- 29 Eylül 2015
- 854
- 544
- 23
- 36
Evet canım ayni 30 derecede yikadim ben dalın aldım deterjan onunla yikadim bozulmadilar besigine koydum oh mis gibi oldularaynı mı seninde? elyaf yorgan, yastık ve kenarlıklar? yıkadın mı hepsini?
Güle güle tatlı tatlı yiyin. Ben hala sipariş vermedim. Taze taze son anda vereyim diye bekliyorum. Doğumum 41.haftaya sarkacak gibi hissediyorum.Çikolatalarda geldi
Evet çok haklısın aslında. Annem hiçbir şey yapmamış. Hiç çatlağı yok. Ben arada bebeyağı kullandım. Pek düzenli değil. Benim de hiç çatlağım yok.Onaylamıyordan çok bir işe yarayacağını düşünmüyor canım sanırım. Örneğin çatlak kremi için de herhangi bir yağ, yoğun Nemlendirici kullansan yeter çatlakların derinleşmesini önler seni rahatlatır ama çatlayacaksa kesinlikle hiçbir şey engellemez diyor. Onun gibi , yani senin genetik özelliklerin çok önemli bir de gerçekten çok uzun zamandır Yaptığın spor , kegel vs varsa onların etkisi oluyor sanırım. Anneler iyi referans sanırım :))) çatlama, yırtılma konularında:)
Bebeğe ve kendine çorap (çorap çok unutuluyormus, bana hemşire özellikle hatırlattı)kızlar hastane çantasına koyduklarımı yazıyorum aklınıza gelenler varsa tamamlarmısınız benı.
2 adet hastane çıkışı
kalın battaniye
puset
2 adet emzirme atleti ve 1 adet sütyen kilot
lohusa terliği tacı
bebek bezi hasta bezi
2 adet pijama 1 adet gecelik
Bende normal bekliyorum 5 tane koydum yetmez mi acabaHastane benden biberon ve kaşık getirmemi istedi. Sütüm gelmezse mama vereceklermiş.
Kullan at çamaşır yanıma 3 tane aldım amameltemcivil paketi almamı önerdi.
Pişik kremi hiç almadım. İhtiyaç duyarsam alacağım. Dolayısıyla hastane çantamda yok.
Normal bekliyoruz. Ama 1 gece hastanede kalacağım. 3 tane yetmez mi?
teşekkür ederim, peki bebek yatağına alez kullanıyor musunuz yoksa direkt nevresim mi? B Basakfehmi D DekalpyEvet canım ayni 30 derecede yikadim ben dalın aldım deterjan onunla yikadim bozulmadilar besigine koydum oh mis gibi oldular
ben 10'lu bir paket koydm.Bende normal bekliyorum 5 tane koydum yetmez mi acaba
Evet canım yıkadım.Kızlar uyku setinizi yıkadınız mı?
Maşallah. Gözün aydın. Tarih belli.Kızlar dr geldim 2800 gr olmuş oğlum ve 16 aralığa sezeryan günü verdi bebeğim ters dönmez artık dedi haftaya yine çağırdı kontrole anestezi uzmanıyla görüşürüz dedi artık günüm belli çok şükür38+5 te olucak inşallah
Canım hangisini sürüyorsınKızlar ben 32. haftadan beri sürüyorum doktorum sürebilirsin dedi bu kadar panik yapmayın bişey olmaz olsa bana sürdürmezdi benim ilaç düşmanı doktorum
Büyüyen karyolaya alez serdim. Ama minik beşiğe alez kullanmadım.teşekkür ederim, peki bebek yatağına alez kullanıyor musunuz yoksa direkt nevresim mi? B Basakfehmi D Dekalpy
Ben 37+2 den beri lansinoh kullanıyorum. Doktoruma sorduktan sonra kullanmaya başladım. Erken doğumu tetikler mi dedim. Göğüs ucunu uyarmadan sürmemi önerdi.Canım hangisini sürüyorsın
Lansinoh mu ?
Yarın doktorun ne diyeceğine bağlı, açılma varsa beklerim ama açılma yoksa boşu boşuna suni sancı olayını yaşamak istemiyorum ama bakalım hayırlısı olsun41 beklemiycekmisnz cnm
Oh maşallah :)) fıstık anne.. Kaç kilo almıştın kaçını verdin :)) emzirebildiğin kadar emzir canımKızlar bugün hem benim hem bebişin kontrolümüz vardı.
Bnm dr yoktu başka bir dr vardı beni görünce ' sen mi 1 hafta önce sezeryan oldun nasılll yaniii maşallah dedi' acayip moralim düzeldinormal doğum yapmışlardan daha iyisin dedi. Çok şkür dikişler de iyi durumdaymış ultrasonda baktı pıhtım yok her şey yolunda.
Bebeğimizin de durumu iyi sarılık yok mama hala gerek yok dedi. İnş en azından 4 ay mama kulllanmayalım istiyorumannelerimiz bizi hep anne sütüyle büyütmüş şimdi bakıyorum emen bebeklerde bile illa mama diye dr.lar zorluyor.
Tabi ki emmese,süt yeterli gelmese el mahkum buna lafım yok.
Dr da bu arada hiç sevmedim çok soğuk iyi bir çocuk dr.u bulmak lazım
Evet onu sürüyorum cnmCanım hangisini sürüyorsın
Lansinoh mu ?
Ben 37+2 den beri lansinoh kullanıyorum. Doktoruma sorduktan sonra kullanmaya başladım. Erken doğumu tetikler mi dedim. Göğüs ucunu uyarmadan sürmemi önerdi.[/QUOTE
Peki dogum sonrası emzirirken napıcaz kızlar krem sürücez ya emzirmeden önce yıkıycaz mı
Cok sevindim canım iyi olmanıza eve dönünce yattın mı canım benim pek niyetim yok çünkü birde hangi hastane gidiyor sunKızlar bugün hem benim hem bebişin kontrolümüz vardı.
Bnm dr yoktu başka bir dr vardı beni görünce ' sen mi 1 hafta önce sezeryan oldun nasılll yaniii maşallah dedi' acayip moralim düzeldinormal doğum yapmışlardan daha iyisin dedi. Çok şkür dikişler de iyi durumdaymış ultrasonda baktı pıhtım yok her şey yolunda.
Bebeğimizin de durumu iyi sarılık yok mama hala gerek yok dedi. İnş en azından 4 ay mama kulllanmayalım istiyorumannelerimiz bizi hep anne sütüyle büyütmüş şimdi bakıyorum emen bebeklerde bile illa mama diye dr.lar zorluyor.
Tabi ki emmese,süt yeterli gelmese el mahkum buna lafım yok.
Dr da bu arada hiç sevmedim çok soğuk iyi bir çocuk dr.u bulmak lazım
Bnde öyle duydum sakın elini dokundurtma kızarıklık mı var süt sür çapak mı var süt damlat, duru nun yanağında kızarıklık vardı süt değdirdim gögüs ucundan ertesi gün geçti öyle çok fışkırtma tabi
Benim arkadaşımın basına da geldi çok ısrarcı olmamak lazım Hakkımızda hayırlısı olsun bi an önce kavuş bence deDoktorumda ayni seyi soyledi bnde beklememe karari aldim 9 aydir normale alistirmistim kendimi bugun sezeryana cabuk kabul ettirebildim kendimi ; )) risk olmasa bile kavusmak istyrm cok
Ben alez serdim annem tavsiye etti su geçirmez olanlarından sanırım kullanışlı olur yaşayıp göreceğiz artikteşekkür ederim, peki bebek yatağına alez kullanıyor musunuz yoksa direkt nevresim mi? B Basakfehmi D Dekalpy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?