- 29 Eylül 2015
- 854
- 544
- 23
- 36
O zaman bende paketi koyarım ne olur ne olmazben 10'lu bir paket koydm.
Simdi genel cerrah ile.gorustumSünneti hemen yaptırıcam canım doğum yaptığım hastanede üroloji uzmanına yaptırmaya karar verdik istanbuldayım gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum dr doğumdan sonra bebeğinde sorun yoksa taburcu olmadan yaptırabilirsin dedi inşallah çıkmadan yaptırıcam dr tavsiyesiyle oda oğlunu yaptırmış göbeği düşmeden iyileşmiş lazeleme nasıl yapılıyor bilmiyorum tek bildiğim dr söylediği bir gün sonra yapılırsa anestezi almasına gerek yokmuş anne sütü ilaç gibi tedavi ediyormuş
Benim önden gidiyordu ama geçen cuma 9 cm dedi doktor normal yani korkuyordum 10 u geçer diyekizlar bpd õlcümleri kac sizin? 100 mm i gecen varvmi??????
Aa bende sünnet düşünüyordum sonradan ikna etmek zor oluyor diye ama bunu hiç duymamıştımSimdi genel cerrah ile.gorustum
Oglumu 8 yasinda.sunnet ettim dedi !!
En.onemli faktir penis.boyu etkiliyor.dedi
Oglumun gelecegi ile oynayamazdim dedi
Ben 8 yasinda yapyim seninkini isyersen yapim ama cocugun gunahina girme dedi !
Vazgectim vallla
O vebali alamam buyumemis penisi kesmek suan gelisimini etkiler dedi
Valla simdi cerrah ile kinustum direk yazdimAa bende sünnet düşünüyordum sonradan ikna etmek zor oluyor diye ama bunu hiç duymamıştım
yıkadım ben canımKızlar uyku setinizi yıkadınız mı?
evet corapları unutmusum hemen ilave ediyorum terlik evde giydiğimiz terliklerden mı koyuyoruz ? kullan at lohusa iç çamaşırımı oluyor? hasta bezi 7 tane koydumGüle güle tatlı tatlı yiyin. Ben hala sipariş vermedim. Taze taze son anda vereyim diye bekliyorum. Doğumum 41.haftaya sarkacak gibi hissediyorum.
Evet çok haklısın aslında. Annem hiçbir şey yapmamış. Hiç çatlağı yok. Ben arada bebeyağı kullandım. Pek düzenli değil. Benim de hiç çatlağım yok.
Bebeğe ve kendine çorap (çorap çok unutuluyormus, bana hemşire özellikle hatırlattı)
Terlik
Islak mendil
Kullan at alt açma
Diş fırçası ve macun
Sabahlık ya da şal, hırka
Hasta bezinden kaç adet koydun?
Bence de en güzeli. Boş yere suni sancı çekme.Yarın doktorun ne diyeceğine bağlı, açılma varsa beklerim ama açılma yoksa boşu boşuna suni sancı olayını yaşamak istemiyorum ama bakalım hayırlısı olsun
hastanede banyo yaptırıyolarmı anneye tarak o yuzden mı koyuyoruzCanım göğüs pedi bebek içinde yedek çıtçıtlı badi koydum iki tane tarak diş fırçası macunu birde kendim için yelek iki çift çorap bebek içinde çorap koydum kusarsa bişey olursa diye evede iki tk giysi hazırladım arabanın bagajınada koyabilirim birde şarz cihzını unutma malum bol foto çekicez
Bildiğim kadarıyla lansinohu sürdükten sonra silmeden bebeği emzirebiliyoruz. Kağıdında öyle yazıyor diye hatırlıyorum. Olmazsa zeytinyağı süreriz. Onu silmeye gerek yok.Peki dogum sonrası emzirirken napıcaz kızlar krem sürücez ya emzirmeden önce yıkıycaz mı
Benim en son 37+2 de ölçülmüştü. 92 mm. idi.kizlar bpd õlcümleri kac sizin? 100 mm i gecen varvmi??????
Tabiki eklenecek. Beklenen tarihten erken doğum olursa, doğum öncesi kullanılamayan izinler doğum sonrasına aktarılıyor. Yani toplam 16 hafta hakkımız var. Bazıları 8+8 olarak kullanıyor. Bazıları da 2+14 olarak kullanıyor.Kızlar benim muhtemel dığum 10 aralıktı sezeryan yarın 7 gün önce olmuş oluyor.. Doğumdan sonra 8 haftaya + 7 gün eklenecek mi.. Ve sigorta çıkışım bu süre dolunca mı verilecek..efe keremin annesi @meltemcivil ... Doğum raporunu da sgk ya mı gideceğiz muhasebeci ne işe yarıyor anlamadım..
Aynen katılıyorum, gecen burda bi arkadas yazmıştı galiba, 7 saat suni sancı çekip sezeryan olmuştu, ama bakalım doktor ne diyecek.... En basindan beri normal dogum istedim, 9 ay boyunca yediklerime dikkat ettim, doktorun her tavsiyesine uydum 12 kilo aldım, bugün bile mesela yuruyusten sonra eve merdivenlerden çıktım (6 kat) ama yinede sezeryan olacaksa artık kismetimizde varmis ne diyim.. sancı ağrı yok hala, yarın nts de de çıkmaz büyük ihtimal, artık tek istedigim kızımı saglikla kucağıma almakBence de en güzeli. Boş yere suni sancı çekme.
Ben hastane için beyaz plastik terlik aldım. Sonra yıkar tekrar kullanırım. Lohusa kullan at çamaşırı da var, kullan at hasta kilodu da var. Ben hasta kilodu aldım.evet corapları unutmusum hemen ilave ediyorum terlik evde giydiğimiz terliklerden mı koyuyoruz ? kullan at lohusa iç çamaşırımı oluyor? hasta bezi 7 tane koydum
Bazı hastanelerde odalarda banyo var. İstersen kullanabilirsin.hastanede banyo yaptırıyolarmı anneye tarak o yuzden mı koyuyoruz
Ben heralde kullanirim esim dalga geciyor balik gibisin hep dustasn diye sabah girerm aksam bazen girmeynce kotu hissediyrm kendimi 2gunde birde saclarmi yikarm migrenm olmasa hergun cibi cibiBen hastane için beyaz plastik terlik aldım. Sonra yıkar tekrar kullanırım. Lohusa kullan at çamaşırı da var, kullan at hasta kilodu da var. Ben hasta kilodu aldım.
Bazı hastanelerde odalarda banyo var. İstersen kullanabilirsin.
Gece 12 den sonra yemek yasak dedi doktor bana .. Gece 5 ten sonra da su içme dedi.. Yarın sezeryanım varSezaryan öncesi aç karnına mı gidilecek kızlar
Hakkında hayırlısı olsun canım. Madem bu kadar herşeye dikkat ettin, emin ol ki sezeryanı da çok rahat atlatırsın.
Aynen katılıyorum, gecen burda bi arkadas yazmıştı galiba, 7 saat suni sancı çekip sezeryan olmuştu, ama bakalım doktor ne diyecek.... En basindan beri normal dogum istedim, 9 ay boyunca yediklerime dikkat ettim, doktorun her tavsiyesine uydum 12 kilo aldım, bugün bile mesela yuruyusten sonra eve merdivenlerden çıktım (6 kat) ama yinede sezeryan olacaksa artık kismetimizde varmis ne diyim.. sancı ağrı yok hala, yarın nts de de çıkmaz büyük ihtimal, artık tek istedigim kızımı saglikla kucağıma almak
Ayy ayyy uyustu heryerim ya uzerimde 1 ton agirlik tasiyorum sanki yaa puff ne zormus annemi daha iyi anliyorum ki o dagda bayirda bizi nasil tasimis etmis bilemyorum dusundukce beynim durcak sanki cok yorucuKuzum az daha dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?