2015 Benim yılım olsun :)

Demek annesin :) ne kadar güzel Allah bağışlasın. Senin de vereceğin aşırı kilo yok 3 ay iyi bi süre senin için de. Valla canım liste üzerinde yazmıyo da ablama sordum 1600 falandı diyo. Belki benim için biraz daha azı gerekiyo olabilir ablam çok daha kiloluydu çünkü. Ama şimdilik memnunum rejimden. Çünkü acıkmıyorum ve zararlı bişey de yemiyorum. Aç kalmaya dayanamıyorum ben cidden. Öyle bi diyeti uzun süre de sürdüremem bıkarım daha çok yerim. Böylesi şimdilik iyi. Bir hafta sonra tartılıcam. Fark varsa devam yoksa biraz kısmalara gidicem işte. Acelem yok :)

Sen kaç kalorilik diyet uyguluyosun? Burda bi günlüğün var mı? Ben siteyi tam çözemedim de.

Sen kaç kalorilik diyet uyguluyosun? Burda bi günlüğün var mı? Ben siteyi tam çözemedim de.
sabah peynir (kibrit kutusu kadar bile değil), 3 zeytin, tadımlık sucuk, domates biber salatalık şekersiz çay
öğlen elma
akşam 1 kase mercimek çorba, 2 zeytinyağlı sarma, salata tadımlık turşu ------finish
8 bardak su 3 bardak yeşil çay 2bardak çay
30 dk. spor
kalorisi seninkinden az gibi
topiğim yok dün üye oldum zaten dün benim için bayağı milad olmuş

Evet azmış benimkinden bayağı. Ya evet karar verince insan hep ona göre harekete geçiyo. Ben de mehmet özün siz diyettesiniz kitabını aldım kütüphaneden onu okuyorum motivasyon olsun diye fotolara videolara falan bakıyorum. Çok eskiden beri üyeliğim var buraya. Hatta ben bi ara 58.5 kiloydum arada diyetle dikkat etmelerle verdim ama çok uzun süreçte. Bu site eğer sık girersen cidden yardımcı oluyo. Zaten utanıyo insan bugün deliler gibi yedim demeye. o zaman üyeliğin de diyetin de hayırlı olsun canım. :)

Arkadaşlar yoldayım ben gece 1 de inicem.. Şarjım bitiyor yazamam sanırım daha.. Yarın görüşürüz

02/01/2015.....75.200
03/01/2015....73.700
04/01/2015....72.600
vaaay süpersin süper yaa maşallah diyorum Bırakmazsın bence sen de bu gazla. Nazar değmesin aman boncuk da koyayım

Arkadaşlar yoldayım ben gece 1 de inicem.. Şarjım bitiyor yazamam sanırım daha.. Yarın görüşürüz
canım hayırlı yolculuklar sana da. Allah'a emanet ol

Bir gün daha bitti. 2 lt suyumu içtim. Leslie ile 3 mil yaptım. 3 bardak yeşil çay içtim bugün. Mehmet Öz'e göre 3 ay boyunca günde 3 fincan yeşilçay bel çevresini %5 oranında azaltıyomuş. Bilginize
Sabah:
2 tk bal
1 bardak süt
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim ekmek

ara:
4 ceviz
1 porsiyon meyve

öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
4 yk sebze yemeği
5 yk yoğurt

akşam:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 tk yağ eklenmiş salata
1 bardak tuzsuz ayran
4 yk sebze yemeği

ara:
2 porsiyon meyve

Kızlaar öncelikle hepinize teşekkür ederim güzel bi yolculuk geçti tabi anca uyandım. Şimdi kepek ekmeğine 1 adet yağsız kaşarlı tost yapıyorum. Yanında da 1 bardak yağsız süt içicem. Bu sabah öğle karışık olacak akşama da fırında tavuk planlıyorum ama akşama net yediğimi atarım görüşürüZ

200 gr çok iyi bence bi günde canım. diyorum ya ben ayda 3 versem göbek atıcam. günde 100 gr a geliyo yani ortalama. ayın 8'inde tartılıcam.700 gr versem aşırı mutlu olurum. tartı da analog tartı ama bakalım az buçuk tahmin ederim zaten. Tebrik ederim canım 200 gr gayet iyi küçümseme bence.
Hadi bakalım çok sevindim sağ salim gelmene. Öğünlerin güzelmiş canım. ben de tüm günü not alıyorum akşama yazıcam. pek farklı değil günlerim birbirinden zaten.

Kızlar ben diyetisyene gitmiştim ve baya kilo vermiştim. Onun söylediği en önemli şey sakın her gün tartılma. Çünkü gün içerisinde vücudun su topladığı anlar oluyormuş. Bu yüzden de sürekli tartılmak doğru değilmiş. Her hafta aynı gün tartılın demişti. Paylaşmak istedim bir de o bana diyet listesi vermedi. Sadece her öğün 1 dilim ekmek ye. Ve 6 yemek kaşığından fazla yemek yeme dedi. Bir de canın bir şeyi çok isterse yemeliymişsin. Ama tadınlık nefsin körelsin yetermiş hatırlarsam daha önemli bilgi paylaşırım

her gün tartılmak yanlış biliyorum da dayanamıyom

her gün tartılmak yanlış biliyorum da dayanamıyom
Canııımmm ya zararlı bir şey değil nasıl olsa.. Zayıflamana engel değil. Sadece motivasyonu engeller ve takıntı haline getirir. Ama öyle rahat ediyorsan da tartıl :)

Canııımmm ya zararlı bir şey değil nasıl olsa.. Zayıflamana engel değil. Sadece motivasyonu engeller ve takıntı haline getirir. Ama öyle rahat ediyorsan da tartıl :)
ben takıntı olsun istiyorum zaten yarın tartılıcam diye düşününce daha dikkatli davranıyorum bazı günler kilo vermeyebilir hatta allah korusun alabilirim bunu biliyorum. ilk defa bu kadar kilo aldım ve rejime başladım
canın istediğini ye azda olsa bana uymaz çünkü benim canım en zararlı şeyleri çekiyo(şerbetli tatlı hamur işleri)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…