2015 Aralık tüp bebek

agzin bal yesin emi senin:) persembeye cok sartlamistim kendimi eger ki bi cesaret gelirse carsamba yaptiririm.insallah sonucumda senjn gibi pozitif cikar da hep birlikte seviniriz:)
Çok sevinicem hepiniz için o resimdeki güzel bi Kızın bi de yakışıklı oğlun olsun inş :)[/QUOTE]
insallah canim.ikiz olsun bi kiz bi oglan olsun:)

[QUOT="elffth3, post: 44059890, member: 720584"]Ben bugün dayanamadım kan testi Yaptım sonuççççç 58 :))))[/QUOTE]
Hayirli olsun canm Rabbim tamamina erdirsin. Hadi maşallah grubumuzun hamişleri artiyor

Sana hangi gün söylediler test için? Bence yaptır çıkma ihtimali yüksek idrar değil kan yaptır yaptıracaksan eğer idrar moralini bozmasın
Ben 3 aralikta transfer oldum 15 ini söylediler yani yarın ama dayandim bu güne kadar hiç yapmadım ve çatlıycam artık. Eşimde yurtdisina gitti 1 günlük hem supriz mi yapsam diyorum hem de olmazsa tek başıma yikilmaktan korkuyorum işte

Valla 2 türlü de haklısın Cnm ben olsam dayanamazdım :)))

Arkadaşlar merhaba,
Ben daha önce yazmıştım.. Bende bu ay tedaviye başlayacağım diye.. Reglim 1 hafta erken geldi.. Fsh 40 tan 18 e düşmüş.. LH da 10 dan 5'e Prolaktin 22 den 9,96 E2 de 58 çıktı.. Hesapladım Aralığın 29 u gibi tekrar regli olcam.. Kürlere devam edeyim belki Hormonlarım biraz daha düşer de öyle tedaviye başlarım.. Hala Aralık ayı sınırları içerisindeyim yani.. Bu arada Testleri pozatif çıkanların Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Test gününü bekleyenlere Allah sabır ve olumlu sonuçlar verir inşallah..

Bugün emriyolog arayacak 6tane dollenmis yumurta var kalitelerini soyleyecek cok grginim sabaha kadar kaabuslar gordum cok korkuyorum ya iyi kalitede cikmazsa die ne olur dua edin saat1de arayacak saniyeler bile gecmiyor sanki

Bugün emriyolog arayacak 6tane dollenmis yumurta var kalitelerini soyleyecek cok grginim sabaha kadar kaabuslar gordum cok korkuyorum ya iyi kalitede cikmazsa die ne olur dua edin saat1de arayacak saniyeler bile gecmiyor sanki
Icini ferah tut canim bol bol dua et.dun gecede ben uyuyamadim yumurtalarim nasi toplancak die oysaki korkulacak bisey yokmus

sonuc ne olursa olsun hakkinda hayırlısı boyleymis diye dusun olurmu. Bende ptesi kntrole gidecem. 4 yumurta var suan ignelere devam ediyorum bakalim canim bizim kide kesin degil sonucu gorecez :)
en azından sızın ıyı kotu alternatıfınız var benım baska alternatıfım yok bugun gıttım e2 40 dan 88 cıkmıs sagdakı yumurta 10mm den 12,8 mm olmus bugun ıgnenın 11 gunuydu bakalım carsamba cagırdılar pek umudum yok bakalım hayırlı olur ınsallah herkez hepımız ıcın senınde ınsallah ıyı olur arkdasım ve olumlu sonuclar alman dıleyle

canım o kaygıyı hergün yaşıyorsun ve haklısın her sabah heyecan ve korku içinde bekliyosun müjdeyi alıncada diğer günü düşünüyosun kısır döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…