2015 de Asker yolu gözleyecekler :(((

Hayırlıysa bitirsinler acemeliği canım çok zor bır süreç Allah yardımcımız olsun

nişanlım dün ilk defa telefonda ağladı ve buradan gitmenin bi yolu yok mu diye bana sordu... Bense hiç bişey yapamadım. Geçicek bunlar demekten başka. Allahım sabrımı daha kötü durumlarla sınamasın ama çok zorlanıyorum çok....

benimde erkek arkadaşım ilk telefonda konuştuğumuzda ağlamıştı kurtar beni aşkım diye. o kadar zordu ki elinden bişey gelmemesi Allah yardımcımız olsun alışırsın diyolar ama ben her uyandığım gün daha çok özlüyorum onu. 3 gün sesini duymadan uyudum çok zor hep yanınızda olan bir insanın mesafelerce uzak olması.. Allah sabır versin hepimize..

Ofiste olduğum için ağlamıyorum. Ama gözyaşlarım boğazıma düğümleniyor. Senin yazdığını okuyunca sanki kendi yaşadığım aklıma geldi. Tek olmadığımızı biliyorum. Geçecek inşallah bunu da biliyorum. Ama alışmak, alışmaya çalışmak inanılmaz zor. 1 hafta oldu. Şu an en çok özlediğim şey kokusu. Amin canım.. Allah hepimizin ama ilk önce onların yardımcısı olsun.

canım geçer diyorlar ama iste beklerken geçmiyor zaman.
Amin canım. Çok zor ama her kıza nasip olmazmış asker yolu beklemek. Bu siteye girip teselli ediyorum kendimi benim gibi hisseden insanları görünce. Gecicek elbet... Allah kavuştursun bu arada canım

Allah kavuştursun canım benim

Çok zor bir şeymiş buna dayanmak..Dün günümüz çok kötü geçti inşallah aynı sıkıntılar bugün devam etmez. 365 gün benzer şekilde geçecek muhtemelen. Burası bana da çok iyi geliyor. Kafam dağıldığı her an buraya giriyorum. Gün 24 saat ve inanılmaz zor geçiyor saatler, günler, onsuz olan her şey...

kızlar umarım bir an önce geçer bu zor günler.. bizim tahmin ettiğimden çok çok daha iyi geçiyor o yüzden bana 10 gün çabuk geçti gibi geldi.. diğer günler daha çabuk daha kolay geçsin hepimiz için inşallah..

Çok iyi anlıyorum canım Seni geçmiyor gibi zaman ama önünüzden kocaman bir engel kalkıcak avut kendini Bende öyle avutuyorum kendimi gecicek Allah ın izniyle

Harmony sevdiceğin burdurdan mı kıbrısa geçti?
genelde burdur oraya gönderiyormuş sanırım

teşekkür ederim canım arkadaşımm desteğin için.. Geçicek diye kendimizi avutmaktan başka çaremiz yok
Bu gün sesini bile duyamadım kayınvalideme gittim o gittiğinden beri ilk defa sanki o cıkıcakmıs gibi geldi çok zordu o evden onsuz çıkmak... Çok özledim azındam çıkan tek kelime bu başka.bir tanım bulamıyorum içimde kilere.. olan teselliler bile yetmiyor bazen böyle. Beklemekten ve duadan baska birşey gelmiyor elimden çok zor.

yok tatlım manisadan..daha geçmedi 15 günü var :) en çok manisa ve burdurdan gidiliyormuş kıbrısa evet.. senin de mi kıbrıs yoksa üzgün gibisin

Yok canım bizimde daha acemilik bitmedi belli değil bi haftaya belli olur ve inşallah kıbrıs olmaz
Sizin uzun dönem mi canım

Yok canım bizimde daha acemilik bitmedi belli değil bi haftaya belli olur ve inşallah kıbrıs olmaz
Sizin uzun dönem mi canım

yok canım kısa dönem.. zaten orada kalacağı 4 ay birşey.. biz çok sevinmiştik kıbrıs çıktığı için benim babam kıbrısta yaptı askerliğini.. biraz da onun anlattıklarından falan.. aslında çoğu açıdan rahat olur sadece telefon biraz pahalı olur.. gönlünüzde neresi varda orası olur inşallah.

İnsanın özlemi öyle kuvvetli oluyor ki teselliler yetmiyor. Teselliye gücü de kalmıyor. Dediğin gibi canım beklemek, sabretmek, dua etmekten başka çaremiz yok. Onları Allaha emanet ettik. Bundan sonra sadece bekleyeceğiz....

Evet canım bizi bizden başka kimse anlayamaz. Geçer kelimesine sığdırıyorlar o kadar özlemi. Allah kavuştursun canım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…