2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kizlar biz dogduk,3700 gr 47 cm killi tuylu bir oglum oldu.agrim var insallah yakin zamanda gecer
canımmm Allah bağışlasın, ne güzel bebek Maşallah! gözünüz aydın.
Bugün son iş günü olunca herşey beni buldu canım. Ancak girebildim kk ya. Eğer içim rahat değilse en yakın acile giderdim tatlım. Sen ne yaptın? Hareketler nasıl?
noldu kuzucum, dök içini rahatla

doktorum omega3 yazdı ama almadım. zaten balık yıyorum. hiç sormadan yazdı
gerek varmıydı acaba?

Oyy maşallah duru prensese :) hersey yolunda ne güzel, ben de bi cocuk dr u bulamadim

Cnm bnm sigorta gereği ztn farketmiyor 12 tl ödüyorum sadece ama doğum kampanyası varmış yeni açıldığı için öyle duymuştum. Bnm 2750 ydi anlaşmalı fiyatı ben para ödemeden çıktım kurum tamamını karşıladı o açıdan şanslıyım:))

Evet zamanlama önemliymiş. Doğumun başında yapılmıyor. Geç kalınca da yapılmıyor. 4-5 cm.açıklık olunca yapılıyor. Yani doğumun tam ortasında. Öncesinde de sonrasında da yapılmıyor.

kizlar biz dogduk,3700 gr 47 cm killi tuylu bir oglum oldu.agrim var insallah yakin zamanda gecer
Maşallah
Pek tatlı. Sağlıkla büyüt canım.

Depend marka hasta kilodu en çok tavsiye edilen. Ben ondan aldım. Umarım memnun kalırım.

Sezeryanların hepsi spinl olmuyor mu
Sezeryanda genel anestezi, spinal ve epidural olmak üzere üçü de yapılıyor diye biliyorum.
Normal doğumda sadece epidural oluyor.

Oyy maşallah duru prensese :) hersey yolunda ne güzel, ben de bi cocuk dr u bulamadim
Meltemmmcimm araştırmalara başlamak lazım çok önemli dr konusu ayy bugün gittiiim zorunluluktan tabi ilk o baktığı için kontrolü de o yaptı hem soğuk hem kerpetenle laf alıyon ağZından snir bir tip zaten keltoş psyko suratlı karanlıkta görsem korkarım

Benimde durumum aynı acılmam var ama sancım yok yarın yatısa hazır gel dedi.ama bn pazartesiye beklıyecegım.sezeryan olmak ıstemıyorum dua edin lutfen :-(
Hakkında hayırlısı olsun canım. Dualarım seninle. Açılman ne kadar? Madem açılma var niye sezeryan olacaksın?

Demek psikopatlık derecesinde

Doğuranlar böyle anlattıkça iyice merak ediyorum. Ama benim doğurmaya niyetim yok. Keyfim yerinde.

Beklenen tarihin 19 aralıkmış. Niye erkenden suni sancı verip doğum yaptırdılar?

Hoşgeldin. Merak etmiştik seni.

Demek doğurdun da saklıyorsun.

Tatlim doğum şuanda ilgilenen doktorumuzu sevdim ben onla devam etmeyi düşünüyorum. O olmasaydı kendi kadın doğum doktorumdan tavsiye alcaktim
Remyacım senide tebrik ederim senin bebis erkenci çıkmış bizde cocuk dr una karar verdik sayilir tavsiye uzerine ama memnun kalmazsam degistiririm bebislerin dr u cok onemli

Tatlim benmki anneye ozel falan değil, bildiğin iki gözlü adidas sirt cantasi. Biz tatıllerde de kullanmak istiyodum ztn, o yuzden gttk adidastan kaliteli bişi aldık, anne-bebeğe ozel degil yani. İstersen yine de foto atarm
Yok canım ben iç cepleri filan var mı diye merak etmiştim bebek çantasıysa

Beklenen tarihin 19 aralıkmış. Niye erkenden suni sancı verip doğum yaptırdılar?

Hoşgeldin. Merak etmiştik seni.

Demek doğurdun da saklıyorsun.
Sorma ya deli ederler insanı artik annem ve esim haric telefonlari açıyorum kolayini öyle buldum

doktorum omega3 yazdı ama almadım. zaten balık yıyorum. hiç sormadan yazdı
gerek varmıydı acaba?
Bana yazmadı.

huzurluvemutlu cnm lansinoh silmek gerek kalmadan emziriliyor ama bazı meme ucu kremlerinde silmek gerekiyomuş. Keşke lansinoh daha çok alsaymışım kampanyalıyken en gerekli ürün
Teşekkürler canım. Ben de öyle hatırlıyorum canım, tam emin olamamıştım ama. Bir arkadaş sormuştu. Ona cevap yazmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…