• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Pazartesi sezeryan oldum o hamilelikteki agrilarin hicbiri kalmiyor bn bacaklarimi kapatip yatamiyordum artik penguen hibi yuruyordum merak etme tatlim kalmiyor bnm dikis agrilrm var normal yaparsan kus gibisin insallah
canım cevapladığın içi,n teşekkürler. ama nasıl ağrıdır bileğimdeki ağrı dayanılmaz gebelikten sonra gecıcek dıyor doktorum ama sırtım kulunc kemıklerım falan akşam iyice artıyor agrılarım. yatarkende zorlanıyorum bebegımde iri sağolsun o yüzden de her yeri batıyor:) eşim artık dün gece doğursanda bitse ağrıların diyor dayanamadı oda dün gece yaşadıklarıma:)

Kızlar Ben doğurdum. Gününde suni sanciyla epudral ise yaramadi Çok zordu. hastaneye geldigimde iki cm açıklık vardı kendi sancılarım da başlamıştı beş buçuk saat sürdü. Dikişler ödemler doğumdan sonraki on iki saatte Çok zordu hatta ağladım bu hiç bitmeyecek diye .. Ama bugün herşey bitti . oğlum yanımda herşeye değer...Çok güzel bir duygu Kızlar oğlumu görmek onunla olmak. Ama sütüm yok bir çay kaşığı geldi sadece. Ne yapabilirim.
Geçmiş olsun. Gözün aydın. Sağlıkla büyüt bebeğini canım.

canım cevapladığın içi,n teşekkürler. ama nasıl ağrıdır bileğimdeki ağrı dayanılmaz gebelikten sonra gecıcek dıyor doktorum ama sırtım kulunc kemıklerım falan akşam iyice artıyor agrılarım. yatarkende zorlanıyorum bebegımde iri sağolsun o yüzden de her yeri batıyor:) eşim artık dün gece doğursanda bitse ağrıların diyor dayanamadı oda dün gece yaşadıklarıma:)
Bn 40+4de dogum yaptim dibine kdr bekledm artik bn aglamiyrdm cevremdekiler bana agliuordu aci cekiyrm diye ve pazartesi kbl ettim sezeryani inan cok iyi anliyrm hamilelik agrisi nedir bilirim ama geciyor hic merak etme ;)))

Nasil dusunuyrsn dogumunu

Canm hiç randevuya gerek yok, gel kanuni sultan süleyman kadın hastanesine, kadin aciline git, bebek hareket etmiyo ya da baska bşi de, direk usg + alttan muayne + nst yapiyolar zaten. O kadar gerekli gereksiz herkese yapiyolar ki eşine dikkat et, yakalarlarsa ona da yaparlar o derece yani.
Devlette genelde öyle diye duyuyorum, o yüzden eşime dedim hatta dün acile devlete gidelim orda severler kurcalamayı diye :)

Bn 40+4de dogum yaptim dibine kdr bekledm artik bn aglamiyrdm cevremdekiler bana agliuordu aci cekiyrm diye ve pazartesi kbl ettim sezeryani inan cok iyi anliyrm hamilelik agrisi nedir bilirim ama geciyor hic merak etme :KK66:))

Nasil dusunuyrsn dogumunu
ayyy çok rahatladım sanki geçmiyecek gibi bu ağrılarım birde eşime sarılmayı yanı rahat rahat sarılmayı özeldim kıvranıp yanında sarışıp yatmayı . ayyy bebeğe vururum diyor çekiniyor yaaaa uyurken vururum diyor .
normal olsun dedim doktorumda normal doğumcu zaten mecbur olursak sezeryan a alınır diyor.
ama dün gece 3 5 dk boyunca kasıklarımdaki sancı ile kıvrandım bıçak batması gibi birşey oluyordu bebek çıkacak gibiydi vajınamdan:) elimle tutuyordum orayı sen düşün:)

ayyy çok rahatladım sanki geçmiyecek gibi bu ağrılarım birde eşime sarılmayı yanı rahat rahat sarılmayı özeldim kıvranıp yanında sarışıp yatmayı . ayyy bebeğe vururum diyor çekiniyor yaaaa uyurken vururum diyor .
normal olsun dedim doktorumda normal doğumcu zaten mecbur olursak sezeryan a alınır diyor.
ama dün gece 3 5 dk boyunca kasıklarımdaki sancı ile kıvrandım bıçak batması gibi birşey oluyordu bebek çıkacak gibiydi vajınamdan:) elimle tutuyordum orayı sen düşün:)
Olabiliyor cnm bn esimle el ele uyuoyrdm son günler sarilmak hak getire smdi bebisi aldik aramiza yine sarilamiyoruz ;)))

Bnm cok yalanci sancim oldu kasilmalarim sanki cocuk cikacakmis gibi acilar hepsi normal sen kendini uzme hic yorma kendini bebeginin icinde oldugu gunleri ozleyeceksin diyip seni rahatlatayim boylede cok zor yahu bebis pirtlayacak diye butun sulale basindayiz sen dusun ;)

Benimde gogus uclarim cok fena oldu kalkan ve lansinohu en bastan beri kullanmama ragmen emziremeyecek hale geldim. Sonra yenidogan hemsiresi bi arkadasim var aldim bebegimi onun yanina gittim. Yanlis emzirmekten yara oldugunu farkettik. Kizlar memeyi cocugun agzina iyice tikin.ucunu damagina sikistirmasina izin vermeyin. Tam almazsa acitirsa cikarin tekrar sokun. Benimkiler baya iyilesti. Ustelik krem kullanmayida birakti. sadece aventin silikon meme ucunu takiyorum emzirdikdikten sonra. @ea1986
Bende iyice tikiyorum agzina cok guzel emiyor,neyi yanlis yapiyorumki mahvoldum resmen

Benim ağrım vardı nst ye bağladılar azcık cıktı sancı şükür bu geceyide atlattık hayırlısıyla. Bende iğnemi yaptırdım. Bide normal dogum vardı çığlık çığlığa ona şahit olduk :KK17: benim isim övgü :) memnun oldum canım. Doğum fotoğrafçısı tuttunuz mu? blueflower blueflower @iklimcan
Evet canım Songül Turgut'la anlaştık. Oğlumda yapamamıştık imkanlardan dolayı, eskiden epey pahalıydı.

Canım bende bayadir var bel ağrısı ve kasilmalar ama gelen giden yok nst bi kaç sancı çıkmıştı geçen cuma ama düzensiz.yürüyüş hergün yapiyorum ben yaklaşık 3 saat ama bebek kanalda değil daha
Anladm cnm arada olurdu bnm fkt dun ilk defa bukadar cok surdu agrisi ve hala devam ediyr agrisini kessn diye bisey yapiynzmu. Ben yurumuyrm cnm kanamam oluyr diye. Pek yurumuyrm markete git gel yapiyrm iste azda olsa hareket olur diye biryere gitmk istesm esim getirip goturuyr aracla anneme gidiyrdm ne gzl 3 hafta onceye kdr simdi minubuse binemiyrm zorlasti artk

Olabiliyor cnm bn esimle el ele uyuoyrdm son günler sarilmak hak getire smdi bebisi aldik aramiza yine sarilamiyoruz :KK66:))

Bnm cok yalanci sancim oldu kasilmalarim sanki cocuk cikacakmis gibi acilar hepsi normal sen kendini uzme hic yorma kendini bebeginin icinde oldugu gunleri ozleyeceksin diyip seni rahatlatayim boylede cok zor yahu bebis pirtlayacak diye butun sulale basindayiz sen dusun :KK66:
ayy bizde el ele tutup uyuruz her zamnnn cok güzel birşey :) önce sarılıp sonra uyku derinliğe gecmeden el ele tutuşup öyle uyur kalırız:)
normal ise cıkacakmış gbi sancılar doğum yakın mı acaba dıyorum :)
bebeişin gelişi eve neşeyi katlandırmıştır ama ayy ne güzel maşallah :)

Canım kasılma var ama başka bişey yok anca yürüyorum deli gibi kanala insin diye bakalım yarın sabah kontrol var ışe yaramistir ins
İnş canm ya, ben de hergun 2 sa yürüyorum ve 12. Katta oturuyoruz, bi kerede 12 kat cıkıyorum yavas yavas, benm de cmt kontrol, ikimiz de güzel haberlerle dönelim umarim

Son düzenleme:
Devlette genelde öyle diye duyuyorum, o yüzden eşime dedim hatta dün acile devlete gidelim orda severler kurcalamayı diye :)

Gidin gidin, hatta ben alttan muayenen doğumu baslaytıgını duydum bikaç kisiden, olmadi, iki güne bir aancim basladi die kanuniye gideyim, ne de olsa 5 dk mesafede :)

Doğum parası yatan var mı doğum öncesi olan tutar yatmış benim kızlar.. Sizde bi bakın

Kizlaaaar etiketliyemiyorum dualaruniz bekliyorum hepinize hayirli dogumlar ben bgn 11 30 da doguma giriyorum sezeryan Allaha emanet olun cikinca yazar8m suan hastamedeyim telden girdigim icin yazamadim arkadaslar bana yazanlara
Ah kuzum sende en sonunda bebeğini aldın kucağına hayırlısıyla oh be.. Darısı diğer kızların başına

Aç bırakmak iyi değil kan şekeri düşüyor cnm benimde hiç gelmedi 2 gün şimdi 3 saatte bir 2 göğüs toplam 100 CC ye kadar çıktı, süt yapıcı çay içiyorum rezene de tavsiye ettiler ayrıca boza hoşaf
canım cok teşekkür ederim dün bir kaç çay kaşığı geldi sevindim inşallah ben de görürürüm o günleri

Back
X