tavsiyem işlem sonrası mutlaka soğuk uygulama yapılmasını iste bana geç yapıldığı için bir sürü ağrı kesici almak zorunda kaldım:Sbizim topiğimiz neden bu kadar sessiz acaba?daha önce denemesi olan arkadaşlar varsa aramızda rica etsem yumurta toplama işlemi ağrılı bir işlem midir? tavsiye edecekleri bişey varmıdır?
Hosgeldin canim.. Neden ağrılı oldu islemin bayiltip yapmadilarmimrb ben yeni katıldım aranıza ve salı günü yumurta toplama işlemi gerçekleşti ve ihmalkarlık yüzünden ağrıdan ölüyorum sandım :S
işlem sırasında baygındım ama sonrasında yumurtalıklarımda kanama oldu girdikleri yerlerden soğuk uygulama yapılsaydı kanama hafif bi sızıntıyla kalıcaktı ama yapmadılar beklettikleri oda da sıcaktı kanama biraz artınca çok yoğun ağrı çektimHosgeldin canim.. Neden ağrılı oldu islemin bayiltip yapmadilarmi
Gecmis olsun canim ya üzüldüm insallah cektigin aciya deger bebisine kavusursunişlem sırasında baygındım ama sonrasında yumurtalıklarımda kanama oldu girdikleri yerlerden soğuk uygulama yapılsaydı kanama hafif bi sızıntıyla kalıcaktı ama yapmadılar beklettikleri oda da sıcaktı kanama biraz artınca çok yoğun ağrı çektim
Canım bende yarın sabah doktora gidecem, yarın 21 günüm.evet canim kullandim.adetimin 21.gunu basladim lucrine. bi kutu aldim ben artti bile.bence baslangicta bir kutu al.48 lira ozel olarak aliyosan lucrinin fiyati.ama raporluysan daha uygun olur canim.
Ben adet olmayi bekliyorum aralik 10 gibi olucam insallah. Senin ne sıkıntın var. Kac yumurta toplandi. :)inş sen hangi aşamadasın
Geçmiş olsun canım.işlem sırasında baygındım ama sonrasında yumurtalıklarımda kanama oldu girdikleri yerlerden soğuk uygulama yapılsaydı kanama hafif bi sızıntıyla kalıcaktı ama yapmadılar beklettikleri oda da sıcaktı kanama biraz artınca çok yoğun ağrı çektim
sperm azlığı :s 12 yumurta toplandı 9u döllendi 6sının durumu iyi gidiyomuşBen adet olmayi bekliyorum aralik 10 gibi olucam insallah. Senin ne sıkıntın var. Kac yumurta toplandi. :)
tsk ederim çok şükür geçti sadece ilaçlardan sanırım karnım şiş sanki adet olucam :s sen hangi aşamadasınGeçmiş olsun canım.
Cok iyi trasfer ne zamansperm azlığı :s 12 yumurta toplandı 9u döllendi 6sının durumu iyi gidiyomuş
Bakildi onlara canimda sonucu anlamadim, sonuc araligi negatif mi ne yaziyo benim sonuc pozitif yanlis hatirlamiyorsamkizamikcik virusu canim.gebelikten once mutlaka testinin yapilmasi gerekirmis.bagisiklik varmi yokmu ona bakiyolar.eger yoksa bagisikligin asi yapip tedavini bi ay erteliyolar.
Canim hayirli olsun oncelikle.pozitifse bagisikligin var demektir. Asi vurunmana gerek yokBakildi onlara canimda sonucu anlamadim, sonuc araligi negatif mi ne yaziyo benim sonuc pozitif yanlis hatirlamiyorsam
Canim heyecan ne durumda.bizim topiğimiz neden bu kadar sessiz acaba?daha önce denemesi olan arkadaşlar varsa aramızda rica etsem yumurta toplama işlemi ağrılı bir işlem midir? tavsiye edecekleri bişey varmıdır?
berbat bi durumdayım canım yaa. sinirlerim bozuk.korkuyorum tedirginimCanim heyecan ne durumda.catlatma igneni vurundunmu
çok geçmiş olsun canım.inşallah çektiğimiz tüm sıkıntılara değertavsiyem işlem sonrası mutlaka soğuk uygulama yapılmasını iste bana geç yapıldığı için bir sürü ağrı kesici almak zorunda kaldım:S
nerde yaptırıyosun bilmiyorum ama eczanede yoksa bile depodan getirtirler canım.ben 21. günü başladım ve bugün sonlandırdım.yani adetten sonraki süreçte de kullandım. benim cuma günü yumurta toplanacak. darısı sana:)Canım bende yarın sabah doktora gidecem, yarın 21 günüm.
Peki Lucrin eczanede kolay bulunabilir ilaç mı. Benim rapora ilave edilmiş yarın kontrole gidince recete edilecek.
Birde sormak istediğim Lucrin adet başlayana kadar mı kullanıyorsun.
Sen hangi aşamaya geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?