- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi muhendisim
-
Şöyle her gün değil ama haftada 1 kendine 1 tane hamurişi ya da 1 adet şerbetli tatlı izni verebilirsin bence.. Hatta 1 hafta tartılmazsan bunu yiycem diye kendine ödül koy.. Ya o şöyle bir mantıkmış.. Diyelim canın baklava çekti. Belki 1 tane yesen yetecek ama yemedikçe daha çok istiyorsun ve dayanamayıp yediğin andan 3 tane yiyorsun.. Benim diyetisyen boşuna fazla yemiş oluyorsun diyorduben takıntı olsun istiyorum zaten yarın tartılıcam diye düşününce daha dikkatli davranıyorum bazı günler kilo vermeyebilir hatta allah korusun alabilirim bunu biliyorum. ilk defa bu kadar kilo aldım ve rejime başladım
canın istediğini ye azda olsa bana uymaz çünkü benim canım en zararlı şeyleri çekiyo(şerbetli tatlı hamur işleri)
canım tatlı çektiğinde bir arkadaş tarçınlı çay iç demişti şimdilik onu içiyorum. Dediğin mantıklı 70 in altına inince küçük bir ödülü hakedecemŞöyle her gün değil ama haftada 1 kendine 1 tane hamurişi ya da 1 adet şerbetli tatlı izni verebilirsin bence.. Hatta 1 hafta tartılmazsan bunu yiycem diye kendine ödül koy.. Ya o şöyle bir mantıkmış.. Diyelim canın baklava çekti. Belki 1 tane yesen yetecek ama yemedikçe daha çok istiyorsun ve dayanamayıp yediğin andan 3 tane yiyorsun.. Benim diyetisyen boşuna fazla yemiş oluyorsun diyordu
akşam bende tavuk çorbası , turşu(azıcık abarttim) 2 kaşık sade makarna yedim ben de günü kapattımKızlar akşam da fırında hiç yağ koymadan tavuk yaptım. 1 dilim göğüs eti yedim. Birazdan da yeşil çay içip günü kapatırım :)
Turşu kilo yapmaz bence :)akşam bende tavuk çorbası , turşu(azıcık abarttim) 2 kaşık sade makarna yedim ben de günü kapattım
ama ödem yapıyor vücut su tutuyorTurşu kilo yapmaz bence :)
evet menü uygulanabilir. ben aç kalamıyorum thomson. zaten uzun süre aç kalsam deli gibi bişeylere saldırıcam daha kötüye gidecek o yüzden böylesi daha iyi. yavaş ama istikrarlı. tatlı krizlerini aşman iyi olmuş canım. tarçını ben de duymuştum çok. şeker seviyesini dengede tutuyomuş. eminim onun faydasını görüyosundur. evet yaa turşuda çok tuz var. ben yemekte annemle babamın önüne doğru ittiriyorum onu direkt yemeyeyim diyemühendisim senin menünü beğeniyorum 70 altına bir ineyim uygulamayı düşünüyorum. ben de 4 günü tamamladım tatlı krizi falan yaşamıyorum artık cumadan sonra bende haftada bir tartılacamturşuyu keseyim artık
ay inşallahhh inşallahbenim ilk hedefim ayın 15 ine kadar 70 in altına inmek3 aya kadar da artık hedefe varırız
off geçen yıl ben aynı durumdaydım. Kilo aldım ben üstelik. Temmuzda sınava girdiğimde 54.5 kiloydum. Ama hiç dikkat etmiyodum yediklerime de. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Dikkat ediyosun sonuçta verirsin bence.Kızzlaarr Merhaba. Ben sabah kandil simitinin çörek otlu olanından yedim 1 adet. Öğlen de yumurta haşladım beyaz peynir yedim. Ama ben 2 ay önce işi bıraktım. Kpss hazırlanmak için. Şimdi tek aktivitem ders çalışmak, hareketsizim. Eve yardımcı geliyordu, bu haftadan itibaren onu almıycam. Kendim temizlik yapıyım diye.. Umarım bu hareketsizlikte kilo verebilirim..
Akşam da yağ koymadan makarna haşladım. Çok az ama. Bir de ton balığı kattım. Bugün güzel geöKızzlaarr Merhaba. Ben sabah kandil simitinin çörek otlu olanından yedim 1 adet. Öğlen de yumurta haşladım beyaz peynir yedim. Ama ben 2 ay önce işi bıraktım. Kpss hazırlanmak için. Şimdi tek aktivitem ders çalışmak, hareketsizim. Eve yardımcı geliyordu, bu haftadan itibaren onu almıycam. Kendim temizlik yapıyım diye.. Umarım bu hareketsizlikte kilo verebilirim..
umarım yaaa.. Alakasız da atandın mı bari.. Ben korkuyorum o kadar her şeyi göze alıp işi bıraktım. Umarım değer.. Neyse konumuza dönelim de bugün kötü geçti ya toplamda 1200 cal aldımoff geçen yıl ben aynı durumdaydım. Kilo aldım ben üstelik. Temmuzda sınava girdiğimde 54.5 kiloydum. Ama hiç dikkat etmiyodum yediklerime de. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Dikkat ediyosun sonuçta verirsin bence.
ben 1600 alıyorum canımAkşam da yağ koymadan makarna haşladım. Çok az ama. Bir de ton balığı kattım. Bugün güzel geö
umarım yaaa.. Alakasız da atandın mı bari.. Ben korkuyorum o kadar her şeyi göze alıp işi bıraktım. Umarım değer.. Neyse konumuza dönelim de bugün kötü geçti ya toplamda 1200 cal aldım(
Umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olur.. Yurt dışı güzel fikirben 1600 alıyorum canımben 86 aldım atanamadım. Ama bizim puanlarımız yüksek. Çok bozulmuştu moralim açıkçası. Ama her işte bi hayır vardır. Sonradan bazı ailevi durumlardan dolayı fikrimi değiştirdim. Yurtdışına gitmek istiyorum çalışmak için. İngilizce çalışıyorum ben de. Ve kendimi her yönde iyileştirmeye çalışıyorum.
sandviç hazırlayabilirsin akşamdan? Buzdolabına koy sabahları zamanın yoksaselammmmmm
ben de bu aralar diyete gireceğim çünkü düğün var iki ayda topladım topladım...
bugün akşam yemeğini erken yedim şu saat itibariyle başladım diyete, yarına bırakmadan.
ama ben çalışıyorum sabah ilk işim simit alıp yemekçok erken gidiyorum saat 6 buçukta ayaktayım.8 buçuk gibi bişiler yiyorum.simit yerine ne yiyebilirim akıl verin kızlarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?