- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
İyi yaparsin tatlm, bi once iyileşirsin dediğim gibiBnde oyle yapicam sanirim hazirlikli gidicem bisey cikmazsa cuma olcam beklemiycm pazartesiyi
canımmm Allah bağışlasın, ne güzel bebekkizlar biz dogduk,3700 gr 47 cm killi tuylu bir oglum oldu.agrim var insallah yakin zamanda gecer
noldu kuzucum, dök içini rahatlaBugün son iş günü olunca herşey beni buldu canım. Ancak girebildim kk ya. Eğer içim rahat değilse en yakın acile giderdim tatlım. Sen ne yaptın? Hareketler nasıl?
Hayrlisi olsun aylacim.Kızlar dr geldim 2800 gr olmuş oğlum ve 16 aralığa sezeryan günü verdi bebeğim ters dönmez artık dedi haftaya yine çağırdı kontrole anestezi uzmanıyla görüşürüz dedi artık günüm belli çok şükür38+5 te olucak inşallah
Oyy maşallah duru prensese :) hersey yolunda ne güzel, ben de bi cocuk dr u bulamadimKızlar bugün hem benim hem bebişin kontrolümüz vardı.
Bnm dr yoktu başka bir dr vardı beni görünce ' sen mi 1 hafta önce sezeryan oldun nasılll yaniii maşallah dedi' acayip moralim düzeldinormal doğum yapmışlardan daha iyisin dedi. Çok şkür dikişler de iyi durumdaymış ultrasonda baktı pıhtım yok her şey yolunda.
Bebeğimizin de durumu iyi sarılık yok mama hala gerek yok dedi. İnş en azından 4 ay mama kulllanmayalım istiyorumannelerimiz bizi hep anne sütüyle büyütmüş şimdi bakıyorum emen bebeklerde bile illa mama diye dr.lar zorluyor.
Tabi ki emmese,süt yeterli gelmese el mahkum buna lafım yok.
Dr da bu arada hiç sevmedim çok soğuk iyi bir çocuk dr.u bulmak lazım
Cnm bnm sigorta gereği ztn farketmiyor 12 tl ödüyorum sadece ama doğum kampanyası varmış yeni açıldığı için öyle duymuştum. Bnm 2750 ydi anlaşmalı fiyatı ben para ödemeden çıktım kurum tamamını karşıladı o açıdan şanslıyım:))Canım bizim gaziosmanpaşaya medical park ın yeni şubesi açıldı benim hastaneyle yanyana ücretleri şuan çok uygunmuş doğumu net bilmiyorum am muayne 19 liraya yapılıyormuş dr tnıdık olmasaydı orda doğuracaktım bilgin olsun dedim
Evet zamanlama önemliymiş. Doğumun başında yapılmıyor. Geç kalınca da yapılmıyor. 4-5 cm.açıklık olunca yapılıyor. Yani doğumun tam ortasında. Öncesinde de sonrasında da yapılmıyor.Tsk ederim cvplariniz için. Fakat doktorum sunuda söyledi. Zamanlama çok önemliymış. 4 cm açılmadan yapılması gerekiyormuş biraz zaman geçince fayda saglamiyormus.o yüzden zamanlama çok onemliymis. O yüzden tedirgin oldum.
Maşallahkizlar biz dogduk,3700 gr 47 cm killi tuylu bir oglum oldu.agrim var insallah yakin zamanda gecer
Depend marka hasta kilodu en çok tavsiye edilen. Ben ondan aldım. Umarım memnun kalırım.teşekkür ederim canım hastane evime cok yakın eger normal dogum olursa evde yıkanırım sezeryanda uzun kalırsamda eşim gelip alır eksiğim olursa diye düşünüyorum. kullan at çamaşırdan bende alayım yarın daha kullanıslı sanırım hasta bezine göre
Sezeryanda genel anestezi, spinal ve epidural olmak üzere üçü de yapılıyor diye biliyorum.Sezeryanların hepsi spinl olmuyor mu
Meltemmmcimm araştırmalara başlamak lazım çok önemli dr konusu ayy bugün gittiiim zorunluluktan tabi ilk o baktığı için kontrolü de o yaptı hem soğuk hem kerpetenle laf alıyon ağZından snir bir tipOyy maşallah duru prensese :) hersey yolunda ne güzel, ben de bi cocuk dr u bulamadim
Dün gruba katıldım canım. Ama hala onay gelmediFace de emziren annelere üye olup sorunu yazın derim. Çok tecrübeli ve bilgili anneler var. Size yardımcı olabilirler belki... Hayırlısı olsun
Denizcim cok tebrik ederim bebisini almışsin kucagina darisi başımizahuzurluvemutlu cnm lansinoh silmek gerek kalmadan emziriliyor ama bazı meme ucu kremlerinde silmek gerekiyomuş. Keşke lansinoh daha çok alsaymışım kampanyalıyken en gerekli ürün
Denizcim silmeden bebisi direk emziriyomusun. Ben sagarken silmiyorum ama efeyi emzirmeye giderken huylanip yıkıyorumhuzurluvemutlu cnm lansinoh silmek gerek kalmadan emziriliyor ama bazı meme ucu kremlerinde silmek gerekiyomuş. Keşke lansinoh daha çok alsaymışım kampanyalıyken en gerekli ürün
Hakkında hayırlısı olsun canım. Dualarım seninle. Açılman ne kadar? Madem açılma var niye sezeryan olacaksın?Benimde durumum aynı acılmam var ama sancım yok yarın yatısa hazır gel dedi.ama bn pazartesiye beklıyecegım.sezeryan olmak ıstemıyorum dua edin lutfen :-(
Demek psikopatlık derecesindecanım ya ben hamileliği çok sevmişim diyeceksin ilk zamanlar hehe benim çok uykum varken diyıorum keşke azıcık daha uyusaymışımm ama bu bebekler çok şirirn ve güzel sevgsi paylaşmama derecesinde psikopatlık yaratan bir duygu yoğunlupu var sağlıkla alın kucaklarınıza
Tatlim doğum şuanda ilgilenen doktorumuzu sevdim ben onla devam etmeyi düşünüyorum. O olmasaydı kendi kadın doğum doktorumdan tavsiye alcaktimOyy maşallah duru prensese :) hersey yolunda ne güzel, ben de bi cocuk dr u bulamadim
Beklenen tarihin 19 aralıkmış. Niye erkenden suni sancı verip doğum yaptırdılar?canım ben tamamen suni sancıyla doğum yaptım kendi sancım hiç yoktu yada ben hissetmedim ama hastaneye gittiğimizde 3 cm açılmam vardı sancı sıfırdı ben yürüdüğüm ve yaz boyunca yüzdüğüm için rahat doğum yaptım tabi niloşda küçük doğdu 2640 gr belki 3000 ve fazlası olsaydı diyorum ama dr sen herhalıkarda rahat doğum yapardın dedi
Hoşgeldin. Merak etmiştik seni.Yavru kuşlar ben geldimBen bi türlü sifremi hatirliyamadim giris yapamadım sonra pes ettim artik.bir cogunuz dogum yapmışsınız tebrik ederim Bizde daha hareket yok regl ağrıları gibi ağrım var ama kızımın yeri rahat sanırım gelmeye niyeti yok herkes arayıp duruyor insani strese sokuyorlar sanki dogurdumda sakliyorum cok sinirli oldum insallah geçer dogumdan sonra
Remyacım senide tebrik ederim senin bebis erkenci çıkmışTatlim doğum şuanda ilgilenen doktorumuzu sevdim ben onla devam etmeyi düşünüyorum. O olmasaydı kendi kadın doğum doktorumdan tavsiye alcaktim
Yok canım ben iç cepleri filan var mı diye merak etmiştim bebek çantasıysaTatlim benmki anneye ozel falan değil, bildiğin iki gözlü adidas sirt cantasi. Biz tatıllerde de kullanmak istiyodum ztn, o yuzden gttk adidastan kaliteli bişi aldık, anne-bebeğe ozel degil yani. İstersen yine de foto atarm
Beklenen tarihin 19 aralıkmış. Niye erkenden suni sancı verip doğum yaptırdılar?
Hoşgeldin. Merak etmiştik seni.
Demek doğurdun da saklıyorsun.
Çookk güzel olmuş odanızzz sağlıkla huzurla büyüsün odasında inşallahOdamızın fotosunu atacaktım fikir olsun diye doğum girdi araya anca atabildim
Bana yazmadı.doktorum omega3 yazdı ama almadım. zaten balık yıyorum. hiç sormadan yazdı
gerek varmıydı acaba?
Teşekkürler canım. Ben de öyle hatırlıyorum canım, tam emin olamamıştım ama. Bir arkadaş sormuştu. Ona cevap yazmıştım.huzurluvemutlu cnm lansinoh silmek gerek kalmadan emziriliyor ama bazı meme ucu kremlerinde silmek gerekiyomuş. Keşke lansinoh daha çok alsaymışım kampanyalıyken en gerekli ürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?