Bnde oyle yapicam sanirim hazirlikli gidicem bisey cikmazsa cuma olcam beklemiycm pazartesiyiTatlim bekleyecek bişi yok bence, hazrlıkların tamamsa, cuma ol ameliyatini bi an once de ıyıles
Doktorumda ayni seyi soyledi bnde beklememe karari aldim 9 aydir normale alistirmistim kendimi bugun sezeryana cabuk kabul ettirebildim kendimi ; )) risk olmasa bile kavusmak istyrm cokesraecem Canım bence bekleme 40 dan sonra dışkı yutma olayını cok duyuyorum hatta 40 da bile riskke atma derim ben tabi ki Hakkında hayırlısı olsun
O zmn hakkında hayırlısı olsun cnm, Allah yardımcın olsun şimdiden.Folikcim pazartesiyi beklemiycm sanirim cuma yine bisey cikmazsa ok dicem sezeryana beklemek istemyrm ; (
Amin ins cnm.hepimizi yine haber ederim mutlakaO zmn hakkında hayırlısı olsun cnm, Allah yardımcın olsun şimdiden.
Yıkadım canım ben daha kullanmıcam ama diğer şeyleri yıkarken onuda yıkadım öncesinde ufak sepeti kullanıcam 30 derecede yıkadım hiçbirşey olmadıKızlar uyku setinizi yıkadınız mı?
Döndüm canım 2800 olmuş ve ters 16 aralık sezeryan günü verdi haftaya bidaha gidicem hem kontrol hemde anestezi uzmanıyla görüşücez genelmi spinalmi epidralmi uygun diyeHayrli haberlerle don tatlm
Bnde öyle duydum sakın elini dokundurtma kızarıklık mı var süt sür çapak mı var süt damlat, duru nun yanağında kızarıklık vardı süt değdirdim gögüs ucundan ertesi gün geçti öyle çok fışkırtma tabiOnu denedim biraz göğüsümü sıkayım dedim ama fışkırdı bütün yüzü süt oldu ağlamaya başladı
Herşeyin iyi olması güzel birde çocuk dr sorunu var dimi benimkızın dr çok iyide oda karşıda şuan bakalım nolcakKızlar bugün hem benim hem bebişin kontrolümüz vardı.
Bnm dr yoktu başka bir dr vardı beni görünce ' sen mi 1 hafta önce sezeryan oldun nasılll yaniii maşallah dedi' acayip moralim düzeldinormal doğum yapmışlardan daha iyisin dedi. Çok şkür dikişler de iyi durumdaymış ultrasonda baktı pıhtım yok her şey yolunda.
Bebeğimizin de durumu iyi sarılık yok mama hala gerek yok dedi. İnş en azından 4 ay mama kulllanmayalım istiyorumannelerimiz bizi hep anne sütüyle büyütmüş şimdi bakıyorum emen bebeklerde bile illa mama diye dr.lar zorluyor.
Tabi ki emmese,süt yeterli gelmese el mahkum buna lafım yok.
Dr da bu arada hiç sevmedim çok soğuk iyi bir çocuk dr.u bulmak lazım
Canım göğüs pedi bebek içinde yedek çıtçıtlı badi koydum iki tane tarak diş fırçası macunu birde kendim için yelek iki çift çorap bebek içinde çorap koydum kusarsa bişey olursa diye evede iki tk giysi hazırladım arabanın bagajınada koyabilirim birde şarz cihzını unutma malum bol foto çekicezkızlar hastane çantasına koyduklarımı yazıyorum aklınıza gelenler varsa tamamlarmısınız benı.
2 adet hastane çıkışı
kalın battaniye
puset
2 adet emzirme atleti ve 1 adet sütyen kilot
lohusa terliği tacı
bebek bezi hasta bezi
2 adet pijama 1 adet gecelik
Hastane benden biberon ve kaşık getirmemi istedi. Sütüm gelmezse mama vereceklermiş.Kızlar 3-5 sorum var  biberon lazım mı hastane veriyormu iç çamaşır kullan at 5 tane yeterli mi e bebekten almıştım. Pişik kremi falan götürmeye gerek varmı.
Normal bekliyoruz. Ama 1 gece hastanede kalacağım. 3 tane yetmez mi?Normal olacaksa paketi al canm, 10 ancak yeter
Yakın olsun istiyorum karşı ters banaHerşeyin iyi olması güzel birde çocuk dr sorunu var dimi benimkızın dr çok iyide oda karşıda şuan bakalım nolcak
Şimdi aklıma geldi balat hastanesine yakınmısın bilmem arkadaşım oranın çocuk dr çok metediyor bir netten araştır güzel yorumlar vardıYakın olsun istiyorum karşı ters bana( araştırcam iyice bir sonraki kontrol tam 1 aylıkken oluyomuş ona göre ayarlarım
Kızlar avrupa yakası çocuk dr tavsiyesi olan varsa etikettlesin alıntılasınnn
maşallah cnm oğluşaKızlar dr geldim 2800 gr olmuş oğlum ve 16 aralığa sezeryan günü verdi bebeğim ters dönmez artık dedi haftaya yine çağırdı kontrole anestezi uzmanıyla görüşürüz dedi artık günüm belli çok şükür38+5 te olucak inşallah
uyku setinde bir elyaf yorgan, yastık ve kenarlıklar var, hepsini yıkayayım mı?Yıkadım canım ben daha kullanmıcam ama diğer şeyleri yıkarken onuda yıkadım öncesinde ufak sepeti kullanıcam 30 derecede yıkadım hiçbirşey olmadı
kuzummm benm ne güzel haberler, sevindim senin adınaKızlar bugün hem benim hem bebişin kontrolümüz vardı.
Bnm dr yoktu başka bir dr vardı beni görünce ' sen mi 1 hafta önce sezeryan oldun nasılll yaniii maşallah dedi' acayip moralim düzeldinormal doğum yapmışlardan daha iyisin dedi. Çok şkür dikişler de iyi durumdaymış ultrasonda baktı pıhtım yok her şey yolunda.
Bebeğimizin de durumu iyi sarılık yok mama hala gerek yok dedi. İnş en azından 4 ay mama kulllanmayalım istiyorumannelerimiz bizi hep anne sütüyle büyütmüş şimdi bakıyorum emen bebeklerde bile illa mama diye dr.lar zorluyor.
Tabi ki emmese,süt yeterli gelmese el mahkum buna lafım yok.
Dr da bu arada hiç sevmedim çok soğuk iyi bir çocuk dr.u bulmak lazım
Ben yikadim canımKızlar uyku setinizi yıkadınız mı?
aynı mı seninde? elyaf yorgan, yastık ve kenarlıklar? yıkadın mı hepsini?Ben yikadim canım
Hayırlısı olsun canım ins sağlıkla alalım minikleri kucagimizaKızlar dr geldim 2800 gr olmuş oğlum ve 16 aralığa sezeryan günü verdi bebeğim ters dönmez artık dedi haftaya yine çağırdı kontrole anestezi uzmanıyla görüşürüz dedi artık günüm belli çok şükür38+5 te olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?