2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
esraecem Canım bence bekleme 40 dan sonra dışkı yutma olayını cok duyuyorum hatta 40 da bile riskke atma derim ben tabi ki Hakkında hayırlısı olsun
Doktorumda ayni seyi soyledi bnde beklememe karari aldim 9 aydir normale alistirmistim kendimi bugun sezeryana cabuk kabul ettirebildim kendimi ; )) risk olmasa bile kavusmak istyrm cok

Kızlar bugün hem benim hem bebişin kontrolümüz vardı.
Bnm dr yoktu başka bir dr vardı beni görünce ' sen mi 1 hafta önce sezeryan oldun nasılll yaniii maşallah dedi' acayip moralim düzeldi normal doğum yapmışlardan daha iyisin dedi. Çok şkür dikişler de iyi durumdaymış ultrasonda baktı pıhtım yok her şey yolunda.

Bebeğimizin de durumu iyi sarılık yok mama hala gerek yok dedi. İnş en azından 4 ay mama kulllanmayalım istiyorum annelerimiz bizi hep anne sütüyle büyütmüş şimdi bakıyorum emen bebeklerde bile illa mama diye dr.lar zorluyor.
Tabi ki emmese,süt yeterli gelmese el mahkum buna lafım yok.
Dr da bu arada hiç sevmedim çok soğuk iyi bir çocuk dr.u bulmak lazım

kızlar hastane çantasına koyduklarımı yazıyorum aklınıza gelenler varsa tamamlarmısınız benı.
2 adet hastane çıkışı
kalın battaniye
puset
2 adet emzirme atleti ve 1 adet sütyen kilot
lohusa terliği tacı
bebek bezi hasta bezi
2 adet pijama 1 adet gecelik

Onu denedim biraz göğüsümü sıkayım dedim ama fışkırdı bütün yüzü süt oldu ağlamaya başladı
Bnde öyle duydum sakın elini dokundurtma kızarıklık mı var süt sür çapak mı var süt damlat, duru nun yanağında kızarıklık vardı süt değdirdim gögüs ucundan ertesi gün geçti öyle çok fışkırtma tabi

Herşeyin iyi olması güzel birde çocuk dr sorunu var dimi benimkızın dr çok iyide oda karşıda şuan bakalım nolcak

Canım göğüs pedi bebek içinde yedek çıtçıtlı badi koydum iki tane tarak diş fırçası macunu birde kendim için yelek iki çift çorap bebek içinde çorap koydum kusarsa bişey olursa diye evede iki tk giysi hazırladım arabanın bagajınada koyabilirim birde şarz cihzını unutma malum bol foto çekicez

Hastane benden biberon ve kaşık getirmemi istedi. Sütüm gelmezse mama vereceklermiş.

Kullan at çamaşır yanıma 3 tane aldım ama meltemcivil paketi almamı önerdi.

Pişik kremi hiç almadım. İhtiyaç duyarsam alacağım. Dolayısıyla hastane çantamda yok.

Normal olacaksa paketi al canm, 10 ancak yeter
Normal bekliyoruz. Ama 1 gece hastanede kalacağım. 3 tane yetmez mi?

Herşeyin iyi olması güzel birde çocuk dr sorunu var dimi benimkızın dr çok iyide oda karşıda şuan bakalım nolcak
Yakın olsun istiyorum karşı ters bana ( araştırcam iyice bir sonraki kontrol tam 1 aylıkken oluyomuş ona göre ayarlarım
Kızlar avrupa yakası çocuk dr tavsiyesi olan varsa etikettlesin alıntılasınnn

Yakın olsun istiyorum karşı ters bana ( araştırcam iyice bir sonraki kontrol tam 1 aylıkken oluyomuş ona göre ayarlarım
Kızlar avrupa yakası çocuk dr tavsiyesi olan varsa etikettlesin alıntılasınnn
Şimdi aklıma geldi balat hastanesine yakınmısın bilmem arkadaşım oranın çocuk dr çok metediyor bir netten araştır güzel yorumlar vardı

maşallah cnm oğluşa gününün belli olması da ne güzel, bu biraz olsun rahatlatır artık seni sağlıkla kavuşun inşallah..
Yıkadım canım ben daha kullanmıcam ama diğer şeyleri yıkarken onuda yıkadım öncesinde ufak sepeti kullanıcam 30 derecede yıkadım hiçbirşey olmadı
uyku setinde bir elyaf yorgan, yastık ve kenarlıklar var, hepsini yıkayayım mı?
kuzummm benm ne güzel haberler, sevindim senin adına çocuk doktoru bulursan bana da haber et

Hayırlısı olsun canım ins sağlıkla alalım minikleri kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…