Yarım saat önce birkaç tane hurma yedim ama aynı.. Teşekkür ederim desteğiniz için. İlk kez böyle oldu, alışık değilim bu haline.
Canim hastaneye gitmedin mi

D Dekalpy canim hoş geldin gelinim nasil bakalim
Bebeği gündüzleri arada sırt üstü yatirabilirsin sık sık kontrol ederek cunku bebek kucuk daha kafasi yumuşak cabuk şekil aldiğindan yatma pozisyonunu değistirmek lazim canim
Ama gece yan yatir sonucta sık sık kontrol edemezsin uyku ağir basar bu dônemde ve ne zaman kusacaği belli olmaz.
Yinede şu dönemde dikkat et canim heleki sık sık kusan bir bebekse.Gerci sen şuan bizden daha tecrübelisin biz daha doğurmadik :KK48:

Sagol canım. Allah yüzümüze baktı. Hareketleri azaldı diye doktora gideyim dedim. Yolda bi sıcaklık hissettim. Doktorum baktı bebegin suyu kalmamış. Bide kordonu koluna çok sıkı dolanmis. Doktorum dogum sırasında cozmekte cok zorlandim dedi. O yüzden alta vurup duruyomuş kuzum. Sanirsam o yüzden de donememis. Baya stres yaşamış icerde

Uffff kuzum benm ya :(
Neyse hıkayenzn sonu mutlu ayşem :))

iyi yapmışsın cnm, sağlıkla al kucağına da gerisi önemli değil :KK15:

Ayy unutmuştum 2 gün geçince ama hatırladım şimdi, ilginç bir rüyaydı: Biz aralık anneleri olarak full pencereli konforlu bi gemiyle mavi tur gibi bişeye bilet almışız ya da rez. gibi bişey yapmışız. Ama o gün o saate muhteşem yüzyıl mı ne bi dizi olduğunu öğrenince erteletmişiz biletlerimizi cümleten. Firma da diziden dolayı rağbet düşünce o konforlu gemi yerine daha küçük, penceresiz başka sıradan bi gemicik gibi bakımsız bişey koymuş o saate isteyen olursa diye. Senin de ne diziden haberin varmış ne de bizim vazgeçtiğimizden! :KK48: Almışsın o saate bi bilet, o pasaklı penceresiz bomboş gemiciği görünce isyan ediyosun, "Madem herkes vazgeçti, iptal etti, bnm niye haberim yok, ben yalnız mı gidicem bu gemiyle, aralık annesi yok muuuuuuu" diye söyleniyodun :KK70: :KK70:hayırdır inşallah :KK64:

cnm maşşşşalllaaahhh :nazar: 41 kere maşallah:nazar: bu ne tatlılık böyle?! Allah nazardan saklasın, çok güzel kızın :KK15:

Dünürüüüüüm kız o pasaklı gemiyle tek başıma yollama beni :)

Teşekkür ederim kızlar, dünden beri oldukça gerginim ve bebek her zaman gün boyu hunharca tepiniyor normal şartlarda, bilhassa akşam yemeğinden sonra coşardı. Ama birden bıçak gibi kesildi bugün :KK43: yani tamamen hareketsiz değil ama adeta eli ayağı bağlanmış gibi, sanki zorla hareket etsem etmesem mi der gibi bi havası var sabahtan beri. Yarım saat önce birkaç tane hurma yedim ama aynı.. Teşekkür ederim desteğiniz için. İlk kez böyle oldu, alışık değilim bu haline.
Sabah kalkacaksın bebiş dinlendiği için yine eskisi gibi olucak hiç merak etme :KK68:

niloş iyi olmaya başladı sarılık değeri düşmeye başladı cumadan beri kiloda artışda var 100 gr kadar umarım daha iyi olur
buda resmimiz meltem teyzesi deniz teyzesine de söz vermiştim D Dekalpy
Maşaallah Maşaallah Maşaallah :nazar: bu ne güzellik böyle Rabbim ömrünüde güzel eylesin inşaallah

Cnmm ilk fırsatta çekip atıcam hemen bebiş uyuyo diye bakamadım daha

10 dk olarak verince sadece ilk sütü vermiş oluyorsun ama son süt daha kıvamlı besleyici biliyorum, ben hala dönüşümlü veriyorum gayet doyuyor. Bir de 10 dk az değil mi meme rahatlamaz ki o zmn en az 20 dk demişti bana bebek hemşireleri kalan sütü sağıyo muydun?

Şu an sadece yan yatış işimi görüyor iyi ki almışız, delikli olan boğulma önleyici aldım ama kullanmıyorum henüz ilerde kullanırım.

Bu arada @nilbebekveannesi hiç kafası düz yatırıyo musun? Bi sağ bi sola doğru yatırıyoz ama bilemedim düz yatsa ya kusarsa diye korkuyomo_O

Cnm bildiğin o değişmedi dediğimiz memeler 1-2 beden büyüyo hele emdikten sonra kocaman uçları oluo :KK70:

Est. Cnm ya olur öyle ben de sabah zombi gibydim gece uyumadı bebiş oyun istedi hep . İlk sütle bence de doymaz

Ayy 2 gün müü aynı şoku yaşamışız, hadi hayırlısı bakalım sağlıkla kolaylıkla al oğlunu kucağına,bol sütün olsun inşş :KK19:

Mama kullanmıyoruz ama dr doymazsa diye reçeteye evolvia yazmış daha almadım

Cnm sezeryanlaa sütün ilgisi yok bence :/ benden süt hemen geldi. Zorunlu sezeryandı benim üstelik daha önce ne süt gelmişti ne şişmişti memelerim korkuyodum gelmez diye

Cnm babası söz vrdrdi henüz koyamıyom foto ama en yakkn zamanda koycam :KK43:

Oyy Allah nazarlardan saklasınnnn güzeller güzeliii bir prensessss bu maşallah 41 kere maşalahhh nil kızımıza:nazar::nazar::nazar:

Uykusuzuz cnm ya duru çok enerjik 2 gündür :KK46:
Bugün sağlık ocağına gittik tekraar topuk kanı aldılar bilgi verdilrr fln sen gittm mi cnm?

@sermin79 başınız sağolsun Allah rahmet eylesin çok zor, yavrun için güçlü olmaya çalış :KK43:
Evet canımkalan sütü sağıyordum ama sağdığım sütü atıyordum bilmiyordum ozaman saklamayı büyükler çok biliyorya kimsede uyarmamıştı başka herşeye gelince dırdır yaparlardı bunda tecrübeliyim artık

Maşallah Nil bebeğe:nazar::nazar::nazar:
Allahım esirgesin cok tatli yerim onun kiraz dudaklarini:kk77:
Cok sukur sariliğida atlattiniz sayilir bundan sonra güzel güzel büyüyecek insallah niloş.
Sen nasıl oldun peki leylacım daha iyi misin?

remya remya canim sanada yazdim ama gormedin sanirim
Ama güzel haberlerini aldim masallah sizede insallah dahada güzel olacak hic ayrilmayacaksiniz bebişinle:KK36:
Saol canım benim. Telaşla bakamadım pek kk'ne. Bi arada baktığımda da kapaliydi

ayy çokk sağol canım hepimizin bebeklrini allah nazarlardan korusun
ayşecim emzirmene çok sevindimmmmm anlatamam bunu yaşaman çok mutlu etti beni bir hafta nedirki hopp diye geçer b,z seni avutmaya çalışırız zaman çabuk geçsin diye efe bebek annesine hemen kavuşsun
Ayyy çok zordu ilk emzirmek. Çok telaş yaptım minnacık bişey zaten bişi olur diye tutarken bile ilk çok korktum:KK23:

Back
X