• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Arkadaslar bir sey soracagim size, OHSS sendromu sonradan cikabilir mi ? Transferin 8. Gunundeyim.dunden beri karnim baya sisti.gazdan da olabilir ama ..gece yatarken bile cok rahatsiz oldum. Sirtima agri girdi.
Canım benim kardesimde 6 veya 7 gün çıkmıştı merkezine git

Hangi asamadasın ve memnun musun canım aretle bulent arasında cok tereddutte kaldım ama hayırlısı :KK66:
ben şimdilik gayet memnunum sonuç ne olur bilemem tabi.... yumurtalarım toplandı genetige gönderildi onlarında sonucu güzel geldi şükür bu hafta içi histeroskopi olacağım ....

ben şimdilik gayet memnunum sonuç ne olur bilemem tabi.... yumurtalarım toplandı genetige gönderildi onlarında sonucu güzel geldi şükür bu hafta içi histeroskopi olacağım ....
Tahminimce histereskopi yolu bana da görünüyo rabbim gönlüne göre versin canım ilk denemen mi?

Benimde 3 nehatf asılamam var 1 tüp benk negatifim var bu 2. Olucak gecen ay transferim iptal edildi rahim duvarım kalınlaşmıyo benim sanırım histereskopi yapar öncesinde korkuyorumda bakalım
hımm benim bildiğim bi sorunum yok ama biz tedbir amaçlı yaptıracağız her ihtimale karşı ...daha önce nerede denemiştiniz ki ???

Canım benim kardesimde 6 veya 7 gün çıkmıştı merkezine git
Tesekkur ederim cevabin icin, benden 14 yumurta toplanmisti, genellikle cok yumurta toplananlarda olur diyorlar ya(20 nin ûstü yani), bende olmaz diyordum,bende sasirdim ne yapacagimi..

Anlıyorum hayırlısı olsun şimdiden....sorun neydi peki sizde ???
Yani ben laporoskopi olana kadar sebebsiz infertilite deniyordu laporoskopiden sonra tüplerde iltihap çıktı pcoluyumda dış gebelik riski var dedi sonra da tüp bebek asamasındayken rahim duvarımın kalınlaşmadığı ortaya çıktı operasyonda gecirdim ama kalınlaşmıyo malesef :KK43:

Yani ben laporoskopi olana kadar sebebsiz infertilite deniyordu laporoskopiden sonra tüplerde iltihap çıktı pcoluyumda dış gebelik riski var dedi sonra da tüp bebek asamasındayken rahim duvarımın kalınlaşmadığı ortaya çıktı operasyonda gecirdim ama kalınlaşmıyo malesef :KK43:
sıkıntı etme ya Allah büyük hayırlısını iste her zaman ama önce merkezi kafanda netleştirr

Back
X