- 20 Nisan 2013
- 185
- 89
- 28
koca göbüşümle son gecem.. yarın 9 da hastaneye yatış yapacaz..
Benim de göbüşümle artık son günüm yarın 11 de hastanedeyim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim ya rabbim yardımcın olsun tadını çıkar son günün :)) yarın daha daha güzel bir gün olacakkoca göbüşümle son gecem.. yarın 9 da hastaneye yatış yapacaz..
Bnm yengeç, yükselen yayahahahaaa çok güldüm "insan eli :)))) :)))
Senin Burcun ne Deniz:)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahİyi akşamlar kızlar. Çok heyecanlıyım birazda bilmemenin korkusu var üzerimde yarın sezeryan var 5:30 da hastanedeyiz. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah..
Göbeğe veda , dünyalar tatlısı bebişe merhabakoca göbüşümle son gecem.. yarın 9 da hastaneye yatış yapacaz..
Amin canım senin içinde hayırlısı olsunİyi akşamlar kızlar. Çok heyecanlıyım birazda bilmemenin korkusu var üzerimde yarın sezeryan var 5:30 da hastanedeyiz. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah..
Hadi hayırlısı olsunkoca göbüşümle son gecem.. yarın 9 da hastaneye yatış yapacaz..
Hayırlı doğumlarBenim de göbüşümle artık son günüm yarın 11 de hastanedeyim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
güzel birleşim yengeç- yay :)Bnm yengeç, yükselen yay
Ya çok komikkk sahne di mi, bn her gördüğümde kopuyorumo kızın sevgilisi dzide aseksüel ondan yazık dertli
![]()
The Big Bang Theory, tavsiye ederimgüzel birleşim yengeç- yay :)
Çok komikmiş yan :)) hangi dizi?
Ah ah :)
ayy geldi mi vakitBenim de göbüşümle artık son günüm yarın 11 de hastanedeyim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
cnm bnm bugün 38+5, senin nasıl 38+6 oluyorSlm kızlarr Kafamız kanala yönelmiş ama girmemiş nasip 38+6 bekliyoruz .
bi ben gidemicem galibafolik ,@FtmGn,@meltemcivil,@suul,@huzurluvemutlu,@esmerim53,@Basakfehmi,@Aylininannesi bu listeden iki kişi daha mı gidiyor şimdi
Yeni aya konsantre olalım, enerji gönderelim bence bu gece hepimizbi ben gidemicem galiba((
Canım sağlıkla al bebişini kucapına inşallahİyi akşamlar kızlar. Çok heyecanlıyım birazda bilmemenin korkusu var üzerimde yarın sezeryan var 5:30 da hastanedeyiz. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah..
Haha olur gece konsantre olalim cuma mubarek gun doguralim ::)Yeni aya konsantre olalım, enerji gönderelim bence bu gece hepimizyarın doğurabiliriz, yapabiliriiiz
ommmm
Cok iyi anladiğimi iddia edemem ama yanda değerleri var zaten, sen yolla bi bakayım canmnst kagıdı yanımda ama anlamamki ben resmini atsam anlarmısınız
Aa aslicim, senn doğum da mi yarın?koca göbüşümle son gecem.. yarın 9 da hastaneye yatış yapacaz..
ayyyy insallah bu gece sancilar baslar da yarin dogum yaparizz nolur allahimYeni aya konsantre olalım, enerji gönderelim bence bu gece hepimizyarın doğurabiliriz, yapabiliriiiz
ommmm