2015 de Asker yolu gözleyecekler :(((

Ay inşallah geçer canım.ne uyku ne yemek var bende.saat 5 oldu mu gözümü açıyorum. bugün 4.gün ve ben çok zorlanıyorum şimdiden.

Ay inşallah geçer canım.ne uyku ne yemek var bende.saat 5 oldu mu gözümü açıyorum. bugün 4.gün ve ben çok zorlanıyorum şimdiden.
Hişşşşşşttttt kötü düşünmek yooookkkk Sevdiceğin senîn yemek yemediğini bilse ne kdr üzülürdü öyle değil mi? Biliyorum senin elinde olan bişi değil ama kendini zorlaman lazım bitanem.. Çalışıyomusun? Çalışıyosan 2 katı çalışmaya bak, ben ilk ay arkadaşlarımdan ekstra hasta alıyodum yada haftasonu nöbetlerini alıyodum sırf bişilerle meşgul olabiliyim, kafamı dağıtabiliyim diye.. El işleriyle uğraşmayı çok severim, evde örgüler örüyodum, keçelerden bişiler yapıodum.. Ki hala yapıorum Anlatabiliyomuyum kuzucum? Çok şükür sesini 1dk dahi olsa duyabiliyosun.. Bu okdr büyük bi nimetki Bak çok güzel bi haftasonu başladı çık dışarı, gez dolaş yada evde bnm gibi temizlik yap Hadi amaaaaa convergenceeeeee kaldır totoyuuuu Telefonunuda yanından sakın ayırma

Teşekkürler canım :) avukatım çalışıyorum zaten iş yüküm inanılmaz fazla.ama iş veririm çok düştü nişanlım gittiğinden beri.pazartesi tüm işlere sarılma kararı aldım. Perşembe günü şehirdışından arkadaşım geldi onunla ilgileniyorum ama herkesle ortak konum askerlik.ben güçlü sanırdım kendimi ama o söz konusu olduğunda güç falan hikaye oluyor.şu acemilik bitse rahat edeceğiz de..daha yeni başladı..sizin kaç gün oldu? Ne güzel sen rayına oturtabilmişsin bişeyleri inşallah tez zamanda ben ve benim gibi olan arkadaşlarım da oturtur.

Ben artık saymıyorum bile tatlımŞimdi sen söyleyince baktım 252günümüz kalmış.. Allahın izniyle geçiyo günler.. İnan bana çalışmak ve bişeylerle meşgul olmak insana daha iyi hissettiriyoNe güzel arkadaşında gelmiş birbirinize destek olursunuz Bende nişanlımla 7/24 beraberdim o gitmeden evvel.. O gidince yalnız kaldım.. Ev arkadaşım falanda yok, iş dolayısıyla ailemin yanında değilim Hastanedeki arkadaşlarımın hepside evli barklı çoluklu çocuklu insanlar.. Dolayısıyla o zor günleri burdaki kızların desteğiyle atlattımSende atlatıcaksın bitanem.. Azıcık sabır.. Sen güçlü bi kızsın

Kızlar ben de erkek arkadaşımı salı günü Burdur'a gönderdim. Acemilikten sonra usta birliği için İstanbul' a gidecek. Kısa dönem askerliği, fakat daha önce hiç ayrı kalmadık. Hayatımın en zor dönemlerinden birini yaşarken sevdiceğimi askere göndermekte çok zor oldu. Buradan birbirimize destek oluruz umarım

Allah kavuştursun tatlım.. Benim sevdicekte burdurda

Allah kavuştursun canım her iki tarafa da sabır versin inşallah. Ustası da iyi rahat yere çıkmış canım su gibi akar inşallah zaman

Amin tatlım. Tüm askerlerimizi Rabbim sağ salim sevdiklerine kavuştursun. Günde 3-4 dakika bile konuşabilmek insana güç veriyor.
İlk zamanlardaki o 3-4dakika herşeye bedel oluyo yaaa Ben hayat buluyodum 3 dakika konuşmamızla Çok şükür aştık o günleri.. Şimdi tartışıyoruz bile

Allah kavuştursun canım her iki tarafa da sabır versin inşallah. Ustası da iyi rahat yere çıkmış canım su gibi akar inşallah zaman
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İlk hedef yemin töreni :) bir engel çıkmazsa yemin töreninde görücem inşallah askerimi

İlk zamanlardaki o 3-4dakika herşeye bedel oluyo yaaa Ben hayat buluyodum 3 dakika konuşmamızla Çok şükür aştık o günleri.. Şimdi tartışıyoruz bile
Öyle valla canım ekranda numarayı görünce kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Soracağım her şeyi unutuveriyorum. Sesi üzgün gelecek diye ödüm kopuyor. Çok şükür iyi şimdilik. İnşallah ben üzülmeyeyim diye iyiyim demiyordur.

Şapşala dönüyosun dimi tatlım? Kafanda kuruyosun bunu sorucam, şunu söyliycem diye ondan snra o tlf bi çalıyo kalbin güm güm güm atıyo, elin ayağına dolaşıyo vee bütün herşey aklından uçup gidiyoİnşallah iyidir fıstığım yaa burdurda bi arkadaşımız acemiliğini yapmıştı, rahat diyodu.. Çok fzla sıkmıyolarmış.. Sadece biraz soğuk oluyomuş ama şubat ayında türkiyede neresi sıcakki? Bnm nişanlım alayda değil, askeri gazinoda allaha çok şükür o da rahat

Allah kavuştursun tatlım. Şimdiden teskeresini alacağı günlerin hayalini kuruyorum. İnşallah askerden sonra istemeye gelecekler. Çok heyecanlıyım biran önce bitsin şu askerlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…