• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aman ne bileyim lohusa halini atlatamadım üzerimden léyla birde gelen giden canimı cok sıktı annem yanımdaydı o ayrı canımı sıktı annemin gittiği gün kayınpeder geri geldi o mahvetti beni kovacak duruma geldim o gideceği gün eşimin erkek kuzeni geldi eşimle girdik birbirimize o kadar çok anlayışsız insanla dolu ki çevrem iyice psikolojim bozuldu Allah var eşim çok destek oluyor yemekte temizlikte çocuklara bakmakta ama sadece bunlar yetmiyor ruh halimi anlamiyor :KK43:
canım bnim çok sıkıntıya girmişsin ya :(

Arkadaşlar merhaba,

Dün akşam saat 8 gibi kemal Efe'm doğdu. Kendi sancılarım başladı, sabaha karşı gün içinde de devam etti... Son saniyeye kadar herşey çok güzel ve çok rahattı... Kafası çıktığında yırtığım bile yoktu ... Ancak sonra omuzu sıkıştı ve kabus gibi Dakikalar yaşadık... Çok şükür hayata döndürdüler , şu an yoğun bakımda... Dualarınızı eksik etmeyin... Oğlum 5 kilo 60 cm, koğuş ağası gibi yatırıyor yoğun bakımda :)))
@folik @meltemcivil @Dekalpy ve okuyamadım etiketleyemediğim diğer arkadaşlar :KK200:
:nazar:
Maşallah gözünüz aydın

Maşallah çoğunuz doğurmuşsunuz gelen gidenden giremiyorum doğum yapmış olanları tebrik ediyorum hayırlı evlat olsunlar bekleyenlerede en kısa sürede güzel doğumlar dilerim benim oğlum çok gazlı şuan gazıyla uraşıyorum kimyon rezene anason yediklerime dikkat ediyorum fakat gazman gibiyiz gündüz uyuyor gece bağırıyoruz dr ve sağlık ocağıda gaz için birşey vermiyor ne kadar sürer böyle bilmiyorum birde galiba lohusa sendromu yaşıyorum durup durup ağlıyorum hala inanamıyorum kucağıma aldığıma ve doğumumu unutamıyorum çok güzeldi

Back
X