Herkesin kendi tercihi canım birçok dr yenidoğan sünnetini öneriyor yurtdışındada hep yeni doğan sünneti oluyor birde benim kızkardeşim oğlunda çok sorunlar yaşadı mecburen iki aylıkken yaptırdı yine sen bilirsin ben yaptırıcam allah nasip ederseSimdi genel cerrah ile.gorustum
Oglumu 8 yasinda.sunnet ettim dedi !!
En.onemli faktir penis.boyu etkiliyor.dedi
Oglumun gelecegi ile oynayamazdim dedi
Ben 8 yasinda yapyim seninkini isyersen yapim ama cocugun gunahina girme dedi !
Vazgectim vallla
O vebali alamam buyumemis penisi kesmek suan gelisimini etkiler dedi
Benim hastanede banyo varda olurmuyum bilmiyorum doğumdan sonra kendime çeki düzen vermek için koydumhastanede banyo yaptırıyolarmı anneye tarak o yuzden mı koyuyoruz
Gece12den sonra birşey yemeden gel diyorlar su dahi içilmiyorSezaryan öncesi aç karnına mı gidilecek kızlar
Sezeryan olucam canım ve epiduralle görümcem birini epidural diğerini spinal sezeryanla doğurdu kızkardeşim epidral sezeryan ikiside çok memnun ben ilk defa epidral olucam risk her türlü şekilde var ama doğumda epidral olup felç kalan daha hiç duymadımArkadaslar benimde inş normal doğum olacak. 15 aralık. . Doktorum epidural normal doğumu önerdi. Felç riski varmış dedim. Ewt ama Sezeryan olanlarda aynı ve her ameliyatta risk vardır dedi. Bende iki doğumumu o şekilde yaptım dedi. Hastalarim önce epidural i kabul etmiyor ama ağrıyı görünce vaz geçiyor. Bende bir deneyeceğim sanırım dedim. Normal yapacak arkadaşlar ne düşünüyorsunuz?
Maşallah sübhanallah çirkin diyorum oğluna nazar deymesin gözün aydın allah analı babalı büyütsünkizlar biz dogduk,3700 gr 47 cm killi tuylu bir oglum oldu.agrim var insallah yakin zamanda gecer
teşekkür ederim canım corabı ekledim pijama takımımda kalın hırka var kışlık almıştım aralıga denk geliyor diyeCanım kalın çorap koy bir de yelek hırka tarzı bisey arkadaşım doğumdan çıktığında dişleri tikirdiyordu usumekten
teşekkür ederim canım hastane evime cok yakın eger normal dogum olursa evde yıkanırım sezeryanda uzun kalırsamda eşim gelip alır eksiğim olursa diye düşünüyorum. kullan at çamaşırdan bende alayım yarın daha kullanıslı sanırım hasta bezine göreBen hastane için beyaz plastik terlik aldım. Sonra yıkar tekrar kullanırım. Lohusa kullan at çamaşırı da var, kullan at hasta kilodu da var. Ben hasta kilodu aldım.
Bazı hastanelerde odalarda banyo var. İstersen kullanabilirsin.
Sezeryanların hepsi spinl olmuyor muSezeryan olucam canım ve epiduralle görümcem birini epidural diğerini spinal sezeryanla doğurdu kızkardeşim epidral sezeryan ikiside çok memnun ben ilk defa epidral olucam risk her türlü şekilde var ama doğumda epidral olup felç kalan daha hiç duymadım
Benim görümcen ilkini epudral oldu ve daha memnun kaldıSezeryanların hepsi spinl olmuyor mu
Hepsini yıkadık cnm hiçbir şey olmadı yıka bence temiz temiz olsunaynı mı seninde? elyaf yorgan, yastık ve kenarlıklar? yıkadın mı hepsini?
Ben alez kullanıyorum ilk eve geldiğimiz gün eşim bebegin altını bol bağlamış sızmış iyi ki alez vardı, sonra alt açma serdim çarşafın altına korusun diyeteşekkür ederim, peki bebek yatağına alez kullanıyor musunuz yoksa direkt nevresim mi? @Basakfehmi D Dekalpy
Sağoll cnm benim yarın güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla kolaylıkla alcan inşallah kucağna bize de haber ver mutlakaOh maşallah :)) fıstık anne.. Kaç kilo almıştın kaçını verdin :)) emzirebildiğin kadar emzir canım
Medicalpark gidiyorum, cnm ben gün içinde hareketliyim ama mümkün olduğunca dinlenmeye de çalışıyorum vücudun çok ihtiyacı var hele lohusalıkta , sağlık ocağındaki hemşire bile uyumasan bile sütün için hep dinlen dediCok sevindim canım iyi olmanıza eve dönünce yattın mı canım benim pek niyetim yok çünkü birde hangi hastane gidiyor sun
8 saat öncesi yemek ve su yasak demişti bana anestezi uzmanı öyle gittim benSezaryan öncesi aç karnına mı gidilecek kızlar
Maşallahh kuzuyakizlar biz dogduk,3700 gr 47 cm killi tuylu bir oglum oldu.agrim var insallah yakin zamanda gecer
Canım bizim gaziosmanpaşaya medical park ın yeni şubesi açıldı benim hastaneyle yanyana ücretleri şuan çok uygunmuş doğumu net bilmiyorum am muayne 19 liraya yapılıyormuş dr tnıdık olmasaydı orda doğuracaktım bilgin olsun dedimHepsini yıkadık cnm hiçbir şey olmadı yıka bence temiz temiz olsun
Ben alez kullanıyorum ilk eve geldiğimiz gün eşim bebegin altını bol bağlamış sızmış iyi ki alez vardı, sonra alt açma serdim çarşafın altına korusun diye
Sağoll cnm benim yarın güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla kolaylıkla alcan inşallah kucağna bize de haber ver mutlaka
Tartılmayı unuttum iyi mi ayak bileklerimdeki hafif şişlik dışında bir şey kalmadı cnm emzirrirken de çok kolay verilirmiş
Medicalpark gidiyorum, cnm ben gün içinde hareketliyim ama mümkün olduğunca dinlenmeye de çalışıyorum vücudun çok ihtiyacı var hele lohusalıkta , sağlık ocağındaki hemşire bile uyumasan bile sütün için hep dinlen dedi
8 saat öncesi yemek ve su yasak demişti bana anestezi uzmanı öyle gittim ben
Maşallahh kuzuyaçok tatlı annesiiii tontikk tontikk
Sen naıslsın? Sağlıkla eve geçin tez vakitte İnşallah gözünüz aydınn
MasaAllah Rabbim korusun bebegini gecmis olsunkizlar biz dogduk,3700 gr 47 cm killi tuylu bir oglum oldu.agrim var insallah yakin zamanda gecer
Odanız çok güzel iyi günlerde kullanınOdamızın fotosunu atacaktım fikir olsun diye doğum girdi araya anca atabildim
Odanız çok güzel iyi günlerde kullanın
38 haftada 104 mm cikti benimBildiğim kadarıyla lansinohu sürdükten sonra silmeden bebeği emzirebiliyoruz. Kağıdında öyle yazıyor diye hatırlıyorum. Olmazsa zeytinyağı süreriz. Onu silmeye gerek yok.
Benim en son 37+2 de ölçülmüştü. 92 mm. idi.
Tabiki eklenecek. Beklenen tarihten erken doğum olursa, doğum öncesi kullanılamayan izinler doğum sonrasına aktarılıyor. Yani toplam 16 hafta hakkımız var. Bazıları 8+8 olarak kullanıyor. Bazıları da 2+14 olarak kullanıyor.
:) Sağol faniciğim, genele göre çok zayıf ama düne göre gayet iyi. Zar zor derinlerden de olsa 2 saatte bir hareket ediyor kendiliğinden çok şükür. Kelebek gibi sanki ilk aylarımızdaki gibi hani PIRR yapıp kaçıyor. Aslına bakarsan içim huzurlu değil, sen olsan napardın? Sorduğun için çok teşekkür ederim, gördüğün gibi dolmuşum bak konuş konuş bitiremedim, demek içim gerçekten rahat değil ..
Kızlar hiç sormayın ya, pazartesi nst de çatı muayenesi sonrası sancı çıktı, şiddetlenince dönmem için eve yolladılar. Bildiğiniz 5 dk bire düştü sabaha karşı, ama hala beni aşırı zorlamıyor diye doktora gitmedim. Salı sabahı şak die kesildi herşey, ben şok halbuki ki 2 güne doğum bekliyorduk, doktoruma danıştım olabilir dedi, yoklama yapmış benim kız, Cuma 40+0 olcaz o zamana kadar gelmezse, o gün konuşucaz. Bildiğiniz evde gün dolsun cuma olsun die bekliyorum. Allahım hepimize sabır versin
Kızlar bu sabah 06:20 de oğlum Yusufu normal doğumla kucağıma aldım.
5.5 saat sancı çektim. Doğum sırasında başından önce eli geldi. Son anda sezaryen olacaktım nerdeyse.. Ama şükürler olsun ben ve bebeğim iyiyiz..
Günaydın kızlar nasılsınız ben 01.12.2015 saat 9.00 gibi doğum yaptım epidural sezeryan oldu 3.830 gr 52 cm oğluşum ismine alperen diye karar verdik ben hep mehmet efe olsun diyordum ama eşim alperen istedi bu arada hamilelik süresince 10 kilo almışım ilk doğumuma göre çok rahattı çabuk ayaklandım şükürler olsun şimdilik herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?