• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cig sogani degil mi? emzirmeden once bir kere mi? yoksa her emzirmeden once mi?

Evet çiğ soğan
Ikiye bölüp göğüslerine sıka sıka sür
Sanırım emzirmeden önce bi kez sürmek en önemlisi ve de yeterli
Ama benim sol göğsümde hafif sızı oldu
O yüzden bi iki gün devam ettim
Ara ara sürdüm yani
Ama yara olmadı kesinlikle
İnşallah bunda da olmaz
İçimden bi his p.tesi dogurcan diyor
Oglum da beş gün önce doğmuştu zaten

herkese günaydın
Aaa yok onları izlemedik daha, en son breaking bad i btirdik. House çok istiyorum izlemek ara ara izledim.
Nasılsnız leylamm nil bebişim nasıl? Bzim kız dünden beri coştu uyutmuyo :KK48:kaçamak yiyecekler yedim hep gaz yaptı:mad: eski menüme geri dönücem
denizcim canım iyiyiz bizde ne yapalım 2 gündür gaz sancımız başladı nasıl kıvranıyor kızım anlatamam ben menü dılına pek çıkmadım ama sanırım baharatlı yemeklerde gaz yapıyor nasıl kıvrandı kızım anlatamam yaa o ağladı ben ağladım çok üzüldüm nasıl yedşm o baharatlı yemekten diye:KK43:

Oğlum kreşte
Dün yufka almıştım
Bugün peynirli börek yapıp buzluga atmayı düşünüyorum
İki çeşit daha yapıp attım buzluga
Gelen giden çok oluyor doğumdan sonra
Elimin altında bulunsun

Evet çiğ soğan
Ara ara sürdüm yani
İnşallah bunda da olmaz
Allah razi olsun:KK49:beni acayip mutlu ettin. insallahhh:KK46:...birde daha oncekilerde oyle kotu olduki gogus uclarim:KK57:hep emziriken agladim. bunu mutlaka denycm. coook tesekkur ederim:KK19:

:nazar::nazar:
Benim sezeryan ama doğum hikayesini anlatayım :p kızlar 9 da ameliyathane ye girdim narkoz verildi aa damarlarımı yakıo ama bu dedim kokusu genzime geldi dedim sonra sesler duydum Gül hanım diye :) gülümsedim çok iyiyim ben gidelim bebeğime dedim öyle Mutlu ayıldım ki ne sancı ne bişey sadece heyecan dolu uyandım inanılmaz şuan bebeğim yıkarsa beni bekliyor diye düşünmek desteden kalkmadığımı sasıyorum o heyecanla :) görevlileri beklerken sedyede hadi ama gidelim diyordum bebeğimi görecem diye deli mutluydum sonra çıktım eşim ağlıyor ben iyiyim ne bu halin dedim güldüm ayakta duramadı :) çok sevinmiş koptu ağladı iyice odaya geldim bebeğim geldi hemen emzirdim ve sanki 100 yıldır annesiydim ultrasyondaki görüntünün aynısı babasının ikizi gibi :KK68: öğleden sonra wc ye giderken annemle yavaşça gittim gece kendim kalkıp kendim gittim doktorum ne sunda ne lagman yapmadı sabah wc ye çıktım malum işi yaptım ilk gün iki ikinci gün bi tane agrı kesici aldım ve bugün duş aldım hastanede fotoğraf cekimi vs oldu. Çok şükür hersey yolunda dünyam artık oğlum öyle güzeller ki meleklerinizi saglıkla alın kucağa inşaallah :KK68::KK15:
ne güzel bir hikaye
eşlerin o yüzleri ne güzel mutluluk ve güzel bir kaygıyla dolu oluyor o yüzlere bakınca işte tam bir aile olduk diyor insan allahım herkese tattırsın bu güzel mutluluğu :nazar:

Evet çiğ soğan
Ara ara sürdüm yani
İnşallah bunda da olmaz
insallahhh sende hayirla, saglikla alirsin bebegini kucagina. seninle nerdeyse ayni sayiliriz. hadi hayirlisi bakalim:KK66:

Biz de Dizi sektörüne hizmet edip kendimiz yabancı dizi izliyoruz.:KK53::rolleyes: Modern Family'e ben de bayılırım :) The Big Bang Theory yinyıllardır erteliyorum :) Emzirirken başlayabilirim :)
Benim favori listem uzun :) ama izlenmediysen Shamless , The News Room , Suits tavsiye ederim. Breaking Bad izlemişsin zaten :)
Bir de komedi için The Last Man Earth ve Deathbeat :KK6:
söylediklerinden bir tek suits izlemedim emziriken umarım izleme fırsatın olur ve benimde olur kendi dizimizi çeviri olduk :KK70::KK30:

Evet çiğ soğan
Ara ara sürdüm yani
İnşallah bunda da olmaz
Yeşil SOĞAN mi kuru SOĞAN mi :KK49:

Back