2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Simdi genel cerrah ile.gorustum
Oglumu 8 yasinda.sunnet ettim dedi !!
En.onemli faktir penis.boyu etkiliyor.dedi
Oglumun gelecegi ile oynayamazdim dedi
Ben 8 yasinda yapyim seninkini isyersen yapim ama cocugun gunahina girme dedi !
Vazgectim vallla
O vebali alamam buyumemis penisi kesmek suan gelisimini etkiler dedi

Aa bende sünnet düşünüyordum sonradan ikna etmek zor oluyor diye ama bunu hiç duymamıştım

Aa bende sünnet düşünüyordum sonradan ikna etmek zor oluyor diye ama bunu hiç duymamıştım
Valla simdi cerrah ile kinustum direk yazdim
Valla adam tanidik ve cok samimi anlatti
Sizde arastirin
Cocuklarimizin gelecegini etkilemeyelim
Boyu kusa yahudilerin dedi nedeni yenidogan sunneti dedi arastirin dedi
Valla duyduklarimi yuzunden vazgectim
Artik sunnet dikissiz agrisiz dedi korkma ozamanda agri hisetmeyecek oglun dedi

evet corapları unutmusum hemen ilave ediyorum terlik evde giydiğimiz terliklerden mı koyuyoruz ? kullan at lohusa iç çamaşırımı oluyor? hasta bezi 7 tane koydum

hastanede banyo yaptırıyolarmı anneye tarak o yuzden mı koyuyoruz

Peki dogum sonrası emzirirken napıcaz kızlar krem sürücez ya emzirmeden önce yıkıycaz mı
Bildiğim kadarıyla lansinohu sürdükten sonra silmeden bebeği emzirebiliyoruz. Kağıdında öyle yazıyor diye hatırlıyorum. Olmazsa zeytinyağı süreriz. Onu silmeye gerek yok.

kizlar bpd õlcümleri kac sizin? 100 mm i gecen varvmi??????
Benim en son 37+2 de ölçülmüştü. 92 mm. idi.

Tabiki eklenecek. Beklenen tarihten erken doğum olursa, doğum öncesi kullanılamayan izinler doğum sonrasına aktarılıyor. Yani toplam 16 hafta hakkımız var. Bazıları 8+8 olarak kullanıyor. Bazıları da 2+14 olarak kullanıyor.

Bence de en güzeli. Boş yere suni sancı çekme.
Aynen katılıyorum, gecen burda bi arkadas yazmıştı galiba, 7 saat suni sancı çekip sezeryan olmuştu, ama bakalım doktor ne diyecek.... En basindan beri normal dogum istedim, 9 ay boyunca yediklerime dikkat ettim, doktorun her tavsiyesine uydum 12 kilo aldım, bugün bile mesela yuruyusten sonra eve merdivenlerden çıktım (6 kat) ama yinede sezeryan olacaksa artık kismetimizde varmis ne diyim.. sancı ağrı yok hala, yarın nts de de çıkmaz büyük ihtimal, artık tek istedigim kızımı saglikla kucağıma almak

evet corapları unutmusum hemen ilave ediyorum terlik evde giydiğimiz terliklerden mı koyuyoruz ? kullan at lohusa iç çamaşırımı oluyor? hasta bezi 7 tane koydum
Ben hastane için beyaz plastik terlik aldım. Sonra yıkar tekrar kullanırım. Lohusa kullan at çamaşırı da var, kullan at hasta kilodu da var. Ben hasta kilodu aldım.

hastanede banyo yaptırıyolarmı anneye tarak o yuzden mı koyuyoruz
Bazı hastanelerde odalarda banyo var. İstersen kullanabilirsin.

Ben heralde kullanirim esim dalga geciyor balik gibisin hep dustasn diye sabah girerm aksam bazen girmeynce kotu hissediyrm kendimi 2gunde birde saclarmi yikarm migrenm olmasa hergun cibi cibi 7

Arkadaslar benimde inş normal doğum olacak. 15 aralık. . Doktorum epidural normal doğumu önerdi. Felç riski varmış dedim. Ewt ama Sezeryan olanlarda aynı ve her ameliyatta risk vardır dedi. Bende iki doğumumu o şekilde yaptım dedi. Hastalarim önce epidural i kabul etmiyor ama ağrıyı görünce vaz geçiyor. Bende bir deneyeceğim sanırım dedim. Normal yapacak arkadaşlar ne düşünüyorsunuz?

Iyi aksamlar 40+3 teyim kizlar doktorum ayin 9undan once dogurmazsan gel dedi dua edermisiniz insallah kendiliginden sancim gelsin diger turlu olabilecekleri dusunemiyorum Allah hepinizin sag salim bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin duanizi bkliyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım. Madem bu kadar herşeye dikkat ettin, emin ol ki sezeryanı da çok rahat atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…