• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canm ben tam ameliyathaneye indim masaya oturdum spinal yapiyoruz dimi dedi doktorum panik atagim var ama dedim sen bana birak dedi ve cokda guzel gecti iyikide spinal olmusum cunku benm bazi ilaclara alerjim var penisilin vb antibiyotiklere dogum esnasinda bir ara kizardm atesim cikar gibi oldu heyecandan sandm hemen omuzlarima baktilar omuzlarmin kizardigini görünce alerji ignesi yaptilar ve hemen gecti genel olsam alerjiden kimsenin haberi olmazdi Allaha sukur sag salim atlattm darisi basiniza Rabbim yardimciniz olsun.
Canım bilgilendirme için teşekkürler.
;)

Canim bu doğum parasi için ne yapmamız gerekiyor bize form verdiler doğum raporuyla birlikte bilmem nereye posta yoluyla gönderin dediler daha kısa bi yolu yokmu acep memurum çalıştığım kurumda yapılmîyormuş
Aaaa öyle mi?
Ben de öğretmenim. Herşeyi okul halleder sanıyordum. Formu sana nereden verdiler?

Canım panik yapacak birşey yok. Nişanın gelmiş olabilir. Tarihin iyice yaklaşmış. Nişandan sonra 48 saat de geçebilirmiş. Eğer nişansa doğum süreci başlamış demektir. Sancılarını bekle. Sancılar başlayıp düzene girerse hastaneye gidersin canım. Hakkında hayırlısı olsun.

Sancıların düzenli ise doğum yakın doğum yakın olabilir. Açılma olmasa da sancılarla olabilir.

Sancın ne kadar çıktı? Çok az ve düzensizse doğum tarihine de zaman olduğu düşünülürse daha vaktin var gibi.

Hakkında hayırlısı olsun canım.

Sancın hafif çıkmış dedi sadece canım

Kizlar tek tek hepinize teşekkür ederim suyum geldi hastaneye geldi suni verildi ama hiç etki yapmadı bana ne sanci ne açılma.mecburen sezeryana alındım zaten bebekte çok büyükmüş 3500 beklerken 4160 doğdu ağrım var ama korkunç değil sadece normal olmadığı için biraz buruk içim ama napalim nasip böyleymiş.:KK200::KK200:rabbim kalanlara kolay doğumlar versin
Maşallahh:nazar::nazar::KK46:bebişine sağlıcakla büyüt tatlım normal olmamasınıda hiiçç kafana takma sen açılmanda olsa sancında olsa seni çoook zorlardı büyük ihtimal altta dikişlerin olurdu hayırlısı böyleymiş geçti gitti...bebişinle musmutlu günler sizi bekliyor..:KK9:

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. Sanırım sezaryen oldun. Spinal miydi?
Ayrıntılı doğum hikayenin bekliyoruz canım.
:KK66:
herkese cok tesekkur ederim darisi hepinize insallah:) evet spinal oldum bacaklarim titreyerek girdim ama bu kadr kolay olcagini dusunmemeistim ne spinal ignesini nede kesikleri hicbisey anlamadim bile..hop bebis yanimda 5 dkda..yarim saatte odamdaydim..sanki o masada yatan ben degilimde bebisi leylekler getirmis gibi hissettim :pbiraz mide bulantisi kusma oldu ama cikarken gule gule odama geldim..hele bebegi gormek koklamak beni benden aldi..Allahin mucizesi hala inanamiyorum :)

Canım bilgilendirme için teşekkürler.
:KK66:

Aaaa öyle mi?
Ben de öğretmenim. Herşeyi okul halleder sanıyordum. Formu sana nereden verdiler?
Yok ya okula bilgi gonderdim bana aile beyan formu göndermişler bende o degil dogum parası dedim onun için sosyal yardımlaşmaya gitmeniz gerekiyor dedi müdür bizde gittik form verdiler onunla dogum raporunu postayla bulunduğumuz ilin bu konuyla ilgilenen ilcesine belirtilen adrese postalamamız gerekiyormuş daha kısa yolu yokmu acaba sanki forumda okumuştum daha evvel bi numarayı aramamız gerekiyor diye bilemedimo_Oo_O

Sezaryen olan anneler, genel ya da spinal olması tercihini kendiniz mi yaptınız yoksa doktorunuz mu karar verdi?

Ben normal beklediğim için şimdiye kadar bu konuda araştırma yapmamıştım. Ama pazartesiye kadar doğum olmazsa doktorum sezaryena alacak. O şokun etkisiyle kendisine sormayı unuttum. Benim tercihimi sorarsa spinal isterim.

Canim ben spinal istedim ama o an şiddetli doğum sancim olduğu için kabul edilmedi zaten direnicek gücüm kalmamıştı hemen bayiltin ozaman dedim genel oldum ama hiç anlatıldığı gibi değilmiş sezeryandan sonra sadece 3 ya da 4 saat kadar yattım ondan sonra ayaktaydim hep

Benm 32. Haftadaki calişabilir raporum ve iznimin başladiği tarih giriş yapilmişti, bi de doğum yapinca o gün doğum bildirilecek, ondan sonra parayı alacagiz snrm
Hallettim canım sisteme giriş yapıldı birde doğum yapınca hastaneye emzirme izninide söyle oda girilsin dediler

dr çatı muayenesininin sancı başladığında yapılacağını söyledi bu doğru mu sizce? hani darsa sonuçta boşuna sancı çekmiş olmaz mıyız?

Canim bu doğum parasi için ne yapmamız gerekiyor bize form verdiler doğum raporuyla birlikte bilmem nereye posta yoluyla gönderin dediler daha kısa bi yolu yokmu acep memurum çalıştığım kurumda yapılmîyormuş
Canım bugün sgk gittim doğum yapınca hastanenin başheminden doğum kağıdını al ve emzirme hakkınıda yazdır ordan otomatik sisteme düşüyor ve doğumdan sonra buraya getir (sgk)ya dediler birde bu konular hakkında 170 ara ordan yardımcı oluyorlar ve girişinide yapıyorlar ben emin olmak için sgk ya gittim 170 ara yapman gerekeni anlatıcaklar olduğun yerde sgk yokmu oraya gitmende yeterli

Birde doğum parası için 170 ten her türlü bilgiyi yardımı alabilirsin birde ilk çocuğa 300 lira veriyorlarya onun içinde 144 arıyorsun adres veriyolar ordan alıyorsun çocuğun kimliği ile birlikte

Canım bugün sgk gittim doğum yapınca hastanenin başheminden doğum kağıdını al ve emzirme hakkınıda yazdır ordan otomatik sisteme düşüyor ve doğumdan sonra buraya getir (sgk)ya dediler birde bu konular hakkında 170 ara ordan yardımcı oluyorlar ve girişinide yapıyorlar ben emin olmak için sgk ya gittim 170 ara yapman gerekeni anlatıcaklar olduğun yerde sgk yokmu oraya gitmende yeterli
Sgk sosyal yardımlaşmaya gonderdi onlar yapiyormuş ben dogum yapalı 20 gün oldu daha yéni ugrasicam bunlarla bi arayim bakalım 170 i

Birde doğum parası için 170 ten her türlü bilgiyi yardımı alabilirsin birde ilk çocuğa 300 lira veriyorlarya onun içinde 144 arıyorsun adres veriyolar ordan alıyorsun çocuğun kimliği ile birlikte
Ha işte ben o parayı soruyorum ikinci cocuk benim 400 olması gerek 144 u aramam lazım o zaman

herkese günaydın

denizcim canım iyiyiz bizde ne yapalım 2 gündür gaz sancımız başladı nasıl kıvranıyor kızım anlatamam ben menü dılına pek çıkmadım ama sanırım baharatlı yemeklerde gaz yapıyor nasıl kıvrandı kızım anlatamam yaa o ağladı ben ağladım çok üzüldüm nasıl yedşm o baharatlı yemekten diye:KK43:
Kac gunluk oldunuz leylacim.gaz icin rezene ve kimyon cayi yapip kendin icebilirsin cok iyi geliyormus ve sut yapiyormus

Kızlar Gülay arkadaşımız( @DuruveAnnesi ) dün gece apar topar tekrar ameliyata alınmış hepinizden dualarınızı bekliyoruz tekrar bir sıkıntı yaşanmasın tez zamanda iyi olsun diye :KK43: bende bu sabah öğrendim üzmemek için buraya da yazmamış :KK43:
Hamile duaları ve biz yeni annelerin dualarıyla destek verelim
Ahhh canim insallah onemli biseyi yoktur,Allah evlatlarina bagislasin

Teyzeler biz dogdukk...
su an yeni yeni uyusuklugum gecti yatiorum ama agrilarim var:KK43:
bebisimizde iyi her sey ruya gibi bu kadar tatli bir bebis beklemiyordum hala bakip bakip bu melek bizim mi diyorum inanamiyorum...
o kokusu o teni Allahim cildiricam:)
emzirme konusunda da biraz zorlaniyorum ama denemeye devam..ins iyi oldugmda detaylica anlatirim herseyi :)

Gözün aydin canm

Back
X