- 7 Nisan 2015
- 224
- 169
- 18
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim canim, rahatladim biraz.Karin sisligi gazdan dolayi zamanla geciyo benim 17 Gunum Hala sirtim agriyo
Bende bugun tekrar yaptiriyim diyorum 13. Gun kese gorene kadar boyle olucak herhalde yaBenimde 9. 363 11.866 YArin 17. gun istemedi ama ben yaptiricam
Canim bizim gunlerimiz yakin birbirine hemen hemen belirti varmi sende bulanti vs gibi benim arada bi kasik agrisi zonklar gibi olup kayboluyor baska birsey yokKarin sisligi gazdan dolayi zamanla geciyo benim 17 Gunum Hala sirtim agriyo
hayırlı olsun bende bülent beyin hastasıyım...bol şansKızlar serüvenim yeniden baslıyo yeni hast yeni dr yeni umutlar yarın bulent beyle randevum var insallah sorunsuz ve guzel gecer bu arada ciderede üye oldum hadi hayırlısı![]()
Canım benim kardesimde 6 veya 7 gün çıkmıştı merkezine gitArkadaslar bir sey soracagim size, OHSS sendromu sonradan cikabilir mi ? Transferin 8. Gunundeyim.dunden beri karnim baya sisti.gazdan da olabilir ama ..gece yatarken bile cok rahatsiz oldum. Sirtima agri girdi.
Hangi asamadasın ve memnun musun canım aretle bulent arasında cok tereddutte kaldım ama hayırlısıhayırlı olsun bende bülent beyin hastasıyım...bol şans![]()
ben şimdilik gayet memnunum sonuç ne olur bilemem tabi.... yumurtalarım toplandı genetige gönderildi onlarında sonucu güzel geldi şükür bu hafta içi histeroskopi olacağım ....Hangi asamadasın ve memnun musun canım aretle bulent arasında cok tereddutte kaldım ama hayırlısı![]()
Tahminimce histereskopi yolu bana da görünüyo rabbim gönlüne göre versin canım ilk denemen mi?ben şimdilik gayet memnunum sonuç ne olur bilemem tabi.... yumurtalarım toplandı genetige gönderildi onlarında sonucu güzel geldi şükür bu hafta içi histeroskopi olacağım ....
yok ikinci denemem ..... sizin?? size histeroskopi niye yapılacak???Tahminimce histereskopi yolu bana da görünüyo rabbim gönlüne göre versin canım ilk denemen mi?
Benimde 3 nehatf asılamam var 1 tüp benk negatifim var bu 2. Olucak gecen ay transferim iptal edildi rahim duvarım kalınlaşmıyo benim sanırım histereskopi yapar öncesinde korkuyorumda bakalımyok ikinci denemem ..... sizin?? size histeroskopi niye yapılacak???
hımm benim bildiğim bi sorunum yok ama biz tedbir amaçlı yaptıracağız her ihtimale karşı ...daha önce nerede denemiştiniz ki ???Benimde 3 nehatf asılamam var 1 tüp benk negatifim var bu 2. Olucak gecen ay transferim iptal edildi rahim duvarım kalınlaşmıyo benim sanırım histereskopi yapar öncesinde korkuyorumda bakalım
Tesekkur ederim cevabin icin, benden 14 yumurta toplanmisti, genellikle cok yumurta toplananlarda olur diyorlar ya(20 nin ûstü yani), bende olmaz diyordum,bende sasirdim ne yapacagimi..Canım benim kardesimde 6 veya 7 gün çıkmıştı merkezine git
İstanbul cerrrahi hastanesnde denemiştim drum iyiydi aslında ama daha uzmana ihtiyacım vardı bnm aslındahımm benim bildiğim bi sorunum yok ama biz tedbir amaçlı yaptıracağız her ihtimale karşı ...daha önce nerede denemiştiniz ki ???
Anlıyorum hayırlısı olsun şimdiden....sorun neydi peki sizde ???İstanbul cerrrahi hastanesnde denemiştim drum iyiydi aslında ama daha uzmana ihtiyacım vardı bnm aslında
Benim sirt agrisi cok gogus te hassasiyet arada mide bulantisi var canimCanim bizim gunlerimiz yakin birbirine hemen hemen belirti varmi sende bulanti vs gibi benim arada bi kasik agrisi zonklar gibi olup kayboluyor baska birsey yok
Yani ben laporoskopi olana kadar sebebsiz infertilite deniyordu laporoskopiden sonra tüplerde iltihap çıktı pcoluyumda dış gebelik riski var dedi sonra da tüp bebek asamasındayken rahim duvarımın kalınlaşmadığı ortaya çıktı operasyonda gecirdim ama kalınlaşmıyo malesefAnlıyorum hayırlısı olsun şimdiden....sorun neydi peki sizde ???
sıkıntı etme ya Allah büyük hayırlısını iste her zaman ama önce merkezi kafanda netleştirrYani ben laporoskopi olana kadar sebebsiz infertilite deniyordu laporoskopiden sonra tüplerde iltihap çıktı pcoluyumda dış gebelik riski var dedi sonra da tüp bebek asamasındayken rahim duvarımın kalınlaşmadığı ortaya çıktı operasyonda gecirdim ama kalınlaşmıyo malesef![]()
Allah büyük rabbim görüyo inş verir yavrularımızı tez zamanda netleşti yarın bülent beye baslıycam çok iyi şeyler duydum hakkında inanıyorum kısmetsesıkıntı etme ya Allah büyük hayırlısını iste her zaman ama önce merkezi kafanda netleştirr