- 25 Mart 2015
- 1.585
- 933
- 53
- 38
Cnm bata kaç kala ogrendin hamile olduğunu :)acaba erken mi döllendim geç mi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bata kaç kala ogrendin hamile olduğunu :)acaba erken mi döllendim geç mi :)
batı 5 gün geçmişti tatlım 1340 dı sonucumCnm bata kaç kala ogrendin hamile olduğunu :)
BATA kaç kala ogrendinO zaman erkek mi acabaa:)))
Ben bilmiyorum doktor birşey demedi ama benimde erken döllenme heralde,,Acaba nasıl anlaşılır ki erken döllenme?
Yaa Allah razi olsun icimi aydinlattin. O zaman su anlik sorun yokBen bu konuya kadın doğumcu arkadaşıma arayıp sordum kanama artarsa doktora git artmazsa gerek yok dedi
benim batmalr çok yeniyken vardı hatta ben o batmalrdan dolayı şüphelenmiştim ama sonra geçmişti bugün baya ağrı ve batmalar var korkulacak bişey yoktur değil mi kızlar biraz paniklemeye başladımtebrik ederim hoşgeldin aramıza:)
batmalar normal az çok farketmez hep var :)
batı 5 gün geçmişti tatlım 1340 dı sonucum
ne kadar yeni iken batmalar başladı, öğrenebilirmiyim cnmbenim batmalr çok yeniyken vardı hatta ben o batmalrdan dolayı şüphelenmiştim ama sonra geçmişti bugün baya ağrı ve batmalar var korkulacak bişey yoktur değil mi kızlar biraz paniklemeye başladım
pazartesi gününe aldım randevuyu. çin takvimine baktım erkek :) 3 ay beklicez artık cinsiyet içinGeç döllenme olabilir herkesin değerleri farklı olabiliyor cnm ne zaman doktora gıdıceksın gidince sor istersen internette okudum çünkü oyuzden bende merak ettim
ben zaten adetime 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu yani adete 6-7 gün varken başladı batmalar ama geçmişti bugün ne olduysa yeniden başladıne kadar yeni iken batmalar başladı, öğrenebilirmiyim cnm
Ya cin takvimine göre benimkide erkek ama 1 yaş büyük mu bakmak gerekiyo yoksa tam yaşına göremi cnmpazartesi gününe aldım randevuyu. çin takvimine baktım erkek :) 3 ay beklicez artık cinsiyet için
benim de bulantılarım başladı hayırlı olsun dilerim kusmam![]()
o iş biraz karışık canım o yüzden hesaplayıcı olanları var onların onları kullanarak bak. benimde çin takvimine göre erkek çıkıyo bakalım hayırlısıYa cin takvimine göre benimkide erkek ama 1 yaş büyük mu bakmak gerekiyo yoksa tam yaşına göremi cnm
ocak ve şubat ayında doğmuşsan 2 yaş ekliyosun, diğer aylar için 1 yaş ekliyosun.ben 32 yim şuan 33 aralık ayına bakıyorum erkek :)Ya cin takvimine göre benimkide erkek ama 1 yaş büyük mu bakmak gerekiyo yoksa tam yaşına göremi cnm
ben 4 gün kala idrarda ciktiCnm bata kaç kala ogrendin hamile olduğunu :)
Cumartesi günü 896 dıydı canım 4+2 ikenBATA kaç kala ogrendin
Cnm hesaplayici olanlara nası bakıyorsun bildiğin site varmio iş biraz karışık canım o yüzden hesaplayıcı olanları var onların onları kullanarak bak. benimde çin takvimine göre erkek çıkıyo bakalım hayırlısı![]()
HAMİLE kaldığın aymi yoksa doğacak aymi yani mesela ben 28 yaşındayım martta hamile kaldım bu şekilde deilmiocak ve şubat ayında doğmuşsan 2 yaş ekliyosun, diğer aylar için 1 yaş ekliyosun.ben 32 yim şuan 33 aralık ayına bakıyorum erkek :)
http://www.gebelikhaftalari.com/cin...belirleme-cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama.html burdan bakabilirsinCnm hesaplayici olanlara nası bakıyorsun bildiğin site varmi