Estaf. Cnm ya ne cahilliii olur muCahilligime ver denizcim folikle yazismana rastladım. Ordaki yazdığına göre yazdım yoksa tek tek okumadım. Bence emzirmek kadar güzel bişey yok. O yüzden ben emzirmeye zor gözüyle bakmıyorum. Kimin evinde ne yaşanıyor kimse bilemez. Kadın uyuyamiyordur psikolojisi bozuluyordur çocuğuna daha verimsiz oluyordur. O yüzden belki uyumak istiyordur. kuzenim bebeğini emziremedi. Anlatıyor mama söyle rahatlik böyle rahatlik. Facebook ta emziren anneler grubunda dese bunu kufretmedikleri kalır heralde. Ama onun ne yaşadığını ailesi ile ilgili ne badireler atlattı ve o kelimeleri hangi piskoloji ile soyluyor ben biliyorum.
Ben memelerim yara olmuşken canım yanıyoken ağlaya ağlaya emzirmeye çalıştığım, memeyi tutması için 20 dk kan ter içinde kaldığım günleri biliyorum. Sırf sarılık olmasın diye 2 saatte br uyandrmak için 2 günlük uykusuz hallermle çırpınıyodum. Çok şükür olmadı sarılık çok şükür o günler geçti.
Anne sütü çok ama çok önemli bebek için ama benim lafım uğraşmayıp hemen mama verenlere.
vermeyelim savaşalım uğraşalım bebeklerimiz için