- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Yarin ogleden sonra 4-5gibi olucam sanirim tam saat vermedi doktorum.spinal olacak,sende spinaldin sanirim degil mi,bana tavsiye etmek istedogin biseyler var mi,cok korkuyorum daCnm güzel haberlerini bekliyorum eğer bugün de az olursa gir mutlaka Allah korusun ikinizi de
@Yasmengo41 maşallah oğlunaaa 41 kere
nicki nick ayy çok güldümm
ben bilmem artıkkk dışlanmış olduk bi ara bizim kızlar kasım sonu güzeli oldu hehe
Yarın kaçta doğum cnm gece dua edicem sizin için spinal mi genel mi karar vwrdin mi?
Valla cnm ben eger boyle bir durum soz konusu olursa normali tercih ederim sezeryan istemm en son ihtimal isterim yani herzaman icin normal bana daha cazip geliyor yok sen ben dayanamm dersen sezeryan ol kendi vucudunu sen daha iyi bilirsin ben biraz mazojistimKızlar Selam
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. 39+5 ile yola devam etmekteyim. Doktorum 41+0'a kadar bekleyeceğimizi söyledi normal doğum için. Haftaya perşembe son. Bana sunduğu açılman olmaz ise rahim ağzına ilaç yerleştirip 12 saat bekletip rahim ağzının açılmasını sağlarız ve suni sancı veririz. Ama gerek yok beklemeyelim dersen epidural sezeryana alalım.
İlacın etkisini göstermesi için 12 saat beklemek zorundayız. Oldu ki ben dayanamadım 6-7 saat sonra sezeryana da alırız dedi. Ailem hiç riske girme canını yakma direk sezeryan ol diyor. Eşim de normal doğumu başlatalım dayanamıyorum dersen alsınlar diyor. Benim fikrimi sorarsanız çok fikirsizim.
Siz olsanız ne yapar ne düşünür nasıl hareket edersiniz ?
Aysecim benm arastirdigim kadariyla gold keci sutu bazli bir mama vardi ben onu alcam eger emmesse cok faydali ve hazmi kolaymisKızlar acil nama tavsiyesi lazım banaaa
iyiydi aslında ama obur olunca bizim minik ağzı kapanmıyodu geceleri sadece mama takviyesi yapıyolardı... mama dediğimiz şu devam sütü canım şimdi böle muhallebi tarzına geçtiler 4 aylık oldu burnu yok oldu yavrumun balık gibi hep açSagol canim. Bende hip duymustum. Canim kilo alışı falan nasıldı yegeninin
Canım şimdi gördüm, yarın doğumamı giriyorsun ? Sağlıkla kavuş meleğinle inşallah. Ben oğlumda spinal olmuştum. Sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım.Yarin ogleden sonra 4-5gibi olucam sanirim tam saat vermedi doktorum.spinal olacak,sende spinaldin sanirim degil mi,bana tavsiye etmek istedogin biseyler var mi,cok korkuyorum da
Kendin uğraşma derim, kurabiye alabilirsin karışık.Kizlar ben hastaneye pek gelen giden olmax haber vermeyiz diyordum da bayagi kalabalikt olacaga benziyoruz,vaktim daraldi,bide ogleden sonra olacak sezaryan bizim arkadaslar falan oglen gelecekler aksama kalirlar ufak tefek ikramliklar yeterli olmaz,evde yakin ne yapabiliriz bu konuda?bide cikolata yaptirdim sadece birde kokulu tas baska odayi hastane susleyecek ben ne yapabilirim baska.acil onerilerinizi bekliyorum
Evet canim yarin kavusucaz nasip olursa,insallah bende bir sorun yasamamCanım şimdi gördüm, yarın doğumamı giriyorsun ? Sağlıkla kavuş meleğinle inşallah. Ben oğlumda spinal olmuştum. Sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Yeterli olmazki evim cok yakin hastaneye evde yemek yada pide yaptirip evde mi yedirsek diyorumKendin uğraşma derim, kurabiye alabilirsin karışık.
Canım doğum ziyareti çok uzun olmaz normalde. Ama sen kalacaklarını düşünüyorsan o şekilde yaptırabilirsin.Yeterli olmazki evim cok yakin hastaneye evde yemek yada pide yaptirip evde mi yedirsek diyorum
Yeterli olmazki evim cok yakin hastaneye evde yemek yada pide yaptirip evde mi yedirsek diyorum
canım benim bebeğimin yüzünü hiç göremedik en başında dr usg eskiydi sonra makinasını değiştirdi ama benim kızım kafasını kanala tam dayadığı için yüzünü hiç görmedim maalesefDoğum yapan anneler ultrasondaki görüntüsüyle ne kadar benziyordu bebisler. Bu aralar çok merak ediyorum bunu :)
leylam355 @Dekalpy @Yasmengo41
Aklıma gelenleri etiketlemeye çalıştım. :)
Bir arkadaslarimiz es onlarn aydindan gelecekler,izin almislar bizim icin,odada fotograflarimizi cekecek o yuzden erken gelip 1 gibi gelip 9 gibi giderler,abim ve kiz arkadasi istanbuldan gelecekler,cok yakin bir cift arkadaslarimiz var onlarda oglen gelip 9 gibi giderler,annem,kv,gorumcemler falan bayagi kalabalik olucaz.nasil yapsak bilemedimCanım doğum ziyareti çok uzun olmaz normalde. Ama sen kalacaklarını düşünüyorsan o şekilde yaptırabilirsin.
Ben ugrasmam zaten canim kv ve gorumcem oglene kadar herseyi yaparlar zaten de gerek var mi bi kurabiye borek yeterli olur mu,sehirdisindan gelecdklerde varHastane ziyareti zaten kısa olmaz mi. Yemek ikram etmen gereksiz olabilir bence. Zaten ameliyatli olacaksın bebegine odaklanacaksin. Yanında kısa bir süre durup gitmeleri lazım, benim fikrim.
çok sevindim ayşecim günden güne daha iyi oluyor sadece sana ve efe bebeğe zaman ver benim de öyle oldu kızım bana ne yapmam gerektiğini öğrettiBugün çok şükür anlaştık kendisiyledaha rahattim çok sukur
Leylos yarin geliyor damadincanım benim bebeğimin yüzünü hiç göremedik en başında dr usg eskiydi sonra makinasını değiştirdi ama benim kızım kafasını kanala tam dayadığı için yüzünü hiç görmedim maalesef
Isyetin sana nezaman rspot girerseymis sirketle knus yani cnm bnmben de şimdi maaşıma baktım. 9 kasımda izne çıkmıştım o kadarlık günü yatırmışlar.
iş yerime ulaşamadım da.daha doğum da olmadı benim. doğumdan sonra mı kalanı alabilcem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?