Ohh sefanız olsunSelam arkadaşlar bir süredir taşınma telasindan giremiyorum umarım bebislerin keyfi yerindedir tabi annelerinin de :)) bizim doğalgaz henüz açılmadı o yüzden bir haftadır kV de kalıyoruzsağolsun benle kızıma prensesler gibi bakıyor bi de oda yapmış bize takılıyoruz :)
 Cnm bnm bu arada hayırllı olsunn yeni evinizde bebegniZle ağZınızın tadıyla mutlu zamanlarınız olsun hep
Cnm bnm bu arada hayırllı olsunn yeni evinizde bebegniZle ağZınızın tadıyla mutlu zamanlarınız olsun hep  az saydırmamıştık sizin müteahite
 az saydırmamıştık sizin müteahite

ama ilişki için 6 hafta dolmasını bekledik
ama ilişki için 6 hafta dolmasını bekledik dinimizce de kanaman bitse dahi 40 gün beklemek lazım sağlık için bunun nedeni de
dinimizce de kanaman bitse dahi 40 gün beklemek lazım sağlık için bunun nedeni de neden olmuş peki
 neden olmuş peki 

bende güveniyorum kendime yaptırırım çok rahat ama annecim sağolsun geliyor banyo günlerimizde yardım etmek istiyor :))
bende güveniyorum kendime yaptırırım çok rahat ama annecim sağolsun geliyor banyo günlerimizde yardım etmek istiyor :))

iyice algıları açıldı çok acayip bzimki de her yeri inceleyecek illa , gözler fıldır fıldır gezmek istiyor. Gezenti taktık adını tam yay burcu oldu yükselen de yay tutamıcam bu kızı evde
iyice algıları açıldı çok acayip bzimki de her yeri inceleyecek illa , gözler fıldır fıldır gezmek istiyor. Gezenti taktık adını tam yay burcu oldu yükselen de yay tutamıcam bu kızı evde