- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Selin KORKMAZ
-
Sıkıldıkça yazabilirsin dinlerim seni zevkle. Benim erkek arkadaşım da cumartesi günü gidiyor cevremde beni anlayacak kimse yok bnde buraya yazıyorum. Allah bizimde onların da yardımcısı olsun illaki alisacaklar tabii bizde alisicazTek sığınağım dua zaten..Sağolasın arkadaşım desteğin için..En kötü günümüz bu olsun dahası olmasın..
Konuşacak buradan başka benim gibi sıkıntısı olan kimsem yok ne oluyorsa yazar hale geldim dünden beri. Rabbim hem sevdiklerimizin hem bizlerin hem de tüm askerlerin yardımcısı olsun
Canm benm esimde dun teslim oldu nerde yapacak askerligi benim esim amasyadabugun teslim olmuş :) ilk günümüzbiz aynı yerde çalışıyorduk nerdeyse 7 gün 24 saat bir arada gibiydik şimdi kendimi çok yalnız hissediyorum yemin töreni 27 şubatmış gidip görecem inş :)
Onunda aklı sendedir benim sevgilim de cumartesi gunu gidiyor ilk günlerde arama biraz sorun oluyormus sira falan oluyomuş fırsat bulduğu ilk anda arar merak etmedün teslim oldu sevdiceğim.. askeriyeye girmeden önce aradı.. bi daha aramadı.. meraktan ölücem ne kötü bişeymiş sesini duyamamak.. arasa da sesini duysam diye bekliyorum..
Sıkıldıkça yazabilirsin dinlerim seni zevkle. Benim erkek arkadaşım da cumartesi günü gidiyor cevremde beni anlayacak kimse yok bnde buraya yazıyorum. Allah bizimde onların da yardımcısı olsun illaki alisacaklar tabii bizde alisicaz
dün teslim oldu sevdiceğim.. askeriyeye girmeden önce aradı.. bi daha aramadı.. meraktan ölücem ne kötü bişeymiş sesini duyamamak.. arasa da sesini duysam diye bekliyorum..
Oluur tabi neden olmasın :) Allah sabrini verir merak etme. Uzun dönem mi sizinki deÇok teşekkür ederim. Hep konuşalım yol arkadaşı olalım. Bu zaman başka nasıl geçer. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallah..
Oluur tabi neden olmasın :) Allah sabrini verir merak etme. Uzun dönem mi sizinki de
Nerde canim peki yakın mı sana? Oy oyy zaten onlarin kötü olduğunu görünce bizde de kopuyor ipleruzun dönem asteğmen olarak gitti canım. az önce aradığı için şu an baya kötüyüm. ağlayarak ve sesini çok özledim diyerek aradı.
Nerde canim peki yakın mı sana? Oy oyy zaten onlarin kötü olduğunu görünce bizde de kopuyor ipler
Ben mersindeyim o istanbulda canim yani yarin istanbula gidecek cumartesi teslim olacak. Sevgili misiniz gidebilecek misin yemin törenine falanYok canım. Ben İstanbuldayım o Erzincanda. Ben olabildiğince gidicem artık yanına ama yemin törenine kadar haftasonu çıkamayacakmış. Sizin neresi?
Ben mersindeyim o istanbulda canim yani yarin istanbula gidecek cumartesi teslim olacak. Sevgili misiniz gidebilecek misin yemin törenine falan
Sağol canım Allah sizinde yardımcınız olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin canımÇok şükür sevgililiği tamamladık canım. Nişanlıyız. Ailem onu zaten senelerdir tanıyor. Sıkıntım olmayacak inşallah. Allah yardımcınız olsun arkadaşım.
Sağol canım Allah sizinde yardımcınız olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin canım
Ayyy inşallah inşallahİnşallah her seven birbirine kavuşur :)
Bitanm seni okdr iyi anlıorumki.. Benim nişanlımda ilk hafta tlfda ağladı sürekliİnşallah alışırız. Dün akşam 22:36 da aradı beni nişanlım. Gitmeye 2 hafta kala zaten bana yansıtmamaya çalışsa da kötüydü. ilk başta sesini alamadım. Sonra duyabildim. Çok rüzgarlı bi yerden aramıştı. İyi olduğunu söyledi ama ben bir sorun yok dimi dediğimde ağlayarak iyiyim dedi kapattı. Çok koydu. Böyle nasıl geçicek bu günler hiç bilmiyorum. Dualarımız birbirimizle canım teşekkür ederiz.
Şuan sevdiği askerde olmayan insanlar allah kavuştursun yada geçer geçer demekten başka bişi bilmiyolarki:) oyüzdn seninle aynı hisleri paylaşan insanlarla iletişim kurmak rahatlatıyoKayseri' ye çıktı iyi bir yer diye duyduk ama tam bir bilgimizde yok şu 1 hafta gecsede bir hayırlısıyla rahatlasak :)
Bende uzun bir sure buralarda olucam canım yakin çevremde benim durumumda olan bir allahın kulu yok burası daha iyi sanırım :))
Bitanm seni okdr iyi anlıorumki.. Benim nişanlımda ilk hafta tlfda ağladı süreklio ağladıkça ben yıkılıyodum ama hiç bi zaman olumsuz düşünmedim.. Geçicek bugünler aşkım askerlik engelimiz ortadan kalkıyo diye diye hep destek oldum.. 1 hafta snra alıştı o da zaten.. Lütfen onunla konuşurken ağlmamaya çalış.. Onun şuan desteğe yani sana ihtiyacı var.. Sen güçlü ol ki ona güç verebil tamammı tatlım?
Onunda aklı sendedir benim sevgilim de cumartesi gunu gidiyor ilk günlerde arama biraz sorun oluyormus sira falan oluyomuş fırsat bulduğu ilk anda arar merak etme
Canım kart bulamayabilir. Kart bulsa ankesörlü telefon arızalı olabilir. Sabret. Mutlaka arayacaktır seni.Üzülme.
Geçicek inşallah bu günler. İnşallah hep böyle huzurlu olur ve olursunuz canım.sağolun moral verdiğiniz için kızlar.. sevdiceğim dün iki kere aradı bu sabah da aradı çok mutluyum sesi çoook iyi geliyodu.. şimdiden çok özledim seni dedi ama herşey yolundaymış.. akşamüstü yine ararm telefon konusunda ıskıntı yok dediibugün 3. günümüz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?