denizcim süpermiş bana vermediler o listeden resmini atarmısın listenin eğer elinde varsa zahmet olmazsa tabi ne yiyeceğimi şaşırdım yaa zaten kaşık kadar bebeğim var birde sancıdan kıvranmasın canım bebeğim
Cnmm ilk fırsatta çekip atıcam hemen bebiş uyuyo diye bakamadım daha
Benim kızım emdiği zaman 20 dk emerdi 10 dk biri 10 dk diğerini verirdim dr ozamanlar birdaha meme vericeğin zaman en son hangisini verdiysen ondan başla dedi ama süreklide misal solu verme bu sefer öbür memede süt çok beklediği için çcuk emince kusar demişti 2870 gr domuştu bir haftada 700 gr almıştı ek gıdayada sütüm yaradığı için sekizinci ayda geçirmişlerdi
10 dk olarak verince sadece ilk sütü vermiş oluyorsun ama son süt daha kıvamlı besleyici biliyorum, ben hala dönüşümlü veriyorum gayet doyuyor. Bir de 10 dk az değil mi meme rahatlamaz ki o zmn en az 20 dk demişti bana bebek hemşireleri kalan sütü sağıyo muydun?
Neler aldın Canım memnun musun bi de :)
Şu an sadece yan yatış işimi görüyor iyi ki almışız, delikli olan boğulma önleyici aldım ama kullanmıyorum henüz ilerde kullanırım.
Bu arada
@nilbebekveannesi hiç kafası düz yatırıyo musun? Bi sağ bi sola doğru yatırıyoz ama bilemedim düz yatsa ya kusarsa diye korkuyom
Nasil oluyo ya

Sarktı mı
Cnm bildiğin o değişmedi dediğimiz memeler 1-2 beden büyüyo hele emdikten sonra kocaman uçları oluo
Kuzum cevaplarken karistirdim ozaman birisi yazmisti ilk sutle doyuyor uyuyor diye
Ben fazla online olamiyorum burda malum oglusum daha cok zamanimi aliyor
Kusura bakma emi
Est. Cnm ya olur öyle ben de sabah zombi gibydim gece uyumadı bebiş oyun istedi hep . İlk sütle bence de doymaz
Selam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorum

sabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum

sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
yani son 2 gunum. hala inanamiyorum
Ayy 2 gün müü aynı şoku yaşamışız, hadi hayırlısı bakalım sağlıkla kolaylıkla al oğlunu kucağına,bol sütün olsun inşş
Dogum yapan kizlar mama olarak ilk gunlerde ne kullandiniz ve kullaniyorsunuz
Mama kullanmıyoruz ama dr doymazsa diye reçeteye evolvia yazmış daha almadım
selamlar kızlar ..bir haftadır giremiyorum sayfaları okuyamadım şimdi bile kaçamak gireyim dedim çok yoğunum .. doğum yapanların bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin inş rabbim ..24 kasımda sezeryanla doğum yaptım bebişimi aldım kucağıma çok şükür çok güzel bir duygu tamamen senin gözünün içine bakan muhtaç bir melek ..buraya giremiyorum çok yoğunum çok da yorgun ve uykusuzum..ama her şeye değer anne olmak..şu anki sıkıntım sezeryanla olduğu için sütüm makineyle geliyor emmeyle gelmiyor çok üzülüyorum bebişimi mama ile besliyorum ..ne zaman gelir acaba burda sezeryanla doğum yapanların sütü hemen geldi mi ..
Cnm sezeryanlaa sütün ilgisi yok bence :/ benden süt hemen geldi. Zorunlu sezeryandı benim üstelik daha önce ne süt gelmişti ne şişmişti memelerim korkuyodum gelmez diye
niloş iyi olmaya başladı sarılık değeri düşmeye başladı cumadan beri kiloda artışda var 100 gr kadar umarım daha iyi olur
buda resmimiz meltem teyzesi deniz teyzesine de söz vermiştim
D
Dekalpy
Cnm babası söz vrdrdi henüz koyamıyom foto ama en yakkn zamanda koycam
Oyy Allah nazarlardan saklasınnnn güzeller güzeliii bir prensessss bu maşallah 41 kere maşalahhh nil kızımıza

D
Dekalpy
den,z nerelerdesin canım özşedim seni durunasıl sen nasılsın
Uykusuzuz cnm ya duru çok enerjik 2 gündür

Bugün sağlık ocağına gittik tekraar topuk kanı aldılar bilgi verdilrr fln sen gittm mi cnm?
sermin79
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin çok zor, yavrun için güçlü olmaya çalış