- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Şimdiden sana hayırlı doğumlar dilerim. Erken doğum riski olduğunda bebek için ciğer geliştirici iğne yapılıyor. Bebek erken doğduğunda nefes alması kolay olsun diye. Fakat anladığım kadarıyla senin 38.haftada sezeryanın olacak ki erken değil. Normali böyle zaten. Acaba doktorun garantiye mi almak istedi? Ya da bebeğinin gelişimi biraz geri miydi? Neyse doktorun öyle dediyse bir bildiği vardır.iyi akşamlar kızlar.Size bişey sorucam bugün çalışamaz raporumu almaya gittim doktorumun yanınada uğradım aralık 11 de sezeryan tarihim.Bana aralık 9 da gelip nts gireceğimi ve bebeğin ciğer gelişimi için iğne olmam gerektiğini söyledi bir reçete yazdı o gün gidince hastnede yapacaklarmış. Çok şükür bebekte bir sorun yok ben o heyecanla sormayı unuttum neden iğne yapılacak diye hoş bidahaki sefere sorucam ama sizde böyle bir şey yaşayan varmı merak ettim böyle bir iğneden bahsettimi doktorunuz?
Hadi bakalım. Bir bebeğimiz daha olacak. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.KIZLAR. ..
buy muayenem vardı. . 80 lerde sancı çıktı ama ben sadece tuvalet hissi olarak hissediyorum bunu. . Bebeğin suyu çok az dedi sabah 7 de yatış yapıyorum seEryan ile Bebeğime kavuşacagim inşallah. . korkuyorum sabah olmaz bana.suyu az diye çok kafama taktım. . birde grip oldum salya sumuk gözler sapir sapır akıyor doktor bişey olmaz dedi anestezi için sorun yok dedi. spinal ayda genel konusunda yarın sabah anestezi doktoru bilgi verdikten sonra karar vereceğim. . allah hepimiz in yardımcısı olsun. Hepinizde sağlıkla kavusun inşallah canlar
Oooo senin kız ne güzel şimdiden sözünü dinliyor. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Kızlar bugün randevumuz vardı , nst de biraz sancı çıktı . Ultrasonda da bebişin kanala doğru yerleştiğini gördük :) doktorumuz 1 hafta sonraki nst randevumuz da doğum yapmış olabilirsin dedi :))) kızımız yola çıkmış geliyor teyzeleri inşallahbugün izne de ayrıldım , bebişimle hergün konuşuyorum kızım anne izne ayrılsın 1 hafta sonra gel emi diye , annesinin sözünü dinleyecek anlaşılan benim minik kuşum
![]()