2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Çikolatalarda geldi
Güle güle tatlı tatlı yiyin. Ben hala sipariş vermedim. Taze taze son anda vereyim diye bekliyorum. Doğumum 41.haftaya sarkacak gibi hissediyorum.

Evet çok haklısın aslında. Annem hiçbir şey yapmamış. Hiç çatlağı yok. Ben arada bebeyağı kullandım. Pek düzenli değil. Benim de hiç çatlağım yok.

Bebeğe ve kendine çorap (çorap çok unutuluyormus, bana hemşire özellikle hatırlattı)
Terlik
Islak mendil
Kullan at alt açma
Diş fırçası ve macun
Sabahlık ya da şal, hırka

Hasta bezinden kaç adet koydun?

Bende normal bekliyorum 5 tane koydum yetmez mi acaba

Kızlar uyku setinizi yıkadınız mı?
Evet canım yıkadım.

Maşallah. Gözün aydın. Tarih belli.

Oh maşallah :)) fıstık anne.. Kaç kilo almıştın kaçını verdin :)) emzirebildiğin kadar emzir canım

Kızlar benim muhtemel dığum 10 aralıktı sezeryan yarın 7 gün önce olmuş oluyor.. Doğumdan sonra 8 haftaya + 7 gün eklenecek mi.. Ve sigorta çıkışım bu süre dolunca mı verilecek.. efe keremin annesi meltemcivil ... Doğum raporunu da sgk ya mı gideceğiz muhasebeci ne işe yarıyor anlamadım..

Cok sevindim canım iyi olmanıza eve dönünce yattın mı canım benim pek niyetim yok çünkü birde hangi hastane gidiyor sun

Sütün içinde beyaz canlı kan hücreleri varmış antikor etkisi yani kısaca antibiyotik gibi benim göğsüm bi tuhaf sıkıyorum hafif damlamıyor biraz daha sert sıkıncada inek memesi gibi fışkırıyor bazen salonda emzirdikten sonra sıkıyorum izliyorum çok hoşuma gidiyor eşim basıyor kahkahayı

Be
Doktorumda ayni seyi soyledi bnde beklememe karari aldim 9 aydir normale alistirmistim kendimi bugun sezeryana cabuk kabul ettirebildim kendimi ; )) risk olmasa bile kavusmak istyrm cok
Benim arkadaşımın basına da geldi çok ısrarcı olmamak lazım Hakkımızda hayırlısı olsun bi an önce kavuş bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…