• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Her seyimiz hazir cok sukur...yavrumuza kavusmaya saatler kaldi..9 ay da gecti gitti hamilelikte tamamlaniyor cok garip duygularmis bunlar...
sabah 5 te yola cikiyoruz 6 gibi yatarim hastaneye..biraz korku biraz endise biraz mutluluk ve beni nelerin bekledigini bilemedigim bir gun..
hepinizin dualarini bekliyorum..yarin doguma girecek blueflower blueflower I iklimcan yanlis hatirlamiyorsam hem sizin ve bundan sonra doguracak tum hamilelerin Allah yardimcisi olsun.. insallah yarin bebisli bir gunde sagsalim tekrar buraya yazariz :)
Aminn, hepimiz sağsalim kucağımıza alırız inşallah :KK200:

İyi geceler güzel anneler, ben hastaneye yatisimi yaptım tahlillerim yapıldı Nst de sancı çıktı serumla durduruldu.Hayırlısı ile sabah 8.30 da sezeryana girecegim ve oglusuma kavusacagim.Kolay geçmesi için lütfen dualariniz bizimle olsun. Benimle ayni gun dogum yapacak arkadaslarima da simdiden hayirli dogumlar dilerim.Hepinize kucak dolusu sevgiler
Allah sağ salim kavuştursun :)

İyi geceler güzel anneler, ben hastaneye yatisimi yaptım tahlillerim yapıldı Nst de sancı çıktı serumla durduruldu.Hayırlısı ile sabah 8.30 da sezeryana girecegim ve oglusuma kavusacagim.Kolay geçmesi için lütfen dualariniz bizimle olsun. Benimle ayni gun dogum yapacak arkadaslarima da simdiden hayirli dogumlar dilerim.Hepinize kucak dolusu sevgiler
Hayırlısıyla doğurursun inşallah canım

Allah yardimcin olsun

Her seyimiz hazir cok sukur...yavrumuza kavusmaya saatler kaldi..9 ay da gecti gitti hamilelikte tamamlaniyor cok garip duygularmis bunlar...
sabah 5 te yola cikiyoruz 6 gibi yatarim hastaneye..biraz korku biraz endise biraz mutluluk ve beni nelerin bekledigini bilemedigim bir gun..
hepinizin dualarini bekliyorum..yarin doguma girecek blueflower blueflower I iklimcan yanlis hatirlamiyorsam hem sizin ve bundan sonra doguracak tum hamilelerin Allah yardimcisi olsun.. insallah yarin bebisli bir gunde sagsalim tekrar buraya yazariz :)
saglikla kucaginiza alin insallahhh:KK46:

denizcim bizim seninle izlediğimiz diziler hep aynı sen kesin simpsonlar ,the 100 falan da izliyorsundur benim favori dizim şimdiye kadar House md süperdi yaa
Aaa yok onları izlemedik daha, en son breaking bad i btirdik. House çok istiyorum izlemek ara ara izledim.
Nasılsnız leylamm nil bebişim nasıl? Bzim kız dünden beri coştu uyutmuyo :KK48:kaçamak yiyecekler yedim hep gaz yaptı:mad: eski menüme geri dönücem

İyi geceler kızlar
Okumaya çalışıyorum sizleri
Göğüs yaralarından muzdarip olanlar var galiba
Henüz doğum yapmamış olanlara tavsiye edeyim bari dedim
İlk doğumumda sogan götürmüştüm hastaneye
Dogumhaneden çıkınca bebeği emzirmeden hemen önce sogani ikiye bölüp göğüslerime sürdük
Ama bebek.emmeden önce
Emdikten sonra işe yaramıyor çünkü
Onun ağzı değmeden olcak
Göğüslerim yara olmadı bu sayede
Birkaç gün boyunca yaptım bu işlemi ben yine de
Belki ilk yaptığım da yeterliydi ama korktum yara olur diye
Böyle soğanı sıka sıka sürdük
Bebek emiyor korkmayin
Belki başkaları da tavsiye etmiş olabilir burda
Gözümden kaçmıştır belki
Bu arada benim bebek yukarıda hala
Düzenli Yürüyemiyorum ama genellikle ayaktayim
cig sogani degil mi? emzirmeden once bir kere mi? yoksa her emzirmeden once mi?

Benmde sık emzirmekten gogus uclarim aciyor yaniyordu canm bana hastanedeki ebe bu kremi önerdi kesinlikle kullan dedi simdilik iyi geldi bana emzirdikten hemen sonra sürüyorum bir daha emzirecegimde gogsumu yikayip bebisi emziriyorum.Fiyati 39.5 yaziyor esim almis devlet karsiliyormu bilmiyorum.
Kizimda lansinoh dan sonra bu merhemi doktorum tavsiye etmisti aynen bana da iyi gelmisti

The Big Bang Theory, tavsiye ederim:KK66:
Bir de modern family var komedi anlamında eğer seviyorsan yabancı dizi mutlaka izlemelisin. Biz eşimle tv izlemiyoruz yabancı dizi ve film arşivimiz var sağlam:KK73:
Biz de Dizi sektörüne hizmet edip kendimiz yabancı dizi izliyoruz.:KK53::rolleyes: Modern Family'e ben de bayılırım :) The Big Bang Theory yinyıllardır erteliyorum :) Emzirirken başlayabilirim :)
Benim favori listem uzun :) ama izlenmediysen Shamless , The News Room , Suits tavsiye ederim. Breaking Bad izlemişsin zaten :)
Bir de komedi için The Last Man Earth ve Deathbeat :KK6:

Back
X