Benim sezeryan ama doğum hikayesini anlatayım

kızlar 9 da ameliyathane ye girdim narkoz verildi aa damarlarımı yakıo ama bu dedim kokusu genzime geldi dedim sonra sesler duydum Gül hanım diye :) gülümsedim çok iyiyim ben gidelim bebeğime dedim öyle Mutlu ayıldım ki ne sancı ne bişey sadece heyecan dolu uyandım inanılmaz şuan bebeğim yıkarsa beni bekliyor diye düşünmek desteden kalkmadığımı sasıyorum o heyecanla :) görevlileri beklerken sedyede hadi ama gidelim diyordum bebeğimi görecem diye deli mutluydum sonra çıktım eşim ağlıyor ben iyiyim ne bu halin dedim güldüm ayakta duramadı :) çok sevinmiş koptu ağladı iyice odaya geldim bebeğim geldi hemen emzirdim ve sanki 100 yıldır annesiydim ultrasyondaki görüntünün aynısı babasının ikizi gibi

öğleden sonra wc ye giderken annemle yavaşça gittim gece kendim kalkıp kendim gittim doktorum ne sunda ne lagman yapmadı sabah wc ye çıktım malum işi yaptım ilk gün iki ikinci gün bi tane agrı kesici aldım ve bugün duş aldım hastanede fotoğraf cekimi vs oldu. Çok şükür hersey yolunda dünyam artık oğlum öyle güzeller ki meleklerinizi saglıkla alın kucağa inşaallah