- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Önceden önce suni veririm demişti. Şimdi direk sezaryen uygun diyor.Üzülme cnm ya, önemli olan bebeğin sagliği, hersey sağlikli olsaydı evet normali beklemek istiyoruz ama bi sorun varsa sezeryan ol, bebeğine sağlikla kavus.
Suniyi denemeden direk sezeryan mi olacak?
Suyu azalmış, çok fazla değil ama yine de riskli dedi. Doktorum normal doğum taraftarı bir doktor. Kendisine çok güveniyorum. Şimdiye kadar hep normal üzerine konuştuk. Zamanı geldiği halde doğum olmazsa 1 hafta bekleriz, sonra suni sancı veririz, olmazsa sezaryen demişti. Fakat bugün suyunun azalması, sancının ve açıklığın hiç olmaması sebebiyle suni sancı da vermeden sezaryena karar verdi.çok üzüldüm yaa normale odaklanmıştniz. ama doktora Hatırlatsaydiniz keşke dediklerini. birde başka doktora danışsan. sezaryen da bi secenek sonuçta ama belki başka Dr farklı bişey der geri.dönüşü yok bu işin. bır de şu azalması ne kadar ki bebek doğuma yakın mecburen azalıyor.
Biliyorum canım. Yani herşey normal olup da son anda sezaryen riski her zaman var. Her ne kadar önceki doğumlar normal olsa da yine de sezaryen riski var.Ama onun bebeği kaka yapti ondan bekleyemediler tatlim.