canım devlete gıdıyorum suan gıdersem acıldekı doktor kımse doktorum o olcak o yuzden bı gece daha durcam gebelıgımı basından berı takıp eden doktorum olsun ıstıyorum hemde cok guvenıyorum doktorumaBugün git hiç bekleme bir gece daha
canım devlete gıdıyorum suan gıdersem acıldekı doktor kımse doktorum o olcak o yuzden bı gece daha durcam gebelıgımı basından berı takıp eden doktorum olsun ıstıyorum hemde cok guvenıyorum doktoruma
Teşekkür ederim canımCanım hepsi çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın. :)
Eveeet oglusumun resmini hiç sakinmam ama maşallah diyin.
Yaptın sen yapacağını diyeydinHahaa alemsin yaa valla bizimkinde kanala girsede acilma olmadiktan sonra bi nane olmu u or sanirim hayirlisiyla gelsinlerde dun gece resmen agridan agladim belim cok fenaydi esimde uzuldu ne yapabilirim diuor nerde aahhh yapilacak bisi olsa keske masaj gelan yapti ama nafile valla cok agriyor
Bebisin cikmis hastaneden sanirim . masallah kuzuya . bizimkide cikti cok şükür ve kok sokturuyor. Once uyanmiyordu simdi uyumuyor
Surekli emmek istiyor
Aralık annesi olunmaz Aralık annesi doğulur :) gitsen de göndermeyiz denizcim bebek bizim bebek anne bizim anne :)Günaydınnnnn 1 aralık nihayettt
Her ne kadar arada aralık görünümlü kasım ayı annesi dense de bize zorunda kaldığımız için olduğunu hatırlatır hala burda kalıp ısrarla kasım annelerine gitmediğimizi belirtirim
@nilbebekveannesi di mi ama cnm
Diyorum zaten senin yuzunden bu haldeyimYaptın sen yapacağını diyeydinben de ayağıma kramp girdi öyle kaldım acıdan, uzanamıyorum ayağıma da eşimi uyandırdım :) doğuruyorum zannetti garibim :) zıplayarak uyandı:)
Bugün çok şükür anlaştık kendisiylecanı ya banada aynısı oldum ama onşlar ne yapmaları gerektiğini öyle iyi biliyorlsrki cok cok yalana yalana geliyorlar yanına zamanala daha rahat olursıun merak etme
Valla hak ettin canım feda olsun sana tüm çikolatalarHastaneden eve gelmeden arabayı migrosa çekicem, ne varsa yüklenicem :))
Ciddiyim tatlım benim. Eşimede gösterdim resmi oda aynı diyor:) gercekten mi? Ozaman aşiri tatlı bişey bizim efe desene :)
Yanaklarini isir annesi :)
@meltemcivil sanada yollim
Kizlar simdi aradim 170 i bu maasi nasil alcam napcam diye sordum kadin dediki once hastaneye sgk ile anlasmasi varmi yokmj diye sorcaksiniz eger varsa dogumdan sonra dogum olduguna dair rapor girmelerini soyleyeceksiniz ve isyerine ekrsna dusecek onlarda sgk ya bildiri yapacaklar dedi 20ile 45 gn icinde sonuclanacak ve raporu isyeri parca parca girrrse sen maasi parca parca alicaksin 4 ay snnda girerse toplu alcaksin dedi isyeri parca parca girecegi icin sknti yok sizde sorun isyerine oyle girsin Hee yok eger hastanenin anlasmasi yoksa Dogum raporundan 2 adet alip imzalaticak birini sgk ya birinide isyerine gotrceksiniz o sekilde yapilacak dedi
Baska bir evraga felan gerek yok dedi
Baska calisan varsa dikkat edin arkodislerim
hip organikmiş canım onu tavsiye edebilirim yeğenime kullandık organik olduğundan önerdi dr sma da olabilir eğer bulamazsan canımKızlar acil nama tavsiyesi lazım banaaa
Ay ben de merak ediyorun uktrasojda xok xirkin bir bebegim var ::)Doğum yapan anneler ultrasondaki görüntüsüyle ne kadar benziyordu bebisler. Bu aralar çok merak ediyorum bunu :)
@nilbebekveannesi @DekalpyYasmengo41
Aklıma gelenleri etiketlemeye çalıştım. :)
Sagol canim. Bende hip duymustum. Canim kilo alışı falan nasıldı yegenininhip organikmiş canım onu tavsiye edebilirim yeğenime kullandık organik olduğundan önerdi dr sma da olabilir eğer bulamazsan canım
Merhaba hEaWenLy, epeydir görmüyordum seni. Nasıl geçti haftalar? Umarım rahat bir hamilelik yaşamışsındır ve umarım doğumun da kolay olur.Kızlar Selam
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. 39+5 ile yola devam etmekteyim. Doktorum 41+0'a kadar bekleyeceğimizi söyledi normal doğum için. Haftaya perşembe son. Bana sunduğu açılman olmaz ise rahim ağzına ilaç yerleştirip 12 saat bekletip rahim ağzının açılmasını sağlarız ve suni sancı veririz. Ama gerek yok beklemeyelim dersen epidural sezeryana alalım.
İlacın etkisini göstermesi için 12 saat beklemek zorundayız. Oldu ki ben dayanamadım 6-7 saat sonra sezeryana da alırız dedi. Ailem hiç riske girme canını yakma direk sezeryan ol diyor. Eşim de normal doğumu başlatalım dayanamıyorum dersen alsınlar diyor. Benim fikrimi sorarsanız çok fikirsizim.
Siz olsanız ne yapar ne düşünür nasıl hareket edersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?