halımecım, senn bebek kanala ınmıs mıydı pekı? Beım bebek kanalda degıl henuz, belkı bu durum da sunı sancının etkılı olmasına engel olur dıe düşünüyorum.
ayşecım cok tatlısın ya, gelırsen beklerım tabıı. Evet cok ıstedım normal dogumu, ama bıseyı cok ıstersen olmaz ya, benımkı de o hesap snrm. Keske elımde olsa da hıc sallamasam ama degıl ıste. Ben de yuruyuse falan cıkmıycam, ewde bısey de yapmıycam, herseyı akısına bırakıcam su andan ıtııbaren bakalım.
ınan herseyı fazlasıyla yaptm pınarcım ya, yuruyus, comelme, sık ılıskı, plates topu, hurma, adacayı. Olmayınca olmuyo demekkı
42+5 e kadar kesınlıkle beklemez doktorum cnm ya
sağoalsın canım gulom, ıyı kı sızler varsnz.
sağol canım benım, o duayı da okuyayım bakalım, belkı ıse yarar.
Kımseyle konusmak, hıcbısey yapma gelmıyo ıcımden denızcım, sadece esımı ıstıyorum yanımda, o da ıse gtmek zorunda tabıı. Soylemek bıle ıstemıyorum ama, gun gectıkce bebege kızar oldum, umarım dogduktan sonra da aynı seylerı hıssetmem bebege karsı.
Benım de pzt 1 cm acıklıgım vardı, bugun cuma aradan 4 gun gecmıs hala 1 cm dı

umarım sennkı daha acılmıstır.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,cok tatlısınız ve ıyı kı varsınız. Bu saat oldu hala bı karar veremedım. Doktoruma haber vermem gereklı, pzt sunı sancıyı deneyecek mıyız yoksa beklemeye devam edecek mıyım dıe. Insallah verecegım karar hayrlısı olur.