• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hahaah alakası yok ama aklıma big bang theory dizisinden bi sahne geldi altta paylaştım sahneyi :KK48:
böylesi de var demek :KK70:
Ali bebek sağlıkla doğsunnn kucağına al da ahh ne aşk doğcak merakla bekliyorummmm o sahneleri betimlemeniziii folikim bitanem :KK19::nazar:
İnşallah Denizciğim çok istiyorum artık, dün halıları yıkamaya yolladım, bugün evi temizlettim, bütün perdeler yıkanıp asıldı mis gibi, bebişin yatağına nevresimini serdim temiz temiz :KK68: kıl tüy olmasın diye cibinliğini de açtım, hastane çantasının fermuarını da kapattım huzurluvemutlu huzurluvemutlu :KK70: yoruldum bugün. Duşumu alır saçımı başımı yapar yatarım, gece suyum gelebilir ne de olsa :KK59: yarın büyük buluşma var Ali'mle :KK200:

Kızlar çok istediğim bir dileğim vardı oldu çok şükür bin tane ihlas süresi okudum bin tane lahavle ve yine bin tane la ilahe illallah çektim dünde iki rekat namz kıldım her ezan saatinde rabbime dua ettim ve dileğim gerçek oldu çok şükür nedense sizlede paylaşmak istedim rabbime çok şükürler olsun
Ne mutlu sana, darısı başımıza, Allah bizim de dualarımızı geri çevirmesin inşallah.

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün:nazar:

Hahaah alakası yok ama aklıma big bang theory dizisinden bi sahne geldi altta paylaştım sahneyi :KK48:

Bnm eşim kova burcu, çok severim kovaları:oops:

Ahh ne anlar yaşıyacaksın hemde az kaldı inşallahh :KK60:

Hakkında hayırlısı olsun cnm, tehlikeye atmamak lazım, dr.una güveniyorsan en önemlisi o

Güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla:nazar:
ahahahaaa çok güldüm "insan eli :)))) :)))

Senin Burcun ne Deniz:)

hedef 2016 hedef 2016 ben 45 dk arayla emzirdim 16,9 du mavi isiga girdi 13 ke ciktik ertrsi gun 14 oldu iyuzden ayrica mama da verdim sakin emzige alisir mama ya alisir diye vermemezlik yapmayin sakin sakin
Bende mama verdim cnm hastanede sütün gelmediğini fark ettim.. 2 saatte 1 mama verdik. Şimdi de emziriyorum. Sanırım zamanla geçecek

İyi akşamlar kızlar. Çok heyecanlıyım birazda bilmemenin korkusu var üzerimde yarın sezeryan var 5:30 da hastanedeyiz. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah..
Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin.. Korkacak birşey yok emin ol.. Uyuyup uyanacaksın melegin yanında..

Teşekkür ederim canım. Hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun.

Bugün beklenen doğum günümdü. Önceden, doğum olmazsa 1 hafta bekleriz, sonra suni sancı veririz demişti. Şimdi suyu azaldığı için riske atmak istemediğini, pazartesiye kadar doğum olmazsa sezaryen yapacağını söyledi.
Canım riske atma doktorlar bizden daha iyi biliyorlar.. Umarım gönlünden geçen olur normal doğum yaparsın

Geldim canım dr dan yaşadığım herşey yalancı sancıymış bu haftadan sonra normal dedi kısmetse çarşamba sezeryan olucam kanama nişan ve su gelmedikçe korkmama gerek yokmuş gerçek doğum sancısıda yalancı gibi değilmiş iki saat olan değilde yarım saatte bir düzenli olan kasılmalar kendini ciddi boyutta hissettirirmiş onun dışında miğde bulantısı ve adet ağrısı rahim kendini doğuma hazırlıyor bu da doğumdan iki hafta önce başlıyor korkma dedi ev kredimiz çıktı yarın tapu işlemleri var fakat ben çok tadilat istiyorum tadilat işi bitmeden taşınmayacağım anca haziranı bulur bir daha ev niyetim yok ev iki yıllık ama yıpratmışlar sil baştan yavaş yavaş yenilemek istiyorum kısmetse
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Ayla'cım... Yaptır tamiratını için rahat etsin.. Annem ben 5 günlükken taşınmış :) seninki de güzel anı olur :) mide bulantıma da açıklık getirdin teşekkür ederim :)

Back
X