2015 de Asker yolu gözleyecekler :(((

Allah kavuştursun tatlım. Şimdiden teskeresini alacağı günlerin hayalini kuruyorum. İnşallah askerden sonra istemeye gelecekler. Çok heyecanlıyım biran önce bitsin şu askerlik
Amiiiin tatlımm.. Ayyy ne güzel bak dönüşte harika adımlar atıcakmışsınız:)) bu süre zarfında bol bol çeyiz alışverişi yap öyleyse, inanılmaz rahatlatıcı bişi:) ben bnmki gittiğinden beri kendimi çeyize verdim allahın izniyle düğün nezamana peki tatlım?

Askerden dönünce birikim yapıp seneye bahar gibi düşünüyoruz canım. Haklısın ben bol bol alışverişe vereyim kendimi

Çok teşekkür ederim canım arkadaşım desteğin için.inşallah alışırım ve geçer gider bu iğrenç yıl...

Çok teşekkür ederim canım arkadaşım desteğin için.inşallah alışırım ve geçer gider bu iğrenç yıl...
Geçip gidicek tatlımmm geriye dönüp baktığınızda vaaaay beee ne günlerdi diyceksiniz:) ileride çocuklarımıza anlatıcağımız hikayeler biriktiriyoruz, nekadar şanslıyız bu anlamda öyle değilmii

Haftasonu ya bişi yapmıyorlarmis rahat konuştuk bugün seninki de uzun konuşur belki tatlim
Dün çok rahat değildi canım yani sıra oluyormuş daha çok o yüzden konuşmadı kapatmak zorunda kaldi. Kiz sanki aylardır duymadım sesini her aradığında kalbim öyle bi atıyor kiiiii

Dün çok rahat değildi canım yani sıra oluyormuş daha çok o yüzden konuşmadı kapatmak zorunda kaldi. Kiz sanki aylardır duymadım sesini her aradığında kalbim öyle bi atıyor kiiiii
Her arayışında ilk defa konuşuyormuşsun gibi oluyor demi kuzum? 2-3 dakika konuşsak kar sayıyorum ben zaten hemen kapatmak zorunda kalıyor

Her arayışında ilk defa konuşuyormuşsun gibi oluyor demi kuzum? 2-3 dakika konuşsak kar sayıyorum ben zaten hemen kapatmak zorunda kalıyor
Aynen bebeğim kapatana kadar kalbim öyle bi atıyor ki ne konuşacağımı şaşırıyorum ben ne oldu diyene kadar kapatıyo zaten. Çok sıra oluyormuş en fazla 3 bucuk dakika konusabildik. Sanirim herkeste durum ayni

Aynı tatlım. 2 gündür 11 buçuk gibi arardı bugün ses soluk çıkmadı. Telefon elimde sürekli, hala alışamadım telefona mesaj gelince o atmış gibi heyecan yapıyorum

Aynı tatlım. 2 gündür 11 buçuk gibi arardı bugün ses soluk çıkmadı. Telefon elimde sürekli, hala alışamadım telefona mesaj gelince o atmış gibi heyecan yapıyorum
Müsait olamamıştır belki canim arar mutlaka. Kiz bende öyleyim atamayacagini biliyorum ama istemsiz şekilde umutlanuyorum sonuç hüsran hiç gündüz aramadı kız beni akşam arıyor genelde

Müsait olamamıştır belki canim arar mutlaka. Kiz bende öyleyim atamayacagini biliyorum ama istemsiz şekilde umutlanuyorum sonuç hüsran hiç gündüz aramadı kız beni akşam arıyor genelde
Bizim de akşama kaldı herhalde tatlım. Daha 1 hafta bile olmadı nasıl bitecek bu şafak

Kısa dönem miydi canım sizinki o kadar çok şafak sayan var ki karıştırıyorum. Aynen bebeğim hiç sorma bende onu düşünüyorum daha iki gün olmuş 12 ay nasıl geçecek
Kısa dönem bizim ki kuzum . Ama askerimin işi zor babası hasta aklı hem bende hem de babasında. Uzun dönem olsa onun için çok zor olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…