• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim kardeşim altını alırken mermerşahin kumaş varya onlardan almıştı pipinin üstüne koyup popoyu temizliyordu yaparsa o ıslanıyordu
Öğrencem artık aile de ilk erkek bebek o yüzden acemilik çekiyorum kızda direk aşağı iniyordu :KK70:bunda fıskıye gibi olmazsa söylediğin yöntemi bir deneyim

gulsrht gulsrht efe keremin annesi efe keremin annesi @DuruveAnnesi hepinize kolay doğumlar olsun kızlar inşallah, sağ salim alın gelin kuzuları inş :KK68:

Kızlar sabah 6 dan beri kasıklarimda agrim var inş artar doğum.sancisidir umarım
hadi inşallah cnm, son durum ne :KK3:

Kızlar geldim dr dan nstde sancım çıktı ilk defa, muayene etti dr 1 cm açılmam varmış dogumun başlangıç aşamasinda dedi 1-2 gun icinde baslar sancın suni vermeye gerek yok dedi :rolleyes::rolleyes:bebisin kilosuda 3500 mus korkma yuksek degil dedi
ay ay ay maşallah :nazar: darısı başıma, bnmki kati surette açılmaya, çatıya fln bakmıyo ben de çok merak ediyorum var mı diye yaa:KK17: seni de mi kaybediyoruz aylininanası :KK73:

evet ya artık basılmışıs ama benim kız yine beni faka bastı sohbet, görmeden bebek emzşrmeye geçmişim hehe çok sevşyorum sizi kızlar
@Dekalpy folik folik @Aylininannesi
denizcim bende aynıyım ya 3 saat uykuyla nasıl enerji doluyyum anlatamam bu arada dolu dolu 3 saatte olmuytor aslında
biz de seni çok seviyoruz canım leyloşum :KK74:

canım uyusana sen ya ben deliksiz uykuya hasret kaldım yaaa bak çok arayacaksın sonra bu uykuları hamileyken bile nasıl uyumuşu diyeceksin
sabah 1o buçuğa kadar kadar uyuyorum cnm :KK33:

Meltem yeni ay zamanı bebek doğumları artar diyorlar :) bilimsel bir veri yok elimizde ama Ay'ın hareketlerinin canlılar Üzerindeki etkisi de artık net :) Belki cumaya doğururuz :) ( dur burada istatistik yapalım normal zamana göre artacak mı cuma)
inşallah artar ve ben de etkilenenlerden olurum inşallah :KK36:
ay denizcim ya sanırım kızları özendirdik kaka ve çiş sohbetine neyse az kaldı aralık bitecek herkes yanımıza gelecek karanlık tarafa suul suul canım arkadaşım folik folik merakla bekleneyorsunuz
inşallah cnm yeni ayı bekliyoruz :KK53:
Benm kp kv de her gün ariyo, acmasam 1 saat sonra ısrarla tekrar arıyolar, ben de zaten aşiri gerginim, eşime patlıycam az kaldi. Kıyamıyorum ona da, onun sucu degıl ama napayım onlarla muhatap olmak istemiyorum.
bnm de anam aradı, bismillah dedim açtım, hafta sonu geleyim ben dedi, tamam sen bilirsin dedim :KK64: bu hafta sonu galiba..
Ay yoruldum kızlar eve abla geldi temizliğe o mu iş yaptı benmi anlamadım son yedigün heyecan dorukta
bi temizlik kaldı bnm yardımcı abla da yarın gelirse inşallah Ali bebeği beklemeye koyulabilirim gönül rahatlığıyla :KK69:

Sariligimiz artmıştı onun için kontrole gittik. Çok şükür düşmüş biraz o rahatlikla oglusum içindekileri doktor teyzesine dökme ihtiyacı duydu:KK48:
Bizde de sarılık var hâlâ geçmedi gözlerinde uzun zaman geçmezmiş en son 5.gün kontrolunde değerimiz 14 tü birdahada götürmedik ćok yavaş olmak kaydıyla düşüyor teninden ve gözlerinden anlıyoruz burdan saglık ocağına da götüŕdüm düşer dediler bol bol emziriyorum

folik .!.:
gulsrht gulsrht efe keremin annesi efe keremin annesi @DuruveAnnesi hepinize kolay doğumlar olsun kızlar inşallah, sağ salim alın gelin kuzuları inş :KK68:

hadi inşallah cnm, son durum ne :KK3:

ay ay ay maşallah :nazar: darısı başıma, bnmki kati surette açılmaya, çatıya fln bakmıyo ben de çok merak ediyorum var mı diye yaa:KK17: seni de mi kaybediyoruz aylininanası :KK73:

biz de seni çok seviyoruz canım leyloşum :KK74:

sabah 1o buçuğa kadar kadar uyuyorum cnm :KK33:

inşallah artar ve ben de etkilenenlerden olurum inşallah :KK36:

inşallah cnm yeni ayı bekliyoruz :KK53:

bnm de anam aradı, bismillah dedim açtım, hafta sonu geleyim ben dedi, tamam sen bilirsin dedim :KK64: bu hafta sonu galiba..

bi temizlik kaldı bnm yardımcı abla da yarın gelirse inşallah Ali bebeği beklemeye koyulabilirim gönül rahatlığıyla :KK69:
Canm son durumum, yarım saatte bir sancim geliyor bir iki dk suruyor , suan kasiklarimdan belime vuruyor ama gozlerimden yas getirten bir sanci var

[QE="huzurluvemutlu, post: 43985084, member: 681409"]Benim doktorum da geçen hafta aynı şeyi söyledi. Hiç sancım yok. Açılma yok. "Kızın seni sevmiş. Yeri rahat." dedi.

Senin beklenen doğum tarihin hangi gün?[/QUOTE]
3 gun onceydi geçti tarihim

[QE="huzurluvemutlu, post: 43985084, member: 681409"]Benim doktorum da geçen hafta aynı şeyi söyledi. Hiç sancım yok. Açılma yok. "Kızın seni sevmiş. Yeri rahat." dedi.

Senin beklenen doğum tarihin hangi gün?
3 gun onceydi geçti tarihim[/QUOTE]
ayy senin doğum sancın başlamış ya bekleme sakın hemen hastane ye git ebru hadi sağlıkla al bebeğini kucağına

Naber kizlar gunu dolmus doguramayanlar gunu dolmayip bekleyenler ben gibi Rabbim hepimize sabir versin en hayirli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin telefondan yaziyorum diye cok yazamiyorum ama takipteyim hep

Kizlar benim acilmam basladi 2 cm, nisanim bu sabah geldi. Doktor muayenesinde bebegi tutan zarlar iyice incelmis ve yumusama baslamis. Sanci bekliyorum. Dua eder misiniz bir avazda kurtulayim. Simdidrn allah razi olsun..
Allah yardımcın olsun canım

Kizlar benim acilmam basladi 2 cm, nisanim bu sabah geldi. Doktor muayenesinde bebegi tutan zarlar iyice incelmis ve yumusama baslamis. Sanci bekliyorum. Dua eder misiniz bir avazda kurtulayim. Simdidrn allah razi olsun..
Allah yardımcın olsun, kolaylıkla kurtul inşallah cnm :rolleyes:

Back
X