• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ayy bizde el ele tutup uyuruz her zamnnn cok güzel birşey :) önce sarılıp sonra uyku derinliğe gecmeden el ele tutuşup öyle uyur kalırız:)
normal ise cıkacakmış gbi sancılar doğum yakın mı acaba dıyorum :)
bebeişin gelişi eve neşeyi katlandırmıştır ama ayy ne güzel maşallah :)
Valla evde herkes onun icin ugrasiyor minicik bir beden ama o doysun o aglllamasin yeter derdinde valla cok guzel esinden uzak kaliyorsun ama duygusal baginiz her zaman bir ;)

:KK45::KK45: alemsn cnm ya sinir oldm kargocuya evde bkliyrm sabhtn beri gelmsler evde yokmusm sabhtn beri evde kargo bekliyrm gelckler diye zile basmslrda ben bisey duymadm lavabodamydm artk bilmiyrmda insan bi arar msj atms gitms fircaladm tekrar gelick diyr sma ins gelir tekrar beklemedeym
Hadi yaaaa...
Dün de ben evde bekliyorum. Kargocu gelmiş. Yan apartmana gitmiş. Sonra eşimi aramışlar, evde olmadığınız için kargoyu teslim edemedik diye. Eşim de bir güzel fırçalamış adamı. 1 dakika sonra geldi. Doğru adrese.
;)

Uzulme canim insallah gerek kalmaz kendiliginden gelir.. herseyde bi hayir vardjr oyle dusunmeye calis

Merhabalar
Az önce doktor kontrolünden çıktım. Hiçbir doğum belirtisi yok. Bebeğimin suyu azalmış. :KK43:

Pazartesiye kadar doğum olmazsa, pazartesi öğleden sonra sezeryana alacak.

Moralim çok bozuldu. Ağladım.

Kendimi normal doğuma çok adapte etmiştim. Hayırlısı olsun artık. Belki bu arada kendiliğinden doğar.

Gidin gidin, hatta ben alttan muayenen doğumu baslaytıgını duydum bikaç kisiden, olmadi, iki güne bir aancim basladi die kanuniye gideyim, ne de olsa 5 dk mesafede :)
nerde kız kanuni, tem'de değil mi, başakşehir tarafında? ben mi yanlış biliyorum :KK64:
Benim de eşim Başak, ben kova :) ikimizin de yükseleni Başak :KK66:
Sağım solum Başak diyosun, memnun musun? Cebinden bi çakıl taşları çıkmıyo bnm adamın :KK48: ıvırı zıvırı eve taşımayı pek seviyo da atmaya kıyamıyo hiçbişeyi, çöp ev gibiyiz :confused:
Oy maşallah denizcim sen böyle anlatınca hemen gelsin Efe'm istiyorum :)) biz de böyle olacağız inşallah de mi :))))
Beni özendiren kim sanıyorsun :KK73: bkz. D Dekalpy
kizlar benimde kontrolum vardi bugun nst de sancilar 19 dan yukari cikmadi kilosuda 3600 gr 54 cm olmus dogsun artik lutfeen
canııım, doktor ne diyor?
huzurluvemutlu huzurluvemutlu cnm pazartesi sezaryen mi dedi doktor? başka ne dedi?
B Basakfehmi bir yaprak daha düşüyor listemden, kolay doğum dilerim cnm, Allah yardımcınız olsun.

Hadi yaaaa...
Dün de ben evde bekliyorum. Kargocu gelmiş. Yan apartmana gitmiş. Sonra eşimi aramışlar, evde olmadığınız için kargoyu teslim edemedik diye. Eşim de bir güzel fırçalamış adamı. 1 dakika sonra geldi. Doğru adrese.
:KK66:
Dengeszlerya. Biz onlari sabhtn aksama kadar bekliyelm kendileri
1 dk aramayi lutfetmesnle

nerde kız kanuni, tem'de değil mi, başakşehir tarafında? ben mi yanlış biliyorum :KK64:

Sağım solum Başak diyosun, memnun musun? Cebinden bi çakıl taşları çıkmıyo bnm adamın :KK48: ıvırı zıvırı eve taşımayı pek seviyo da atmaya kıyamıyo hiçbişeyi, çöp ev gibiyiz :confused:

huzurluvemutlu huzurluvemutlu cnm pazartesi sezaryen mi dedi doktor? başka ne dedi?
B Basakfehmi bir yaprak daha düşüyor listemden, kolay doğum dilerim cnm, Allah yardımcınız olsun.
doktor bise demedi en son cati muayenesinde catimin genis oldugunu soyledi

ayyyyy evet , benimki de alır da alır. Birinci önceliği teknoloji aklına gelebilecek her şey varrr evde. Çalışma odamız evin en büyük odası. Sonra abuk subuk abuk subuk şeyler bulur :KK43: eskiden eşyalarını atmak olaymış ama ben kırdım o huyunu her şeyini attım! Yahu 10 sene önceki fotoğrafta giydiği kazak duruyordu Ada'mın :) Ama Başak'ın temizlik kısmı yok benimkinde, normal insan öyle titiz falan değil ekstra. Ama takıntılı , yükselen başak olarak ben ondan daha takıntılıyım :) ahha bir dokundun bin ah işittin :)

Son düzenleme:
Son günler acaba ondanmı diyorum hormonlarmı değişiyor bakalım bugün dr ne diyecek
AA dr 'a gidince sorarsın, ben pazartesi gideceğim daha. Beni de haberdar eder misin canım.
Bu arada ne yaptınız siz ev işini, banka falan diyordun karar verdiniz mi eve, doğumdan önce mi taşınmayı düşünüyorsun?

Teşekkür ederim canım. Moral çok önemli. :KK66:
Bugün beklenen günümdü. Doğum olmazsa 1 hafta daha bekleyip sonra sezaryena razıydım ama hemen bu pazartesi deyince birden şok etkisiyle moralim bozuldu.

Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

Ben de 1 gün önce verdim siparişi, dün geldi çikolatalarım. Çikolata siparişi vermedim diye doğum olmuyor diyordum. Çikolatalar geldi hala tık yok. :KK43:

Allah yardımcın olsun. Kolay bir doğum diliyorum. Dualarım seninle. Bize güzel haberler vermeni bekliyorum.

Canim dogum iste bu bi anda aniden gelisebiliyo bazi seyler doyle dusun bebegin saglikli sekilde kucagina alicaksin insallah oyuzden hic biseye takilma plansiz olabiliyo bazen bekledigimiz seyler sen hazirligini yaptiysan rahat ol bizde pazartesi gunu burda dua edicez senin icin allahin izniyle bebisini alcan kucagina sezeryan mis normalmis hicc takilma bunlara bende normal yaptim hala cekiyorum herkesin normali sezeryani iyi gecmeyebiliyo oyuzden akisina birak canim cok konustum dimi:)

doktor bise demedi en son cati muayenesinde catimin genis oldugunu soyledi
iyi, gününü bekliyceksin o zmn sakin sakin :KK51:
ayyyyy evet , benimki de alır da alır. Birinci önceliği teknoloji aklına gelebilecek her şey varrr evde. Çalışma odamız evin en büyük odası. Sonra abuk subuk abuk subuk şeyler bulur :KK43: eskiden eşyalarını atmak olaymış ama ben kırdım o huyunu her şeyini attım! Yahu 10 sene önceki fotoğrafta giydiği kazak duruyordu Ada'mın :) Ama Başak'ın temizlik kısmı yok benimkinde, normal insan öyle titiz falan değil ekstra. Ama takıntılı , yükselen başak olarak ben ondan daha takıntılıyım :) ahha bir dokundun bin ah işittin :)
aynen ev teknomarket gibi, kullanılmayan tablet dolu boy boy, foto mak. aparatları fln :KK70:20 yıl önce not aldığı gereksiz kağıtlar çıkıyo hala kitaplarının arasından, eski tlfn numaraları, kim olduklarını bile hatırlamıyo ama atamıyo "dursun" diyip yerini değiştiriyo güya toplamış oluyo böylece :KK70:kendine bakıyo ama yaşadığı yere değil.

AA dr 'a gidince sorarsın, ben pazartesi gideceğim daha. Beni de haberdar eder misin canım.
Bu arada ne yaptınız siz ev işini, banka falan diyordun karar verdiniz mi eve, doğumdan önce mi taşınmayı düşünüyorsun?
Ne soruyosunuz doktora? Biz de ev bakıyoruz :110:Zeynep Kamil civarına da baktık cep yakıyo :KK14:
Kurcalat arkadasim, normal doğuma giden yolda hersey mübah artık :))
:KK70:

Ne soruyosunuz doktora? Biz de ev bakıyoruz :110:Zeynep Kamil civarına da baktık cep yakıyo :KK14:

:KK70:
Midemiz bulanıyor onu soruyoruz. Bir kaç gündür bende bir mide bulantısı olayı çıktı da. Ama ilk dönemlerideki gibi değil ...

Aaa, ben Selimiye'de oturuyorum. Doğru çok arttı buralarda son zamanlarda fiyatlar ama belki uygun bir şey denk gelir. Kaça kadar, nasıl bir şey bakıyorsunuz, tanıdık emlakçılara bakarım. ( Daha ilana düşmeden haber veriyorlar )

Back
X