- 3 Aralık 2010
- 765
- 314
- 133
İnş. duyarsın canım muhtemelen duyarsınm..6 haftada ile 7 haftalarda duyuluyormuş
Canım ben altan baktırdım dün..Ne sakıncası varmış ki acabaGünaydın kızlar nasılsınız bakalım bende uyku denen birşey kalmadı sabaha kadar 10defa kalkiyorum sabaha karşıda bel ağrısı tutuyor uyuyamiyorum ilk gebeligimde bulantim olmamıştı ama bunda olucak herhalde hayirlisi benim 4+5 önümüzdeki hafta gitmeyi planliyorum Dr bakalım ne diyecek ben alttan baktırmak istemiyorum hemşire arkadaşım var onermiyor o yüzden bekliycem bakalım hayırlısı
Canim findik ceviz yiyorum aslinda. Ama cok yiyemiyorum. Bol au iciyorum bebegin sivisi icin ama kendimi yemek icin zorlamaliyim biliyorumCanım yemek yemeğe çalış..Vitaminlere çok ihtiyacım var bu dönemler
Benim son aylar oluyor. Arap ati gibiyim mubarekiştahım var da çok sevdiğim şeyleri canım yemek istemiyor yemediğim şeyler yiyorum
duyma ihtimalin yüksek ama duyamazsan da normal aman ha moralini bozma olagan seylerKızlar bugun doktor randevum var kalp atışını duyar miyiz bilmiyorum 6+1 olduk bugun..bilgisi olan var mi?
Canım embriyo yerleşme aşamasında olduğu için onermiyorlar düşüğe sebep olabiliyormus ama kadın dogumcular bakıyor inşallah hicbir sorun çıkmaz sağlıkla alırız evlatlarimizi kucağınızaCanım ben altan baktırdım dün..Ne sakıncası varmış ki acaba(
benimde öyle ya normalde çok tatlıya düşkünümdür abur cabur çok severim onlarda hiç gözüm yok normalde hiç sevmediğim kırmızı et delisi oldum
bide bakmıssınız kalp atısınıda duyarsınız :)
SENİN AZ KALMIŞ BİZ 25 İNDE GİTCEZ KALP ATIŞI İÇİNdaha besgun varr kalp attisi icin ve bugun belim cokk agriyo
bu yanlış bilinen bir şey vajinal ultrason düşüğe sebep olmaz. vajen ağzından bakıyor sadece arada serviks var bebeği bırak oraya bile temas etmeyen bir şey nasıl düşüğe sebep olabilir halk arasında yanlış bir inanışCanım embriyo yerleşme aşamasında olduğu için onermiyorlar düşüğe sebep olabiliyormus ama kadın dogumcular bakıyor inşallah hicbir sorun çıkmaz sağlıkla alırız evlatlarimizi kucağınıza
Bende aynı gün gidicem beklemek zor ama yapcak bişey yokSENİN AZ KALMIŞ BİZ 25 İNDE GİTCEZ KALP ATIŞI İÇİN
Aynen canim o minik fasulye kesesi :)) aminn insalllah.MASALLAH canim bu minik fasulye bebis mi oluyo yani ALLAHIM saglicakla kucagina almayida nasip eder :)))
Gözünüz aydın ,bizde görürüz inşallah ne güzel adına çok sevindim.Kizlar 5+5 im bugun kalp atislarini gorduk cok sukur. Darisi basiniza.
maşallah darısı hepimizin başına inşallahKizlar 5+5 im bugun kalp atislarini gorduk cok sukur. Darisi basiniza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?