• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Belden bağlamalı benimki şort tarzı alma bence belden olanları ayarlayabiliyosun biraz Zaman geçince daha da sıkı takarım hem ter atmak hem de iyice sıkılaşsın diye. Eski zamanlarda bile beller ince olsun diye ne kdr skıyolarmış o korseleri :KK48:kremin adını etiketlemiştim cnm Contractubex :KK16:
Meme uçlarım bu hafta daha iyi gibi seni anlıyorum geçen hafta benimde öyle oldu ağlanıyodum emzirirken :KK43:(( çok kötü durumda olanı iki defalık emzirme sadece sağ ve kremle diğerini emzir. Ben öyle yapmıştım. Sanırım emzirmeye alıştıkça doğru biçimde emzirmeyi becerdikçe ağrımız kalmayacak
Moral bozmak yok spor ve korseyle çabuk toparlar bence :KK19:sende zayıftın zaten birşey kalcağını sanmıyorum daha yeni diye az biraz sarkık :KK48:
Tatlim prospektusune baktim da hamile ve emziren annelere sakincali yaziyor.ee ne zaman kullanicaz ki emzirme bitene kadarda is isten gecmis olur

Kızlar sonunda göbüşumüz düştü :KK24:yıkamadım korktum düşmez ıslanır diye sonra pes ettim kuzum kokacak diye yıkadım ertesine göbüş düştü :KK70::KK70:keşkem daha evvel yıkasaymışım...bu erkek bebişler neymiş böyle ya maşallah bi işedilermi tazyikli su misali heryer sidik oluyor gece karyolama işedi sıpa artık jet gibi açıp kapıyorum altını:KK70::KK70:
Oy yerim onun gobusunu maşallah :nazar:

Ben almadim yan yatis yastigi. battaniyesini arkasindan katlayip destek yapiyorum yan yan yatiyor oglum:KK48:ben bi yastik gordum almadim ihtiyacim olursa alicam belki gormemissindir sende ondan al bence,hem reflu hem yan yatma hemde gaz icin oymali termafor yeri var super bisey.Eki Görüntüle 1712609
Ben bundan kullanıyorum kızlar ama bende termafor yerine kiraz çekirdekleri var dilersen sadece yan yastıklarınıda kullanabiliyorsun yan yatış için çok memnunum

Normal bas yastiklari 6 aydan sonra kullaniyormus,yastiksiz yan yatiriyorum skmdilik bugun 1 haftalik olduk
bakın bunu bilmiyordum. neden 6 aydan önce kullanılmıyormuş ki acaba? yastıksız yan yatınca boynuyla omzu arasındaki boşluk dolmadan nasıl rahat ederlerki. ay ayrıntılara çok takılıyorum galiba :(

Kızlar geldim dr dan nstde sancım çıktı ilk defa, muayene etti dr 1 cm açılmam varmış dogumun başlangıç aşamasinda dedi 1-2 gun icinde baslar sancın suni vermeye gerek yok dedi :rolleyes::rolleyes:bebisin kilosuda 3500 mus korkma yuksek degil dedi
Gözün aydın canım. Sancın kaçlarda çıktı? Sen hissediyor musun? İnşaallah sunisiz normal kolay bir doğumun olur.

Yaa geçen kontrol Dr bana önce nst ye gir öyle muayeneye gel demişti bu defa öyle bişey demedi acaba unuttu mu yoksa son haftalarda her kontrolde girmeye gerek yokmu??? yarın kontrol. 37+3
37.haftadan itibaren ben her hafta nst ye giriyorum canım. Asıl son haftalarda önemli nst olayı. Hatta 40ı doldurduktan sonra 2 ya da 3 günde bir nst istiyorlar.

Kızlar kasiklarimda sanki 2 taraftan cekiyormuş gibi bir ağri var ve karnımin altında da ağrı var.Yuruyemiyorum ama sürekli bir ağri zaman zaman girip çıkan bir ağri değil.
Burada sizlerin yazdığı çatı ağrısı mi kızlar doğum ağrısı değildir değil mi?Bilen cevaplar mi lütfen

Canim ne zaman basliyorlar kusmaya,ben yatagin bas kisminin altina kitap koyup 30-40derece egim verdim kusmalari refluyu engelliyormus,yapmadiysan dene istersen.henuz ben ne kakayla nede kusmusla tanismadim

1 haftadan sonra kusmuklar başlıyor pinarcim bende hafif yan yatırıp sırtına alt acmasinin yastigini koyuyorum

Dogum yapan kizlar llk gunler brnim oglsn zor aliyordu memeyi bende sagdigim sutu mememe surup tadini aldirip oyle vermeye basladim,simdi alisti cok guzel aliyor masallah sut surmeme bile gerek kalmiyor.bir deneyin isterseniz.ama o meme acisi yok muuuuuu:KK57:offffff dusman basina:KK61:nasil ve ne zaman gececek hic bilmiyorum.

Meme acısı benim bir hafta sürdü ayagimi yere vuran vuran emziriyodum lansinoh sürDüm bir kaç gün şimdi iki haftaligiz ağrı sizi kalmadı çok şükür

Ben almadim yan yatis yastigi. battaniyesini arkasindan katlayip destek yapiyorum yan yan yatiyor oglum:KK48:ben bi yastik gordum almadim ihtiyacim olursa alicam belki gormemissindir sende ondan al bence,hem reflu hem yan yatma hemde gaz icin oymali termafor yeri var super bisey.Eki Görüntüle 1712609
evet bende bu yastıktan bahsediyorum reflü yastığı eğer kusmalar devam ederse bundan alacağım ama şimdilik yan yatış yastığı yeterli gibi
yan yatıl yastığı çok rahat pınar inan çok da güvenli almadıysan tavsiye ederim

sorma şeytana bağladım resmen uykular haram oldu ama enerjim yerinde artık ilk zamanlar fenaydı off ruh gibi sinirli ve gergindim ama artım daha rahatım sanırım anneliğe alışmaya başladım
Hem anneliğe hem de uykusuz gecelere alışıyorsun leylacım... bende çok baş ağrısı yapıyor ama oģlanın gaz sancılarını gördükçe çok üzülüyorum başağrımı falan unutuyorum walla

Buarada 40 + 2 oldum. Demin nstden ciktim sadece birtane sanci cikti. Saka gibiyim. Kizim beni cok seviyor benden ayrilasi yok
Benim doktorum da geçen hafta aynı şeyi söyledi. Hiç sancım yok. Açılma yok. "Kızın seni sevmiş. Yeri rahat." dedi.

Bi doguramadik :) diğer annelerin 40i çıkacak neredeyse
Senin beklenen doğum tarihin hangi gün?

Kızlar kasiklarimda sanki 2 taraftan cekiyormuş gibi bir ağri var ve karnımin altında da ağrı var.Yuruyemiyorum ama sürekli bir ağri zaman zaman girip çıkan bir ağri değil.
Burada sizlerin yazdığı çatı ağrısı mi kızlar doğum ağrısı değildir değil mi?Bilen cevaplar mi lütfen
çatı ağrısı genelde yürürken oluyor doğum sancısı hakkında fikrim yok ama sürekli oluyorsa dikkat et

Meltem yeni ay zamanı bebek doğumları artar diyorlar :) bilimsel bir veri yok elimizde ama Ay'ın hareketlerinin canlılar Üzerindeki etkisi de artık net :) Belki cumaya doğururuz :) ( dur burada istatistik yapalım normal zamana göre artacak mı cuma)
İşimiz yeniaya dolunaya mi kaldi yani :(

Back
X