- 26 Nisan 2012
- 302
- 121
- 73
- Konu Sahibi muhendisim
-
Hoş geldin Aramıza canımMerhabalar! 25 yaşındayım, boyum minicik, 150 :) Kilom Bu sabah tartıldığıma göre 52. 2014'ü bazı özel sebeplerle kötü bitirdim ancak 2015'i her anlamda çok iyi geçirmek istiyorum ve kişisel projelerimden biri de çıtı pıtı bi hatun kişisi olmak. Yeni yıl ve radikal kararlar işte malum. Daha önce de girişimlerim oldu ancak başarıyla sonuçlanmadı bir süre sonra sıkılıp bıraktım. Kilom aşırı değil biliyorum ama ince kemikliyim olduğumdan fazla görünüyorum ve fit olmak istiyorum. Elimde ablama ait doktorun verdiği diyet listesi var, hani şu açlıktan öldürmeyecek sağlıklı olanlarından :) Onu yapıp yaptığım sporu yazıcam her gün. Hedef kilom yok şuan. Nisanda doğum günüm var o gün güzel görünmek istiyorum. Her hafta tartılıcam böyle. Günlüğüme beklerim. Herkes için güzel bir yıl olsun inşallahhh :)
Çok teşekkür ederim :) Valla o listeye göre 2 porsiyon meyve vardı akşamları ben de canım istemediğimden tek posiyonda kaldım. Tavsiyen için çok teşekkür ederim göz önünde bulundurucamÇok güzel spor yapıyorsunuz tebrik ederim umarım güzel olur herşey sizin için ama bence akşam meyve tüketmeyin akşam karnınız acıkırsa ufak bir kase yoğurt yada süt içerseniz daha iyi olacaktır :)
1 ayda 8 kilo? Canım bence aşırı kilolu olsan kolay olabilir. İddia süpermiş ama şunu 2 ay yap bence dolap yenileme fırsatını kaçırmanı hiç istememMerhaba25 yaşındayım 165 cm boyum. 62 kiloyum. İdeal kilom 55. Dün eşimle iddiaya girdik eğer şubat 1 e kadar 54 kilo olursAmmm dolabımı yeniliyecek ben bu hafta sonu şehir dışına gidiyorum. Pazartesi başlayacağım ama hafta sonu da dikkat edicem ) şimdi düğüne gidiyorum zaten koşturmacadan yiyemem ) pazartesiden itibaren her gün yazacağım ben de hepimize kolay gelsiiinnn
İnşallah canım. Olsun bi daha o rakamı görmeyeceksin öyle düşün.bende rejime başladım boy 170 kilo 75.200 ben 69-70 im diye düşünüyordum arkadaşım en az76 sın deyince tartıldım ve acı gerçekle karşılaştım şişmanım ve acilen zayıflamalıyım ilk iş baskül aldım
birlikte zayıflarız inşallah
bugün 73.700 kğ geldim rejime devam. motiven için tşk. hep beraber başaracağız pes etmek yokİnşallah canım. Olsun bi daha o rakamı görmeyeceksin öyle düşün.
vaaay süpersin? ne zaman başlamıştın???bugün 73.700 kğ geldim rejime devam. motiven için tşk. hep beraber başaracağız pes etmek yok
02/01/2015.....75.200vaaay süpersin? ne zaman başlamıştın???
1 günde ha?? Çok sevindim senin adına. 1.5 kilo yu ben 15 günde veririm o da çok kasarsam.02/01/2015.....75.200
03/01/2015....73.700
adet sonrası başladım sanırım ödemde vardı ama yinede sevindim yarın bakalım kaç olacak
koşu bandında 5 te 32 dk 2.5 km yürüdüm yediklerime de dikkat ettim
1 günde ha?? Çok sevindim senin adına. 1.5 kilo yu ben 15 günde veririm o da çok kasarsam.evet ödem olabilir. Metabolizman da hızlı olabilir. Valla bravo!
Benim de hedefim nisan :) nisanın başlarında doğum günüm var. Yok vazgeçmeyelim yaa senin de fazla yokmuş. Ben de 43 olmak istiyorum boyum kısa kaldırır. Bi de zayıf olmak nasılmış görmek istiyorum. Tabi şart değil o kilo. Kendimi beğendiğim kiloda kalırım. Ama yavaş vereceğim için 3 ayı gözden çıkardım ben de. Bu sefer kararlıyım ben de. Bi de defter tutuyorum yediklerimi yazıyorum tavsiye ederim. En ufak şeyleri bile yazınca insan yemek istemiyo zaten. Sadece 3 ay dişimizi sıkıcaz. Çok uzun değil aslındabenim 12.700 fazlam var kiloya göre de kayıp artabiliyor senin pek kilon yok zaten bende nisana kadar vermek istiyorum inş. vazgeçmem aman boşverler le bu hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?